Підписатись
Елена Горячева
Елена Горячева
доцент Полтавский университет экономики и торговли
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.
ОО Горячова, АП Кайнаш
науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009
112009
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник
АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова
Полтава: ПУЕТ, 2020
72020
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів
ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова
52020
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні
ОО Горячова
захищена 14.02. 2011: Горячова Олена Олександрівна.—Донецьк, 2011.—154 с, 0
5
Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ОО Горячова, ХІ Ковальчук
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
22020
Свинарство
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
12021
Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо.
ГО Бірта, ОО Горячова, ЛВ Флока, ЗП Рачинська
Вищий навчальний заклад Укоопспілки" Полтавський університет економіки і …, 2021
12021
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків
АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
12020
Еко та ГМО-продукти
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, АС Ткаченко
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020
12020
Сировина рослинного і тваринного походження
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
12019
Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ВО Назаренко, ОО Горячова
Біологія тварин, 9-13, 2016
12016
Технологія виробництва томатопродуктів
ОО Горячова
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2014
12014
Дослідження ароматичних властивостей сортових яблучних соків
ОО Горячова, КА Науменко
12010
МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ
Г БІРТА, О ГОРЯЧОВА, Ю БУРГУ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
Забійні якості свиней різних генотипів
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ОО Горячова
2022
Свинарство з основами біотехнології
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, НВ Гнітій
GlobeEdit, 2022
2022
Методичні рекомендації для проходження виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та …
ОО Горячова, ЮГ Бургу
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2021
2021
Виробнича практика: програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та …
ОО Горячова, ЮГ Бургу
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2021
2021
Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова
BoScience Publisher, Boston, USA, 2021
2021
ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ПРИ ВИВЧЕННІ ЕКСПЕРТНОГО КОНСАЛТИНГУ
ОО Горячова, ВЛ Шимановська
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20