Follow
Володимир Бахмач
Володимир Бахмач
доцент кафедри ТЖХТ, НУХТ
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Удосконалення технології майонезів з використанням рослинної сировини
ВО Бахмач, ЛВ Пешук
152015
Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком
ТТ Носенко, ВІ Бабенко, ВО Бахмач, ОО Кубайчук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 185-194, 2018
62018
ДОСЛІДЖЕННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСИВОСТЕЙ ХАРЧОВИХ ГІДРОКОЛОЇДІВ
ВО Бахмач
52009
Удосконалення технології виробництва майонезів на основі комплексного стабілізатора
ВО Бахмач
Харків, 2014, 2014
42014
Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides
V Mank, O Melnyk, V Bakhmach
42014
Технологія майонезів на основі яєчних продуктів з використанням збагачених каротином олій
ВО Бахмач, ВІ Бабенко, ІВ Левчук, ТВ Падалка
32012
Технология майонеза на основе натуральных рецептурных компонентов
ВА Бахмач, ВИ Бабенко, ВВ Манк, ИВ Салай
32012
Використання інноваційних технологій та компонентів у виробництві емульсійних продуктів
В Бахмач, Л Пешук, О Чернушенко, А Савченко, С Петренко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022
22022
Полисахаридные добавки в технологіях майонезов
ВА Бахмач, ВИ Бабенко, ИВ Салай, ВВ Манк
22012
Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі
ОВ Дядечко, ВО Бахмач
22012
Розроблення технології тістового напівфабрикату «Мигдальний» для чизкейків
Л Дейниченко, В Бахмач, Г Дейниченко, Т Кравченко
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 284-298, 2021
12021
Визначення якісних показників майонезу із соком калини та оптимізація рецептури
ВІ Бабенко, ВО Бахмач
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 24-30, 2021
12021
Розробка крему для обличчя з використанням перспективних добавок
ВО Бахмач
12020
Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями
ТВ Матвєєва, ВВ Анан’єва, ВО Бахмач
12016
16. ВИРОБНИЦТВО КОСМЕТИЧНИХ КРЕМІВ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ВІДБІЛЮЮЧИМ ЕФЕКТОМ
ЛЛ Пекар, ВО Бахмач
ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ П'ЯТОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2016
12016
Дослідження реологічних властивостей водних розчинів камеді ксантану
ВО Бахмач
12015
Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій
АЮ Тимощук, ЛО Бердашкова, ВІ Бабенко, ВО Бахмач
12014
Влияние компаунда «СТАБИЛЕКС» на показатели качества майонезов
В Бахмач, В Бабенко, В Манк
Научны трудове на УХТ «Хранителна наука техника и технологии, 520-522, 2013
12013
Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв
ОП Мельник, ВВ Манк, ВО Бахмач
12013
Технологія майонезів на основі яйцепродуктів
ВО Бахмач, ВІ Бабенко, ОА Прудіус
12012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20