Подписаться
Яков Верхивкер
Яков Верхивкер
Одеський національний технологічний університет, Odessa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Изменение состава фенольных и пектиновых веществ при комплексной переработке фруктового сырья
ЛА Стоянова, ЯГ Верхивкер, СВ Стоянова
Пищевая промышленность, 44-45, 2005
182005
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль
ЛН Пилипенко, ЯГ Верхивкер, ИВ Пилипенко
82015
Influence parameters of storage on process of formation the histamine in fish and fish products
Y Verkhivker, E Altman
J. Water Res. Ocean. Sci 7, 10-14, 2018
72018
Сучасний стан, перспективи розвитку ринку соусів та пов’язані з цим вимоги до використання спецій
ЯГ Верхівкер, ВВ Єфремов, ОМ Мирошніченко
Харчова наука і технологія, 56-59, 2013
72013
Технологічний інжиніринг підприємств харчової галузі
ЯГ Верхівкер, ОС Бессараб, ТІ Нікітчіна
ОНАХТ, 2017
62017
Стерилізаційне обладнання консервної промисловості та його енергетичний аналіз
ЯГ Верхівкер
К.: НМК ВО, 1991
51991
Сучасні види полімерної тари для консервованих харчових продуктів
ЯГ Верхівкер, ОМ Мирошніченко
Товарознавчий вісник 1 (14), 6-17, 2021
42021
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
ОБ Ткаченко, НВ Каменева, ОО Тітлова, ЯГ Верхівкер, ІВ Солоницька, ...
Гельветика, 2020
42020
Microbiology, energy, packing and control of the canning production: scientific publication
V Ja, L Pylypenko, I Pylypenko
LAP LAMBERT, Academic Publishing, Saarbrücken, 2015
42015
Тепловое консервирование пищевых продуктов в полимерной таре
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ИА Ремих
Харчова наука і технологія, 71-72, 2012
32012
Розробка параметрів консервування томатних соусів і кетчупів у полімерній тарі
ЯГ Верхівкер, ОМ Мирошніченко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
22015
Разработка параметров предварительной подготовки специй при производстве соусов и кетчупов на томатной основе
ЯГ Верхівкер, ВВ Єфремов
Харчова наука і технологія, 99-100, 2011
22011
Застосування гідродинамічної обробки у консервуванні продуктів рослинного походження
КЮ Пахомова, ЛО Стоянова, ЯГ Верхівкер
Харчова наука і технологія, 60-63, 2011
22011
Консервирование томатных соусов и кетчупов в полимерной таре типа Дой-Пак
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 283-285, 2011
22011
146802 Спосіб виробництва рибних кулінарних виробів у желюючій заливці
ТА Манолі, ТІ Нікітчіна, АТ Безусов, ЯО Баришева, ЯГ Верхівкер
12021
Вода в технологии производства хлебобулочных изделий с отложенной выпечкой
ЯГ Верхивкер, ЕМ Мирошниченко, ОВ Петькова
Пищевые системы 4 (1), 31-39, 2021
12021
АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АСЕПТИЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ ПЛОДІВ ТА ОВОЧІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ «ВІДКЛАДЕННОГО» ВИПІКАННЯ
ЯГ Верхівкер, ОО Петькова
Редакційна колегія, 53, 2021
12021
Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары
Я Верхівкер, О Мирошніченко
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 8 (15), 41-52, 2020
12020
Гігієнічні аспекти проектування харчових виробництв
ЯГ Верхівкер, ТІ Нікітчіна
Освіта України, 2018
12018
Система охлаждения электронных устройств на основе сил электростатического взаимодействия
ЭИ Альтман, ЯГ Верхивкер
12017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20