Follow
Яков Верхивкер
Яков Верхивкер
Одеський національний технологічний університет, Odessa National University of Technology
Verified email at ontu.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Изменение состава фенольных и пектиновых веществ при комплексной переработке фруктового сырья
ЛА Стоянова, ЯГ Верхивкер, СВ Стоянова
Пищевая промышленность, 44-45, 2005
182005
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль
ЛН Пилипенко, ЯГ Верхивкер, ИВ Пилипенко
82015
Influence parameters of storage on process of formation the histamine in fish and fish products
Y Verkhivker, E Altman
J. Water Res. Ocean. Sci 7, 10-14, 2018
72018
Сучасний стан, перспективи розвитку ринку соусів та пов’язані з цим вимоги до використання спецій
ЯГ Верхівкер, ВВ Єфремов, ОМ Мирошніченко
Харчова наука і технологія, 56-59, 2013
72013
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
ЯГ Верхівкер, ОС Бессараб, ТІ Нікітчіна
ОНАХТ, 2017
62017
Стерилізаційне обладнання консервної промисловості та його енергетичний аналіз
ЯГ Верхівкер
К.: НМК ВО, 1991
51991
Сучасні види полімерної тари для консервованих харчових продуктів
ЯГ Верхівкер, ОМ Мирошніченко
Товарознавчий вісник 1 (14), 6-17, 2021
42021
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
ОБ Ткаченко, НВ Каменева, ОО Тітлова, ЯГ Верхівкер, ІВ Солоницька, ...
Гельветика, 2020
42020
Microbiology, energy, packing and control of the canning production: scientific publication
V Ja, L Pylypenko, I Pylypenko
LAP LAMBERT, Academic Publishing, Saarbrücken, 2015
42015
Тепловое консервирование пищевых продуктов в полимерной таре
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ИА Ремих
Харчова наука і технологія, 71-72, 2012
32012
Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі
ЯГ Верхівкер, ОМ Мирошніченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе
ЯГ Верхівкер, ВВ Єфремов
Харчова наука і технологія, 99-100, 2011
22011
Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження
КЮ Пахомова, ЛО Стоянова, ЯГ Верхівкер
Харчова наука і технологія, 60-63, 2011
22011
Консервирование томатных соусов и кетчупов в полимерной таре типа Дой-Пак
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 283-285, 2011
22011
146802 Спосіб виробництва рибних кулінарних виробів у желюючій заливці
ТА Манолі, ТІ Нікітчіна, АТ Безусов, ЯО Баришева, ЯГ Верхівкер
12021
Вода в технологии производства хлебобулочных изделий с отложенной выпечкой
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ОВ Петькова
Пищевые системы 4 (1), 31-39, 2021
12021
АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АСЕПТИЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ «ВІДКЛАДЕННОГО» ВИПІКАННЯ
ЯГ Верхівкер, ОО Петькова
Редакційна колегія, 53, 2021
12021
Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары
Я Верхівкер, О Мирошніченко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 41-52, 2020
12020
Гігієнічні аспекти проектування харчових виробництв
ЯГ Верхівкер, ТІ Нікітчіна
Освіта України, 2018
12018
Система охлаждения электронных устройств на основе сил электростатического взаимодействия
ЭИ Альтман, ЯГ Верхивкер
12017
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20