Підписатись
Марія Шинкарук / Mariia Shinkaruk
Марія Шинкарук / Mariia Shinkaruk
Херсонський державний аграрно-економічний університет
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019
72019
Вплив овочевих порошків на якість макаронних виробів
ОВ Дзюндзя, МВ Шинкарук
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 72-78, 2021
52021
Перспективні стартові культури для крафтових ковбасних виробів
МВ Шинкарук, ОО Балук
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 38-48, 2021
32021
АНАЛІЗ СТАНУ СИРОВИННОЇ БАЗИ М’ЯСОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
МВ Шинкарук, СВ Найдьонова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 66-70, 2021
32021
Дослідження застосування нетрадиційної рослинної сировини у виробницітві хлібобулочних виробів
М Валюх, М Шинкарук
Національний університет харчових технологій, м. Київ, 2020
32020
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019
32019
Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва
М Шинкарук, О Балук
Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021
22021
Розробка технологічної схеми виробництва овочевого соку комбінованого складу
М Шинкарук, І Ряполова
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного, 2020
22020
Improvement of the technology of meat products manufacturing with the use of phytopreparations
VH Burak, O Vitriak, O Spryn, S Reshnova, SK Holiaka, M Shinkaruk, ...
12021
Перспективи використання нових сортів винограду у виробництві вин в умовах фермерського (селянського) господарства «Курінь»
Н Воєвода, М Шинкарук
Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020
12020
Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Я Кірова, М Шинкарук
Національний університет харчових технологій, м. Київ, 2020
12020
Використання нетрадиційної рослинної сировини функціонального призначенняу у виробництві консервованих огірків
М Шинкарук, Я Кірова
Таврійський національний університет імені ВІ Вернадського, 2020
12020
Обґрунтування використання ферментних добавок при виготовленні варених ковбас
Л Вогнівенко, М Шинкарук
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020
12020
Модификации конопляного волокна
МВ Шинкарук, МВ Шамшура, ТО Кузьмина
Вестник Херсонского национального технического университета, 226-231, 2018
12018
Аналітичне дослідження харчової і біологічної цінності м'яса
С Найдьонова, М Шинкарук
Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021
2021
Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту
М Шинкарук
Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2021
2021
МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ВИКЛАДАННЯ БІОХІМІЇ, ФУНДАМЕНТАЛЬНОЇ ЗАГАЛЬНО-БІОЛОГІЧНОЇ ДИСЦИПЛІНИ–СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
ЛП Вогнівенко, МВ Шинкарук
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 10-15, 2021
2021
Удосконалення технології приготування вафельних трубочок з фруктовою начинкою за рахунок використання безглютенової сировини
Н Новікова, М Шинкарук
Європейська наукова платформа, 2021
2021
ВПЛИВ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ЯКІСТЬ МАРИНОВАНИХ ОГІРКІВ
МВ Шинкарук, СВ Бобирь
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 124-131, 2021
2021
СВ НАЙДЬОНОВА
МВ ШИНКАРУК, ХІБЦ М’ЯСА
За редакцією, 201, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20