Iryna Nazarenko - Ірина Назаренко
Iryna Nazarenko - Ірина Назаренко
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Подтвержден адрес электронной почты в домене donnuet.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
The study of influence of aronia additives on functional-technological properties of wheat flour
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakova
EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2017
62017
Accounting and Reporting–Information Planform of the Management Process
IM Nazarenko, OV Nazarenko
Business-inform, 250-257, 2015
52015
The study of technological parameters of pectin containing raw material processing in the vegetable-milk forcemeats technology
G Deynychenko, V Gnitsevych, T Yudina, I Nazarenko, O Vasylieva
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2016
42016
Вiological value study for milk-plant minced masses from buttermilk concentrate
IN T.Yudina
The advanced science journal, 70-73, 2014
42014
Quality index of dairy and vegetable-based semi-finished products on basis of protein concentrates from buttermilk
G Deynychenko, T Yudina, I Nazarenko
Food and Packaging, 237, 2013
42013
Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperature storage process
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11), 16-21, 2018
3*2018
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakovа
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 25-31, 2017
32017
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
V Gnitsevych, L Deinychenko, T Yudina, R Nykyforov, I Nazarenko
“EUREKA: Life Sciences’’, 11-18, 2018
22018
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Східно-Європейський журнал передових технологій 3 (10 (75)), 10-14, 2015
12015
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Східно-Європейський журнал передових технологій, 10-15, 2015
12015
Дослідження структурно-механічних властивостей молочно-рослинних фаршів
ТІ Юдіна, ІБ Левіт, ДС Афенченко, ІА Назаренко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 64-69, 2012
12012
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 53, 2012
12012
Технологія хлібобулочних виробів із використанням борошна з пивної дробини
ІА Назаренко, ОО Сімакова, ОО Світлична
Обладнання та технології харчових виробництв, 46-52, 2019
2019
Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing
T Yudina, V Gnitsevych, I Nazarenko
Ukrainian food journal, 89-98, 2019
2019
RESEARCH OF INFLUENCE OF POTASSIUM-RICH DIETS ON THE PHYSICAL PERFORMANCE OF STUDENTS
O Simakova, Y Korenets, T Yudina, I Nazarenko, I Goriainova
EUREKA: Life Sciences, 54-61, 2018
2018
Визначення комплексного показника якості комбінованих фаршів
ТІ Юдіна, Т Юдина, ІА Назаренко, ИА Назаренко, ОА Боднарук, ...
Обладнання та технології харчових виробництв, 30-38, 2018
2018
Дослідження характеристик молочно-білкових концентратів у процесі низькотемпературного зберігання
ВА Гніцевич, ТІ Юдіна, РП Никифоров, ЛГ Дейниченко, ІА Назаренко
Eastern-European Jornal of Enterprise technologies, 16-21, 2018
2018
Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough
O Simakova, Y Korenets, T Yudina, I Nazarenko, I Goriainova
Eastern Eurоpean Jornal of Enterprise technologies. Technology and equipment …, 2018
2018
Determination the comprehensive measure of quality of combined minced
TI Yudina, IA Nazarenko, OA Bodnaruk
Обладнання та технології харчових виробництв, 30-38, 2018
2018
Хостел «Український колорит» як складова культурно-історичного туризму України
ІА Назаренко, РП Никифоров, ОА Боднарук
Науковий журнал «Вісник Хмельницького національного університету», Серія …, 2018
2018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20