Підписатись
Topol'nik Vera, Топольник Віра Григорівна, Топольник Вера Григорьевна
Topol'nik Vera, Топольник Віра Григорівна, Топольник Вера Григорьевна
Професор, ДонНУЕТ імені Михайла Туган-Барановського
Підтверджена електронна адреса в kaf.donnuet.education
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Квалиметрия в ресторанном хозяйстве: монография
ВГ Топольник
Донецк: ДонНУЭТ, 2008
712008
Математико-статистическая обработка опытных данных в технологии продуктов общественного питания: метод. указания
АС Ратушный, ВГ Топольник
М.: Издательство Российской экономической академии, 1993
451993
Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю: навчальний посібник
ВГ Топольник, МА Котляр
Донецьк: ДонДУЕТ, 2006
372006
Оценка качества кулинарной продукции (вопросы практической квалиметрии)
АС Ратушный, ВГ Топольник
М.: Русская кулинария 182, 1991
301991
Eduction of unsteady equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topol’nik
242014
Управління якістю продукції ресторанного господарства: навчальний посібник/Віра Григорівна Топольник; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім
ВГ Топольник
М. Туган-Барановського–Донецьк: ДонНУЕТ, 2007
232007
Технический уровень и сертификация оборудования пищевых производств: учеб. пособие
ВГ Топольник
Донецк: ДонГУЭТ, 2003
232003
The change of the hydroxyl protons in aqueous alcoholic mixtures under the process of making vodkas
O Kuzmin, S Sujkov, V Topol’nik
202013
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared in demineralized by reverse osmosis water
O Kuzmin, V Topol’nik, A Fatiukha, G Volkova
172014
Количественная оценка качества оборудования общественного питания
ВГ Топольник
Донецк: Кассиопея, 1998
171998
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with drinking water of south-eastern region of Ukraine
O Kuzmin, V Topol’nik, S Sujkov
162013
1H NMR analysis of the aqueous-alcoholic mixtures, prepared with softened water using Na-cationization
O Kuzmin, V Topol’nik, A Fatiukha, G Volkova
152014
Функциональное моделирование процессов оказания гостиничных услуг
ВГ Топольник, ЛВ Крылова
Экономика, предпринимательство и право 7 (3), 185-207, 2017
142017
Eduction of transitional equilibrium in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, V Topol’nik
142014
Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу
ВГ Топольник, ОВ Кузьмін
132009
Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року
ВГ Топольник, ОВ Кузьмін, АР Баятян
132007
Управление качеством продукции и услуг ресторанного хозяйства: Опорный конспект лекций
ВГ Топольник
Донецк: ДонНУЭТ, 2007
132007
Водка: технология, качество, инновации
ОВ Кузьмин, ВГ Топольник, АН Ловягин, ВВ Кузьмин
122011
Розробка методу кількісної оцінки якості активного вугілля для обробки водно-спиртованої рідини в лікеро-горілчаному виробництві
ВГ Топольник, ОВ Кузьмін
122005
Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів у лікеро-горілчаному виробництві
ВГ Топольник, ОВ Кузьмін, ВВ Кузьмин, ОМ Ловягін
112008
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20