Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ІА Назаренко, ИА Назаренко, ОА Боднарук, ОА Боднарук Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020 | 22 | 2020 |
Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough O Simakova, Y Korenets, T Yudina, I Nazarenko, I Goriainova Eastern Eurоpean Jornal of Enterprise technologies. Technology and equipment …, 2018 | 20 | 2018 |
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakovа Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 25-31, 2017 | 14 | 2017 |
The study of influence of aronia additives on functional-technological properties of wheat flour Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakova EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2017 | 12 | 2017 |
Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperature storage process V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11), 16-21, 2018 | 8* | 2018 |
Accounting and reporting—the information platform of management process IM Nazarenko, OV Nazarenko Business inform, 250-257, 2015 | 8 | 2015 |
The study of technological parameters of pectin containing raw material processing in the vegetable-milk forcemeats technology G Deynychenko, V Gnitsevych, T Yudina, I Nazarenko, O Vasylieva EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2016 | 6 | 2016 |
Вiological value study for milk-plant minced masses from buttermilk concentrate IN T.Yudina The advanced science journal, 70-73, 2014 | 5 | 2014 |
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (10 (75)), 10-14, 2015 | 4 | 2015 |
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров Східно-Європейський журнал передових технологій, 10-15, 2015 | 4 | 2015 |
Quality index of dairy and vegetable-based semi-finished products on basis of protein concentrates from buttermilk G Deynychenko, T Yudina, I Nazarenko Food and packaging science, technique and technologies 2 (2), 237-240, 2013 | 4 | 2013 |
Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing T Yudina, V Gnitsevych, I Nazarenko Ukrainian food journal, 89-98, 2019 | 3 | 2019 |
Cучасні тенденції розвитку Spa-готелів України та визначення їх ролі у структурі Spa-індустрії ІА Назаренко, ОО Сімакова, ОА Боднарук Науковий журнал «Вісник Хмельницького національного університету», Серія …, 2018 | 3 | 2018 |
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process V Gnitsevych, L Deinychenko, T Yudina, R Nykyforov, I Nazarenko “EUREKA: Life Sciences’’, 11-18, 2018 | 3 | 2018 |
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення ТІ Юдіна, ІА Назаренко Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 53, 2012 | 3 | 2012 |
Технологія хлібобулочних виробів із використанням борошна з пивної дробини ІА Назаренко, ОО Сімакова, ОО Світлична Обладнання та технології харчових виробництв, 46-52, 2019 | 1 | 2019 |
Determination the comprehensive measure of quality of combined minced TI Yudina, IA Nazarenko, OA Bodnaruk Обладнання та технології харчових виробництв, 30-38, 2018 | 1* | 2018 |
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини ТІ Юдіна, ІА Назаренко Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет 18 (1), С. 196-203., 2018 | 1 | 2018 |
Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна ОО Сімакова, ІА Назаренко, ВО Омельницька Обладнання та технології харчових виробництв, 25-31, 2017 | 1 | 2017 |
Determining technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces G Dejnychenko, V Gnitsevych, T Yudina, I Nazarenko, O Vasylieva Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 25-31, 2016 | 1 | 2016 |