Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова, ОІ Юрескул Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 225-228, 2009 | 9 | 2009 |
Probiotic feed additives in fattening of agricultural animals В Iegorov, О Kananykhina, Т Turpurova Grain Products and Mixed Fodder’s 21 (4), 25-31, 2021 | 8 | 2021 |
Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 7 | 2016 |
Технічна мікробіологія ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ... Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2017 | 5 | 2017 |
Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. ОМ Кананихіна, ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова Наукові праці ОНАХТ 1 (44), 122-128, 2013 | 4* | 2013 |
Индукция хондрогенеза in vivo под влиянием гидрогелевого ген-активированного материала на основе гиалуроновой кислоты и плазмидной ДНК с геном VEGF ЕВ Пресняков, ЕС Рочев, ВВ Церцеил, МП Никитина, ЕО Кананыхина, ... Гены и клетки 16 (2), 47-53, 2021 | 3 | 2021 |
Formation of leadership qualities and social responsibility of the modern manager in Odessa national academy of food technologies O Kalaman, O Kananykhina, A Solovey, P Beznis Економіка харчової промисловості, 59-65, 2019 | 3 | 2019 |
Технологія виробництва білково-вітамінної добавки біотехнологічним методом БВ Єгоров, ОМ Кананихіна, ТМ Турпурова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 4-9, 2018 | 3 | 2018 |
Использование экстрактов лекарственных растений в технологии хлебобулочных изделий ЕН Кананыхина, ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій 1 (38), 229-234, 2010 | 3* | 2010 |
Біотехнологічні засоби збагачення концентрованих кормів мікробіологічним білком ОМ Кананихіна, БВ Єгоров, ТМ Давиденко Зернові продукти і комбікорми, 27-30, 2008 | 3 | 2008 |
DEVELOPMENT OF PRODUCTION TECHNOLOGY OF HIGH-PROTEIN FEED ADDITIVE FROM BY-PRODUCTS OF SUNFLOWER OIL PRODUCTION B Iegorov, O Kananykhina, T Turpurova Grain Products and Mixed Fodder’s 22 (2), 17-23, 2022 | 2 | 2022 |
Хмелевые закваски – анализ качества и их перспектива в условиях современных предприятий ЕН Кананыхина, ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, НЮ Соколова Научная конференция с международным участием «Хранителна наука, техника и …, 2010 | 2* | 2010 |
Біотехнологічні аспекти приготування хлібобулочних виробів з використанням хмельових дріжджів ОМ Кананихіна, ТЄ Лебеденко, Н Соколова Збірник наукових праць ОНАХТ, 2008 | 2* | 2008 |
Біотехнологія підвищення кормової цінності концентрованих кормів ОМ Кананихіна, БВ Єгоров Материалы научно-практической конференции с международным участием …, 2008 | 2* | 2008 |
Біотехнологія підвищення кормової цінності концентрованих кормів ОМ Кананихіна, БВ Єгоров, ТМ Давиденко Хранение и переработка зерна, 55-57, 2008 | 2 | 2008 |
ASSESSMENT OF HIGH-PROTEIN QUALITY FEED ADDITIVES FROM BY-PRODUCTS MANUFACTURE OF SUNFLOWER OIL B Iegorov, O Kananykhina, T Turpurova Grain Products and Mixed Fodder’s 22 (3), 20-24, 2022 | 1 | 2022 |
Про проблеми формування соціальної відповідальності майбутнього фахівця АО Соловей, ОМ Кананихіна, ТС Ботіка, ОА Мамроцька | 1 | 2020 |
Використання біотехнології при виробництві комбікормів БВ Єгоров, ОМ Кананихіна, ТМ Турпурова | 1 | 2018 |
Формування у майбутніх фахівців харчової промисловості цінностного ставлення до власного здоров’я ТП Сергєєва, ОМ Кананихіна | 1 | 2018 |
Удосконалення енергозберігаючої технології виробництва комбікормів для сільськогосподарських тварин БВ Єгоров, ОМ Кананихіна, ТМ Турпурова | 1 | 2017 |