Підписатись
Олена Горячова
Олена Горячова
доцент Полтавський університет економіки та торгівлі
Підтверджена електронна адреса в puet.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.
ОО Горячова, АП Кайнаш
науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009
132009
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник
АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова
Полтава: ПУЕТ, 2020
122020
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів
ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова
52020
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні
ОО Горячова
захищена 14.02. 2011: Горячова Олена Олександрівна.—Донецьк, 2011.—154 с, 0
5
Свинарство
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
42021
Забійні якості свиней різних генотипів
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ОО Горячова
32022
Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ОО Горячова, ХІ Ковальчук
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
22020
Еко та ГМО-продукти
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, АС Ткаченко
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020
22020
Дослідження аромату сортових яблучних соків
О Горячова, К Науменко
Товари і ринки, 133-138, 2010
22010
Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо.
ГО Бірта, ОО Горячова, ЛВ Флока, ЗП Рачинська
Вищий навчальний заклад Укоопспілки" Полтавський університет економіки і …, 2021
12021
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків
АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020
12020
Сировина рослинного і тваринного походження
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
12019
Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ВО Назаренко, ОО Горячова
Біологія тварин, 9-13, 2016
12016
Технологія виробництва томатопродуктів
ОО Горячова
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2014
12014
ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
ОО Горячова
Харківський державний університет харчових технологій, 2010
12010
Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків
ОО Горячова
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ
ОО Горячова
1
Особливості формування стратегії національної продовольчої безпеки України
ПГВ Горячова О.О.
Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та …, 2024
2024
Гістоструктурний аналіз м’язової тканини чистопородних і помісних свиней
КОО Бірта Г.О., Горячова О.О., Левошко Н.В., Одарюк Д.О.
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2024
2024
МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ
Г БІРТА, О ГОРЯЧОВА, Ю БУРГУ
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20