Підписатись
Олена Владиславівна Добровольська
Олена Владиславівна Добровольська
Інші іменаOlena Dobrovolska, О.В. Добровольська, Е.В. Добровольская
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів
ОВ Добровольська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
92012
Determination of the content of L-ascorbic acid in fruit jelly
S Gubsky, O Dobrovolska, O Aksonova, V Evlash, Z Zhelezniak
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
22018
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
ВВ Євлаш, ВО Потапова, МІ Радченко, НЛ Савицька
Харків: ХДУХТ, 2016
22016
Формування інформаційної культури студентської молоді на особистісному рівні
ОВ ДОБРОВОЛЬСЬКА
2
Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80
НВ Мурликіна, ОВ Добровольська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011
12011
Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освіти
ІС Пілюгіна, ОВ Добровольська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг
ВВ Євлаш, Я Коралевські, ОФ Аксьонова, НВ Мурликіна, ...
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Деякі аспекти розвитку й оцінювання компетентностей під час реалізації освітньої програми
ОВ Добровольська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
Degradation kinetics of L-ascorbic acid in food matrix of jelly during storage
S Gubsky, O Dobrovolska, O Aksonova, Z Zhelezniak, V Evlash
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2019
2019
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Розділ 1. Загальні основи аналітичної хімії. Тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова …
ІС Пілюгіна, ОВ Добровольська
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів. Методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові …
МЛ Серік, НВ Мурликіна, ОВ Добровольська, ІС Пілюгіна
Харків: ХДУХТ, 2019
2019
Харчова хімія. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань за розділом «Теоретичні основи харчової хімії» для студентів денної …
ОВ Добровольська, СО Самойленко
Харків: ХДУХТ, 2018
2018
Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження
СМ Губський, ОВ Добровольська
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для …
ОВ Добровольська
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для …
ОВ Добровольська
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій
ОВ Добровольська
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження
ІМ Гурікова, ОВ Добровольська, СМ Губський
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агарі
ОВ Добровольська
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання
ВВ Євлаш, СМ Губський, ОВ Добровольська, ОІ Юрченко
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного
О Добровольська, О Самохвалова
Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20