Дослідження відповідності хімічних показників технологічної води стандартам на пивзаводі Мельник І.В., Чередниченко Є.В. ІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і …, 2013 | 3* | 2013 |
LUMINESCENT DETERMINATION OF ASCORBIC ACID IN DIETETIC ADDITIVES. E Malinka, S Beltyukova, I Cherednychenko Food Science & Technology (2073-8684) 11 (2), 2017 | 1 | 2017 |
Luminescent determination of ascorbic acid in dietary supplements E Malinka, S Beltyukova, I Cherednychenko Харчова наука і технологія, 32-36, 2017 | 1 | 2017 |
Твердофазное люминесцентное определение горьких веществ в пиве СВ Бельтюкова, ЕВ Чередниченко, ОИ Теслюк, ЕО Ливенцова Видавництво УжНУ «Говерла», 2016 | 1 | 2016 |
Визначення суми флавоноїдів у хмелі (Humulus L.) із використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу рутину з ітрієм (III) СВ Бельтюкова, ЄВ Чередниченко, ОІ Теслюк Фармацевтичний журнал, 82-86, 2016 | 1 | 2016 |
Адаптивне керування обєктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієнта передачі регуляторів ВА Хобін, МВ Левінський Гельветика, 2019 | | 2019 |
Determination of antioxidant E300 with using the Tb (III)-ciprofloxacin complex as the luminescent marker EV Malinka, SV Beltyukova, IV Cherednychenko | | 2017 |
Люмінесцентний маркер для визначення гірких речовин у пиві ЄВ Чередниченко, СВ Бельтюкова | | 2017 |
Luminescent Determination of Protocatechuic Acid in Grape Wines and Juices OI Teslyuk, SV Beltyukova, IV Cherednychenko, EO Liventsova Methods 12 (3), 130-134, 2017 | | 2017 |
LUMINESCENT DETERMINATION OF ASCORBIC ACID IN DIETETIC ADDITIVES S Beltyukova, I Cherednychenko, E Malinka | | 2017 |
Спосіб кількісного визначення загального вмісту гірких речовин у хмелі С.В. Бельтюкова, Є.В. Чередниченко, О.І. Теслюк | | 2016 |
Визначення альфа-гірких кислот та гірких речовин в екстрактах хмелю з використанням сенсибілізованої люмінісценції іона Тb (ІІІ) СВ Бельтюкова, ЄВ Чередниченко | | 2016 |
Solid-phase luminescent sensors in beer quality control IV Cherednychenko | | 2016 |
The use of lanthanide luminescent markers in hops quality control C IeV XVIII Наукова молодіжна конференція «Проблеми та досягнення сучасної хімії», 142, 2016 | | 2016 |
Применение сенсибилизированной люминесценции лантанидов в оценке качества растительного сырья Чередниченко ЕВ, Бельтюкова СВ VІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів …, 2016 | | 2016 |
Определение горьких веществ в пиве по твердофазной сенсибилизированной люминесценции иона Eu(III) Чередниченко ЕВ, Бельтюкова СВ, Теслюк ОИ VIII Всеукраїнська наукова конференція студентів та аспірантів "Хімічні …, 2016 | | 2016 |
LUMINESCENT DETERMINATION OF TOTAL BITTER SUBSTANCES CONTENT IN HOPS SV Beltyukova, IV Cherednychenko, OI Teslyuk Вісник Одеського національного університету. Хімія 20 (4 (56)), 18-27, 2015 | | 2015 |
Спосіб кількісного визначення a-гірких кислот у хмелі С.В. Бельтюкова, Е.В. Чередниченко, О.И. Теслюк | | 2015 |
Люминесцентное определение горьких веществ в хмеле СВ Бельтюкова, ЕВ Чередниченко | | 2015 |
Люминесцентное определение общего содержания горьких веществ в хмеле СВ Бельтюкова, ЕВ Чередниченко, ОИ Теслюк Вісник Одеського національного університету. Хімія, 18-27, 2015 | | 2015 |