Квалиметрия в ресторанном хозяйстве: монография ВГ Топольник Донецк: ДонНУЭТ, 2008 | 71 | 2008 |
Математико-статистическая обработка опытных данных в технологии продуктов общественного питания: метод. указания АС Ратушный, ВГ Топольник М.: Издательство Российской экономической академии, 1993 | 45 | 1993 |
Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю: навчальний посібник ВГ Топольник, МА Котляр Донецьк: ДонДУЕТ, 2006 | 37 | 2006 |
Оценка качества кулинарной продукции (вопросы практической квалиметрии) АС Ратушный, ВГ Топольник М.: Русская кулинария 182, 1991 | 30 | 1991 |
Eduction of unsteady equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy O Kuzmin, V Topol’nik | 24 | 2014 |
Управління якістю продукції ресторанного господарства: навчальний посібник/Віра Григорівна Топольник; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім ВГ Топольник М. Туган-Барановського–Донецьк: ДонНУЕТ, 2007 | 23 | 2007 |
Технический уровень и сертификация оборудования пищевых производств: учеб. пособие ВГ Топольник Донецк: ДонГУЭТ, 2003 | 23 | 2003 |
The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkas O Kuzmin, S Sujkov, V Topol’nik | 20 | 2013 |
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared in demineralized by reverse osmosis water O Kuzmin, V Topol’nik, A Fatiukha, G Volkova | 17 | 2014 |
Количественная оценка качества оборудования общественного питания ВГ Топольник Донецк: Кассиопея, 1998 | 17 | 1998 |
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with drinking water of south-eastern region of Ukraine O Kuzmin, V Topol’nik, S Sujkov | 16 | 2013 |
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with softened water using Na-cationization O Kuzmin, V Topol’nik, A Fatiukha, G Volkova | 15 | 2014 |
Функциональное моделирование процессов оказания гостиничных услуг ВГ Топольник, ЛВ Крылова Экономика, предпринимательство и право 7 (3), 185-207, 2017 | 14 | 2017 |
Eduction of transitional equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy O Kuzmin, V Topol’nik | 14 | 2014 |
Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу ВГ Топольник, ОВ Кузьмін | 13 | 2009 |
Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року ВГ Топольник, ОВ Кузьмін, АР Баятян | 13 | 2007 |
Управление качеством продукции и услуг ресторанного хозяйства: Опорный конспект лекций ВГ Топольник Донецк: ДонНУЭТ, 2007 | 13 | 2007 |
Водка: технология, качество, инновации ОВ Кузьмин, ВГ Топольник, АН Ловягин, ВВ Кузьмин | 12 | 2011 |
Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві ВГ Топольник, ОВ Кузьмін | 12 | 2005 |
Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві ВГ Топольник, ОВ Кузьмін, ВВ Кузьмин, ОМ Ловягін | 11 | 2008 |