Covid-19 pandemic effects on food safety-Multi-country survey study I Djekic, A Nikolić, M Uzunović, A Marijke, A Liu, J Han, M Brnčić, ... Food control 122, 107800, 2021 | 125 | 2021 |
Репродуктивні якості чистопородних і помісних свиноматок при схрещуванні з кнурами вітчизняної та зарубіжної селекції ТС Позднякова Вісник Полтавської державної аграрної академії 1, 180-183, 2011 | 16 | 2011 |
INFLUENCE OF PRE-KILLING LIVING WEIGHT ON THE QUALITY OF CARCASES OF HYBRID PIGS IN THE CONDITIONS OF INDUSTRIAL PORK PRODUCTION IN UKRAINE TK Mykola POVOD, Oksana KRAVCHENKO, Andriy GETYA, Valeriy ZHMAILOV ... SCIENTIFIC PAPERS SERIES “MANAGEMENT, ECONOMIC ENGINEERING 1 (4), 431-436, 2020 | 15* | 2020 |
Ефективність використання кнурів зарубіжної та вітчизняної селекції у поєднанні з чистопородними та помісними свиноматками в умовах товарного репродуктора ТС Кодак Bulatovych OM Identification of the most effective combinations of different …, 2015 | 9 | 2015 |
Забійні якості відгодівельного молодняку, одержаного від різних поєднань Т Кодак, В Вовк Тваринництво України, 18-20, 2014 | 9 | 2014 |
Відгодівельні якості гібридного молодняку, отриманого при різних варіантах поєднань материнських і батьківських форм ТС Кодак Свинарство, 169-173, 2014 | 4 | 2014 |
Гематологічні показники крові молодняку свиней різних генотипів ТС Кодак Свинарство, 39-43, 2011 | 3 | 2011 |
ВПЛИВ ГУМАТІВ НА ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНИЙ ГОМЕОСТАЗ У КНУРІВ-ПЛІДНИКІВ ПІД ЧАС ТЕПЛОВОГО СТРЕСУ АМ Шостя, ІВ Павлова, ЄВ Чухліб, ЛМ Кузьменко, ТС Кодак, ... Scientific Progress & Innovations, 114-120, 2020 | 2 | 2020 |
Вікові зміни росту та розвитку молодняку свиней різних генотипів МД Березовський, ТС Кодак Свинарство, 23-27, 2015 | 2 | 2015 |
Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів ВО Сукманов, ГЄ Дубова, ТС Кодак, КС Зозуля, ЯА Маметова Харків: ХНТУСГ, 2020 | 1 | 2020 |
Проблеми та перспективи проведення он-лайн навчання здобувачів вищої освіти в умовах пандемії ТС Кодак, ВМ Юхно | | 2022 |
Спосіб виробництва сардельок ВМ Юхно, ЛМ Кузьменко, ОА Галич, СМ Михайлютенко, МІ Сьомич, ... | | 2022 |
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ МОЛОКА КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ ІЗ РІЗНИМИ ГЕНОТИПАМИ КАПА-КАЗЕЇНУ (CSN3) ТА СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО ІО Полєва, ІВ Корх, ТІ Карунна, ВС Тендітник, ТС Кодак Scientific Progress & Innovations, 169-177, 2021 | | 2021 |
ВIСНИК ПОЛТАВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АГРАРНОЇ АКАДЕМІЇ АВ Пилипченко, МБ Пісковий, МВ Горобець, ОВ Міщенко, ... | | 2020 |
Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості ВС Тендітник, ТС Кодак, ММ Іваненко, ІЄ Тесля, ОС Свириденко Харків: ХНТУСГ, 2020 | | 2020 |
Савенко Д., здобувач вищої освіти ступеня бакалавр факультету технології ви-робництва і переробки продукції тваринництва, спеціальності Харчові техноло-гії Коновалова А … ТС Кодак АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 179, 2020 | | 2020 |
ВИКОРИСТАННЯ МОДИФІКОВАНОГО ГАЗОВОГО СЕРЕДОВИЩА В УМОВАХ КАРЛІВСЬКОГО М’ЯСОКОМБІНАТУ Г Пушко, ТС Кодак АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 185, 2019 | | 2019 |
Impact of immunological castration on the carcass quality of final hybrids in commercial Ukrainian pig farms M Povod, O Kravchenko, A Getya, T Kodak Cambridge University press, 2018 | | 2018 |
СУЧАСНІ ОБОЛОНКИ СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС АА Апойков, ТС Кодак студентської наукової конференції, 286, 2018 | | 2018 |
ВИРОБНИЦТВО СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС АО Цирбуль, ТС Кодак АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 218, 2017 | | 2017 |