Підписатись
Елизавета Чередниченко, Ielyzaveta Cherednychenko
Елизавета Чередниченко, Ielyzaveta Cherednychenko
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження відповідності хімічних показників технологічної води стандартам на пивзаводі
Мельник І.В., Чередниченко Є.В.
ІV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і …, 2013
3*2013
LUMINESCENT DETERMINATION OF ASCORBIC ACID IN DIETETIC ADDITIVES.
E Malinka, S Beltyukova, I Cherednychenko
Food Science & Technology (2073-8684) 11 (2), 2017
12017
Luminescent determination of ascorbic acid in dietary supplements
E Malinka, S Beltyukova, I Cherednychenko
Харчова наука і технологія, 32-36, 2017
12017
Твердофазное люминесцентное определение горьких веществ в пиве
СВ Бельтюкова, ЕВ Чередниченко, ОИ Теслюк, ЕО Ливенцова
Видавництво УжНУ «Говерла», 2016
12016
Визначення суми флавоноїдів у хмелі (Humulus L.) із використанням люмінесцентного сенсора на основі комплексу рутину з ітрієм (III)
СВ Бельтюкова, ЄВ Чередниченко, ОІ Теслюк
Фармацевтичний журнал, 82-86, 2016
12016
Адаптивне керування обєктами технологічного типу: алгоритми пасивного самоналагодження коефіцієнта передачі регуляторів
ВА Хобін, МВ Левінський
Гельветика, 2019
2019
Determination of antioxidant E300 with using the Tb (III)-ciprofloxacin complex as the luminescent marker
EV Malinka, SV Beltyukova, IV Cherednychenko
2017
Люмінесцентний маркер для визначення гірких речовин у пиві
ЄВ Чередниченко, СВ Бельтюкова
2017
Luminescent Determination of Protocatechuic Acid in Grape Wines and Juices
OI Teslyuk, SV Beltyukova, IV Cherednychenko, EO Liventsova
Methods 12 (3), 130-134, 2017
2017
LUMINESCENT DETERMINATION OF ASCORBIC ACID IN DIETETIC ADDITIVES
S Beltyukova, I Cherednychenko, E Malinka
2017
Спосіб кількісного визначення загального вмісту гірких речовин у хмелі
С.В. Бельтюкова, Є.В. Чередниченко, О.І. Теслюк
2016
Визначення альфа-гірких кислот та гірких речовин в екстрактах хмелю з використанням сенсибілізованої люмінісценції іона Тb (ІІІ)
СВ Бельтюкова, ЄВ Чередниченко
2016
Solid-phase luminescent sensors in beer quality control
IV Cherednychenko
2016
The use of lanthanide luminescent markers in hops quality control
C IeV
XVIII Наукова молодіжна конференція «Проблеми та досягнення сучасної хімії», 142, 2016
2016
Применение сенсибилизированной люминесценции лантанидов в оценке качества растительного сырья
Чередниченко ЕВ, Бельтюкова СВ
VІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів …, 2016
2016
Определение горьких веществ в пиве по твердофазной сенсибилизированной люминесценции иона Eu(III)
Чередниченко ЕВ, Бельтюкова СВ, Теслюк ОИ
VIII Всеукраїнська наукова конференція студентів та аспірантів "Хімічні …, 2016
2016
LUMINESCENT DETERMINATION OF TOTAL BITTER SUBSTANCES CONTENT IN HOPS
SV Beltyukova, IV Cherednychenko, OI Teslyuk
Вісник Одеського національного університету. Хімія 20 (4 (56)), 18-27, 2015
2015
Спосіб кількісного визначення a-гірких кислот у хмелі
С.В. Бельтюкова, Е.В. Чередниченко, О.И. Теслюк
2015
Люминесцентное определение горьких веществ в хмеле
СВ Бельтюкова, ЕВ Чередниченко
2015
Люминесцентное определение общего содержания горьких веществ в хмеле
СВ Бельтюкова, ЕВ Чередниченко, ОИ Теслюк
Вісник Одеського національного університету. Хімія, 18-27, 2015
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20