Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. ОО Горячова, АП Кайнаш науково-виробничий журнал" Харчова наука і технологія", 2009 | 13 | 2009 |
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова Полтава: ПУЕТ, 2020 | 12 | 2020 |
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова | 5 | 2020 |
Удосконалення споживних властивостей яблучних та купажованих соків і їх зміни при зберіганні ОО Горячова захищена 14.02. 2011: Горячова Олена Олександрівна.—Донецьк, 2011.—154 с, 0 | 5 | |
Свинарство ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, ЗП Рачинська, НВ Гнітій GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021 | 4 | 2021 |
Забійні якості свиней різних генотипів ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ОО Горячова | 3 | 2022 |
Сортова ідентифікація та аналіз безпечності волоського горіха ГО Бірта, ЮГ Бургу, ОО Горячова, ХІ Ковальчук Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | 2 | 2020 |
Еко та ГМО-продукти ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, АС Ткаченко ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020 | 2 | 2020 |
Дослідження аромату сортових яблучних соків О Горячова, К Науменко Товари і ринки, 133-138, 2010 | 2 | 2010 |
Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо. ГО Бірта, ОО Горячова, ЛВ Флока, ЗП Рачинська Вищий навчальний заклад Укоопспілки" Полтавський університет економіки і …, 2021 | 1 | 2021 |
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2020 | 1 | 2020 |
Сировина рослинного і тваринного походження ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | 1 | 2019 |
Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності ГО Бірта, ЮГ Бургу, ВО Назаренко, ОО Горячова Біологія тварин, 9-13, 2016 | 1 | 2016 |
Технологія виробництва томатопродуктів ОО Горячова Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2014 | 1 | 2014 |
ФАКТОРИ ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ НАТУРАЛЬНИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ОО Горячова Харківський державний університет харчових технологій, 2010 | 1 | 2010 |
Збереження споживних властивостей плодів яблук під час виробництва натуральних яблучних соків ОО Горячова Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ОО Горячова | 1 | |
Особливості формування стратегії національної продовольчої безпеки України ПГВ Горячова О.О. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та …, 2024 | | 2024 |
Гістоструктурний аналіз м’язової тканини чистопородних і помісних свиней КОО Бірта Г.О., Горячова О.О., Левошко Н.В., Одарюк Д.О. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2024 | | 2024 |
МІКРОБІОЛОГІЧНІ КРИТЕРІЇ БЕЗПЕЧНОСТІ СОРТОВИХ ЯБЛУЧНИХ СОКІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ Г БІРТА, О ГОРЯЧОВА, Ю БУРГУ Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2022 | | 2022 |