Ольга Васильевна Макарова
Ольга Васильевна Макарова
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Мучные кондитерские изделия функционального назначения
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова
Хранительна наука, техника и технологии 2004: Сб. науч. тр. Междунар. науч …, 2004
92*2004
Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки, НН Кожокарь
Наукові праці ОНАХТ 1 (36), 216-221, 2009
172009
Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки, НН Кожокарь
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 216-221, 2009
172009
Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕВ Хвостенко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 138-143, 2014
102014
Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу
КГ Іоргачова, ОВ Макарова, КВ Хвостенко, ОІ Рибалка
Харчова наука і технологія, 37-40, 2012
92012
Інноваційні заходи підвищення якості зернового хліба
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 73-77, 2010
92010
Біотехнологічні та реологічні властивості зернової маси для виробництва хліба
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, ГС Іванова
Харчова наука і технологія, 46-49, 2012
82012
Использование амарантовой муки в технологии бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, СМ Капетула
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 4 – 7, 2008
6*2008
Трехкомпонентные смеси в технологии зернового хлеба
ОВ Макарова, АС Иванова, НЮ Соколова
ЗЕРНОВІ ПРОДУКТИ І КОМБІКОРМИ 64 (4), 4-9, 2016
52016
Повышение качества хлеба на зерновой основе
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Зерновые продукты и комбикорма 1 (4), 38-44, 2015
52015
Пенообразователи в технологии кондитерских изделий
ЕГ Иоргачева, ЛВ Гордиенко, ОВ Макарова, СМ Капетула
Пищевая наука и технология 26 (1), 12-17, 2014
5*2014
Вплив рецептурних інгредієнтів на показники якості зернового хліба
ГФ Пшенишнюк, ОВ Макарова, ГС Іванова
Зернові продукти і комбікорми, 36-39, 2013
52013
Заварные пряники с использованием безамилозной муки
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕВ Хвостенко, МК Г.
Зернові продукти і комбікорми, 23-27, 2013
52013
Использование инулинсодержащего сырья в технологии хлебобулочных и кондитерских изделий
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕВ Хвостенко
Харчова наука і технологія, 13-17, 2010
52010
Использование безамилозной муки в технологии сырцовых пряников
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕВ Хвостенко, МН Ильющенко
Наукові праці ОНАХТ 1 (42), 173-178, 2012
42012
Использование амарантовой муки в технологии производства бисквитных полуфабрикатов
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, СМ Капетула
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 5-8, 2011
42011
Изменение показателей качества бисквитных полуфабрикатов на основе мучных композитних смесей при хранении
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Харчова наука і технологія, 69-72, 2010
42010
Бісквітні напівфабрикати на основі борошна з продуктів переробки гречки
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова, ЕН Котузаки
Зернові продукти і комбікорми, 12-15, 2010
42010
Технология хлеба на основе целого зерна пшеницы
ОВ Макарова, ГФ Пшенишнюк, АС Иванова
Харчова наука і технологія, 74-79, 2009
4*2009
Композиции из основного и нетрациционного сырья для оптимизации потребительских свойств мучных кондитерских изделий
ЕГ Иоргачева, ОВ Макарова
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 5-8, 2009
4*2009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20