Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів ОВ Добровольська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 9 | 2012 |
Determination of the content of L-ascorbic acid in fruit jelly S Gubsky, O Dobrovolska, O Aksonova, V Evlash, Z Zhelezniak Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018 | 2 | 2018 |
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу ВВ Євлаш, ВО Потапова, МІ Радченко, НЛ Савицька Харків: ХДУХТ, 2016 | 2 | 2016 |
Формування інформаційної культури студентської молоді на особистісному рівні ОВ ДОБРОВОЛЬСЬКА | 2 | |
Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80 НВ Мурликіна, ОВ Добровольська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2011 | 1 | 2011 |
Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освіти ІС Пілюгіна, ОВ Добровольська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг ВВ Євлаш, Я Коралевські, ОФ Аксьонова, НВ Мурликіна, ... Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Деякі аспекти розвитку й оцінювання компетентностей під час реалізації освітньої програми ОВ Добровольська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | | 2019 |
Degradation kinetics of L-ascorbic acid in food matrix of jelly during storage S Gubsky, O Dobrovolska, O Aksonova, Z Zhelezniak, V Evlash Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2019 | | 2019 |
Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів. Розділ 1. Загальні основи аналітичної хімії. Тести для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова … ІС Пілюгіна, ОВ Добровольська Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів. Методичні рекомендації та завдання для лабораторних занять студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові … МЛ Серік, НВ Мурликіна, ОВ Добровольська, ІС Пілюгіна Харків: ХДУХТ, 2019 | | 2019 |
Харчова хімія. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань за розділом «Теоретичні основи харчової хімії» для студентів денної … ОВ Добровольська, СО Самойленко Харків: ХДУХТ, 2018 | | 2018 |
Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження СМ Губський, ОВ Добровольська Харків: ХДУХТ, 2017 | | 2017 |
Харчова хімія. Розділ 1. Основи загальної хімії та хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для … ОВ Добровольська Харків: ХДУХТ, 2017 | | 2017 |
Харчова хімія. Розділ 1. Частина 2. Основи хімічного аналізу харчових систем. Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальних домашніх завдань для … ОВ Добровольська Харків: ХДУХТ, 2017 | | 2017 |
Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій ОВ Добровольська Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Визначення загальної кількості поліфенольних сполук у об’єктах рослинного походження ІМ Гурікова, ОВ Добровольська, СМ Губський Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Вплив камедей рослинного та мікробного походження на структурно-механічні властивості мармеладу желейного на агарі ОВ Добровольська Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Валідація методик хімічного аналізу для контролю якості харчових систем: концепція та досвід використання ВВ Євлаш, СМ Губський, ОВ Добровольська, ОІ Юрченко Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного О Добровольська, О Самохвалова Book of abstracts International scientific and technical conference" State …, 2015 | | 2015 |