Удосконалення технології майонезів з використанням рослинної сировини ВО Бахмач, ЛВ Пешук | 15 | 2015 |
Оптимізація рецептури майонезних емульсій з яєчним білком ТТ Носенко, ВІ Бабенко, ВО Бахмач, ОО Кубайчук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 185-194, 2018 | 6 | 2018 |
ДОСЛІДЖЕННЯ РЕОЛОГІЧНИХ ВЛАСИВОСТЕЙ ХАРЧОВИХ ГІДРОКОЛОЇДІВ ВО Бахмач | 5 | 2009 |
Удосконалення технології виробництва майонезів на основі комплексного стабілізатора ВО Бахмач Харків, 2014, 2014 | 4 | 2014 |
Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides V Mank, O Melnyk, V Bakhmach | 4 | 2014 |
Технологія майонезів на основі яєчних продуктів з використанням збагачених каротином олій ВО Бахмач, ВІ Бабенко, ІВ Левчук, ТВ Падалка | 3 | 2012 |
Технология майонеза на основе натуральных рецептурных компонентов ВА Бахмач, ВИ Бабенко, ВВ Манк, ИВ Салай | 3 | 2012 |
Використання інноваційних технологій та компонентів у виробництві емульсійних продуктів В Бахмач, Л Пешук, О Чернушенко, А Савченко, С Петренко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2022 | 2 | 2022 |
Дослідження реологічних властивостей водних розчинів камеді ксантану ВО Бахмач | 2 | 2015 |
Полисахаридные добавки в технологіях майонезов ВА Бахмач, ВИ Бабенко, ИВ Салай, ВВ Манк | 2 | 2012 |
Альтернативна заміна яєчного порошку в майонезі ОВ Дядечко, ВО Бахмач | 2 | 2012 |
Розроблення технології тістового напівфабрикату «Мигдальний» для чизкейків Л Дейниченко, В Бахмач, Г Дейниченко, Т Кравченко Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 4 (2), 284-298, 2021 | 1 | 2021 |
Визначення якісних показників майонезу із соком калини та оптимізація рецептури ВІ Бабенко, ВО Бахмач Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 24-30, 2021 | 1 | 2021 |
Розробка крему для обличчя з використанням перспективних добавок ВО Бахмач | 1 | 2020 |
Перспективи розвитку виробництва майонезів та майонезних соусів з оздоровчими властивостями ТВ Матвєєва, ВВ Анан’єва, ВО Бахмач | 1 | 2016 |
16. ВИРОБНИЦТВО КОСМЕТИЧНИХ КРЕМІВ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ВІДБІЛЮЮЧИМ ЕФЕКТОМ ЛЛ Пекар, ВО Бахмач ПРОГРАМА ТА МАТЕРІАЛИ П'ЯТОЇ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ …, 2016 | 1 | 2016 |
Удосконалення технології майонезів на основі нетрадиційних олій АЮ Тимощук, ЛО Бердашкова, ВІ Бабенко, ВО Бахмач | 1 | 2014 |
Влияние компаунда «СТАБИЛЕКС» на показатели качества майонезов В Бахмач, В Бабенко, В Манк Научны трудове на УХТ «Хранителна наука техника и технологии, 520-522, 2013 | 1 | 2013 |
Особливості поведінки суспензій природних полісахаридів в технологічних процесах харчових виробництв ОП Мельник, ВВ Манк, ВО Бахмач | 1 | 2013 |
Технологія майонезів на основі яйцепродуктів ВО Бахмач, ВІ Бабенко, ОА Прудіус | 1 | 2012 |