Follow
Боковець Сергій Петрович / Bokovets Serhii
Боковець Сергій Петрович / Bokovets Serhii
Sumy National Agrarian University
Verified email at snau.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ АГАРУ, МЕДУ ТА КУНЖУТНОГО БОРОШНА НА ТЕПЛОФІЗИЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ АГАРОВИХ ГІДРОГЕЛІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БАТОНЧИКІВ
СП Боковець
Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі …, 2022
12022
Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного
ФВ Перцевой, СП Боковець, ТІ Маренкова, ФВ Перцевой, СП Боковец, ...
12020
Вивчення міцності гелевих систем для отримання корпусу батончика шоколадного
СП Боковець, ФВ Перцевой, СП Боковец, ФВ Перцевой
ККІБП, 2020
12020
Термогравіметричний аналіз гідрогелів агару у поєднанні з медом та кунжутним борошном для виробництва желейних батончиків
СП Боковець, ФВ Перцевой
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА, 114, 2022
2022
ДОСЛІДЖЕННЯ ГІДРОГЕЛІВ АГАРУ У ПОЄДНАННІ З МЕДОМ ТА КУНЖУТНИМ БОРОШНОМ МЕТОДОМ ДСК ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БАТОНЧИКІВ
СП Боковець, ФВ Перцевой
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету …, 2022
2022
Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки
СП Боковець
Державний біотехнологічний університет, 2022
2022
Сучасні досягнення харчової науки
ВІ Ладика, ЛЗ Шильман, ФВ Перцевой, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ...
Херсон: Олді+, 2022
2022
Дослідження динамічної в ‘язкості начинки для виробництва батончиків шоколадних
СП Боковець, ФВ Перцевой, СП Боковец, ФВ Перцевой
2022
Вивчення міцності гелів при додаванні гліцерину
СП Боковець, ФВ Перцевой
Вісник Уманського національного університету садівництва, 72-77, 2022
2022
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
ФВ Перцевой, ВІ Ладика, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, НВ Камсуліна, ...
Х.: СНАУ, 2021
2021
Методологія наукових досліджень
ВІ Ладика, ЛЗ Шильман, ФВ Перцевой, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ...
Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021
2021
Лабораторний практикум з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
ПП Пивоваров, АБ Горальчук, ОП Тищенко, НГ Гринченко, ...
Х.: СНАУ, 2020
2020
Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»
ПП Пивоваров, ОО Гринченко, ЄП Пивоваров, АБ Горальчук, ...
Х.: СНАУ, 2020
2020
Особливості технології нового батончика шоколадного
СП Боковець, ФВ Перцевой, ОЮ Мельник, ПВ Гурський, ТІ Маренкова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Дослідження впливу технологічних чинників на піноутворювальні властивості розчинів желатину
ЛА Кондрашина, ДО Бідюк, ПВ Гурський, ФВ Перцевой, СП Боковець
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–15