Підписатись
Кодак Тетяна (Позднякова)
Кодак Тетяна (Позднякова)
доцент кафедри харчових технологій Полтавська державна аграрна академія
Підтверджена електронна адреса в pdaa.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Covid-19 pandemic effects on food safety-Multi-country survey study
I Djekic, A Nikolić, M Uzunović, A Marijke, A Liu, J Han, M Brnčić, ...
Food control 122, 107800, 2021
1252021
Репродуктивні якості чистопородних і помісних свиноматок при схрещуванні з кнурами вітчизняної та зарубіжної селекції
ТС Позднякова
Вісник Полтавської державної аграрної академії 1, 180-183, 2011
162011
INFLUENCE OF PRE-KILLING LIVING WEIGHT ON THE QUALITY OF CARCASES OF HYBRID PIGS IN THE CONDITIONS OF INDUSTRIAL PORK PRODUCTION IN UKRAINE
TK Mykola POVOD, Oksana KRAVCHENKO, Andriy GETYA, Valeriy ZHMAILOV ...
SCIENTIFIC PAPERS SERIES “MANAGEMENT, ECONOMIC ENGINEERING 1 (4), 431-436, 2020
15*2020
Ефективність використання кнурів зарубіжної та вітчизняної селекції у поєднанні з чистопородними та помісними свиноматками в умовах товарного репродуктора
ТС Кодак
Bulatovych OM Identification of the most effective combinations of different …, 2015
92015
Забійні якості відгодівельного молодняку, одержаного від різних поєднань
Т Кодак, В Вовк
Тваринництво України, 18-20, 2014
92014
Відгодівельні якості гібридного молодняку, отриманого при різних варіантах поєднань материнських і батьківських форм
ТС Кодак
Свинарство, 169-173, 2014
42014
Гематологічні показники крові молодняку свиней різних генотипів
ТС Кодак
Свинарство, 39-43, 2011
32011
ВПЛИВ ГУМАТІВ НА ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНИЙ ГОМЕОСТАЗ У КНУРІВ-ПЛІДНИКІВ ПІД ЧАС ТЕПЛОВОГО СТРЕСУ
АМ Шостя, ІВ Павлова, ЄВ Чухліб, ЛМ Кузьменко, ТС Кодак, ...
Scientific Progress & Innovations, 114-120, 2020
22020
Вікові зміни росту та розвитку молодняку свиней різних генотипів
МД Березовський, ТС Кодак
Свинарство, 23-27, 2015
22015
Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів
ВО Сукманов, ГЄ Дубова, ТС Кодак, КС Зозуля, ЯА Маметова
Харків: ХНТУСГ, 2020
12020
Проблеми та перспективи проведення он-лайн навчання здобувачів вищої освіти в умовах пандемії
ТС Кодак, ВМ Юхно
2022
Спосіб виробництва сардельок
ВМ Юхно, ЛМ Кузьменко, ОА Галич, СМ Михайлютенко, МІ Сьомич, ...
2022
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ МОЛОКА КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ ІЗ РІЗНИМИ ГЕНОТИПАМИ КАПА-КАЗЕЇНУ (CSN3) ТА СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО
ІО Полєва, ІВ Корх, ТІ Карунна, ВС Тендітник, ТС Кодак
Scientific Progress & Innovations, 169-177, 2021
2021
ВIСНИК ПОЛТАВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АГРАРНОЇ АКАДЕМІЇ
АВ Пилипченко, МБ Пісковий, МВ Горобець, ОВ Міщенко, ...
2020
Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості
ВС Тендітник, ТС Кодак, ММ Іваненко, ІЄ Тесля, ОС Свириденко
Харків: ХНТУСГ, 2020
2020
Савенко Д., здобувач вищої освіти ступеня бакалавр факультету технології ви-робництва і переробки продукції тваринництва, спеціальності Харчові техноло-гії Коновалова А …
ТС Кодак
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 179, 2020
2020
ВИКОРИСТАННЯ МОДИФІКОВАНОГО ГАЗОВОГО СЕРЕДОВИЩА В УМОВАХ КАРЛІВСЬКОГО М’ЯСОКОМБІНАТУ
Г Пушко, ТС Кодак
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 185, 2019
2019
Impact of immunological castration on the carcass quality of final hybrids in commercial Ukrainian pig farms
M Povod, O Kravchenko, A Getya, T Kodak
Cambridge University press, 2018
2018
СУЧАСНІ ОБОЛОНКИ СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС
АА Апойков, ТС Кодак
студентської наукової конференції, 286, 2018
2018
ВИРОБНИЦТВО СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС
АО Цирбуль, ТС Кодак
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 218, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20