Підписатись
Iryna Nazarenko - Ірина Назаренко
Iryna Nazarenko - Ірина Назаренко
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Підтверджена електронна адреса в donnuet.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
ІА Назаренко, ИА Назаренко, ОА Боднарук, ОА Боднарук
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган …, 2020
222020
Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough
O Simakova, Y Korenets, T Yudina, I Nazarenko, I Goriainova
Eastern Eurоpean Jornal of Enterprise technologies. Technology and equipment …, 2018
202018
Substantiation of feasibility of using black chokeberry in the technology of products from shortcake dough
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakovа
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 25-31, 2017
142017
The study of influence of aronia additives on functional-technological properties of wheat flour
Y Korenets, I Goriainova, R Nykyforov, I Nazarenko, O Simakova
EUREKA: Life Sciences, 27-34, 2017
122017
Survey of characteristics of dairy-protein concentrates in the low-temperature storage process
V Gnytsevych, T Yudina, L Deinychenko, R Nykyforov, I Nazarenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (11), 16-21, 2018
8*2018
Accounting and reporting—the information platform of management process
IM Nazarenko, OV Nazarenko
Business inform, 250-257, 2015
82015
The study of technological parameters of pectin containing raw material processing in the vegetable-milk forcemeats technology
G Deynychenko, V Gnitsevych, T Yudina, I Nazarenko, O Vasylieva
EUREKA: Life Sciences, 29-36, 2016
62016
Вiological value study for milk-plant minced masses from buttermilk concentrate
IN T.Yudina
The advanced science journal, 70-73, 2014
52014
Cучасні тенденції розвитку Spa-готелів України та визначення їх ролі у структурі Spa-індустрії
ІА Назаренко, ОО Сімакова, ОА Боднарук
Науковий журнал «Вісник Хмельницького національного університету», Серія …, 2018
42018
Дослідження якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин
ТІ Юдіна, ІА Назаренко, РП Никифоров
Східно-Європейський журнал передових технологій, 10-15, 2015
42015
Quality index of dairy and vegetable-based semi-finished products on basis of protein concentrates from buttermilk
G Deynychenko, T Yudina, I Nazarenko
Food and packaging science, technique and technologies 2 (2), 237-240, 2013
42013
Substantiation of rational modes of semi-finished milk-plant stuffings freezing
T Yudina, V Gnitsevych, I Nazarenko
Ukrainian food journal, 89-98, 2019
32019
Definition of quality indicators of dairy-protein concentrates in the storage process
V Gnitsevych, L Deinychenko, T Yudina, R Nykyforov, I Nazarenko
“EUREKA: Life Sciences’’, 11-18, 2018
32018
Молочно-рослинні фарші функціонального призначення
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Вісник ДонНУЕТ. Сер.: Техн. науки, 53, 2012
32012
Технологія хлібобулочних виробів із використанням борошна з пивної дробини
ІА Назаренко, ОО Сімакова, ОО Світлична
Обладнання та технології харчових виробництв, 46-52, 2019
12019
Determination the comprehensive measure of quality of combined minced
TI Yudina, IA Nazarenko, OA Bodnaruk
Обладнання та технології харчових виробництв, 30-38, 2018
1*2018
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням вторинної молочної сировини
ТІ Юдіна, ІА Назаренко
Праці / Таврійський державний агротехнологічний університет 18 (1), С. 196-203., 2018
12018
Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна
ОО Сімакова, ІА Назаренко, ВО Омельницька
Обладнання та технології харчових виробництв, 25-31, 2017
12017
Determining technological parameters for treating pectin-containing raw materials in the technology of milk-vegetable minces
G Dejnychenko, V Gnitsevych, T Yudina, I Nazarenko, O Vasylieva
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 25-31, 2016
12016
Дослідження структурно-механічних властивостей молочно-рослинних фаршів
ТІ Юдіна, ІБ Левіт, ДС Афенченко, ІА Назаренко
Наукові праці Одеської нац. акад. харч. технол.–2012.–Вип 42, 64-69, 2012
12012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20