Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. ОО Горячова, АП Кайнаш науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009 | 9 | 2009 |
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова Полтава: ПУЕТ, 2020 | 5 | 2020 |
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні ОО Горячова захищена 14.02. 2011: Горячова Олена Олександрівна.—Донецьк, 2011.—154 с, 0 | 5 | |
Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха ГО Бірта, ЮГ Бургу, ОО Горячова, ХІ Ковальчук Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019 | 2 | 2019 |
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова | 1 | 2020 |
Сировина рослинного і тваринного походження ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | 1 | 2019 |
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019 | 1 | 2019 |
Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності ГО Бірта, ЮГ Бургу, ВО Назаренко, ОО Горячова Біологія тварин, 9-13, 2016 | 1 | 2016 |
Технологія виробництва томатопродуктів ОО Горячова Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2014 | 1 | 2014 |
Дослідження ароматичних властивостей сортових яблучних соків ОО Горячова, КА Науменко | 1 | 2010 |
МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ Г БІРТА, О ГОРЯЧОВА, Ю БУРГУ Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |
Забійні якості свиней різних генотипів ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ОО Горячова | | 2022 |
Свинарство з основами біотехнології ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, НВ Гнітій GlobeEdit, 2022 | | 2022 |
Методичні рекомендації для проходження виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та … ОО Горячова, ЮГ Бургу ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2021 | | 2021 |
Свинарство ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021 | | 2021 |
Виробнича практика: програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та … ОО Горячова, ЮГ Бургу ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2021 | | 2021 |
Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо. ГО Бірта, ОО Горячова, ЛВ Флока, ЗП Рачинська Вищий навчальний заклад Укоопспілки" Полтавський університет економіки і …, 2021 | | 2021 |
Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова BoScience Publisher, Boston, USA, 2021 | | 2021 |
ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ПРИ ВИВЧЕННІ ЕКСПЕРТНОГО КОНСАЛТИНГУ ОО Горячова, ВЛ Шимановська | | 2020 |
ОЦІНКА ВІДПОВІДНОСТІ МАРКУВАННЯ, ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ВИЯВЛЕННЯ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ДЖЕМІВ ОО Горячова | | 2020 |