Подписаться
Володимир Тендітник
Володимир Тендітник
канд. с.-г. наук, професор Полтавський державний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdaa.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Перспективні технології виробництва молока
ММ Рибалка, ОО Держговський, ВС Тендітник
Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Тваринництво …, 2013
62013
Вплив сезонного фактору на склад і властивості молока корів
ЛМ Кузьменко, ВС Тендітник, МЮ Мухомор
Вклад вчених у розвиток галузі тваринництва: матер. Міжнар. наук.-практ …, 2014
52014
Молочна продуктивність корів чорно-рябої породи різних ліній
СД Кузьменко, ВС Тендітник, ММ Рибалка
Вісник Сумського національного аграрного університету: Серія «Тваринництво …, 2002
42002
Практикум з технології виробництва, зберігання, переробки і стандартизації продуктів тваринництва
ТВС Нагаєвич В.М., Плахотник О.О.
Київ: ВПЦ Агропромвидав України 1, 152 с., 1997
21997
ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНИЙ ГОМЕОСТАЗ У КНУРІВ-ПЛІДНИКІВ ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ УТРИМАННЯ
АМ Шостя, ІВ Сарнавська, ВС Тендітник, ЛМ Кузьменко, ВГ Слинько, ...
Scientific Progress & Innovations, 166-173, 2020
12020
Концептуальні основи маркетингового планування підприємства в галузі ветеринарної медицини
ОВ Кручиненко
Вісник ХНАУ. Серія: Економічні науки, 192-202, 2017
12017
Наукова інтерпретація методології бухгалтерського обліку у працях ГГ Кірейцева
НА Канцедал
Розвиток теорії бухгалтерського обліку, 69, 2015
12015
БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ МОЛОКА КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ ІЗ РІЗНИМИ ГЕНОТИПАМИ КАПА-КАЗЕЇНУ (CSN3) ТА СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО
ІО Полєва, ІВ Корх, ТІ Карунна, ВС Тендітник, ТС Кодак
Scientific Progress & Innovations, 169-177, 2021
2021
Сучасний підхід до виробництва харчових продуктів в контексті покращення якості освіти майбутніх фахівців харчової промисловості
ВС Тендітник, ТС Кодак, ММ Іваненко, ІЄ Тесля, ОС Свириденко
Харків: ХНТУСГ, 2020
2020
Наукова школа молочних технологів і її творець–професор МІ Книга
ВС Тендітник
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 91-95, 2014
2014
Технологія продукції молочного і м'ясного скотарства, свинарства та птахівництва
ПСМ Войтенко С.Л., Тендітник В.М., Рибалка М.М., Васильєва О.О., Бердник В.П.
Полтава: Дивоствіт 1, 276 с., 2013
2013
Молоко: производство и переработка
ШИМ Галат Б.Ф., Гриненко В.И., Змиев В.В., Иванов Л.Н., Машкин Н.И ...
Харкыв: КП Типография №13 1, 352 с., 2006
2006
Состав, технологичсекие свойства молока и качество сыра в зависимости от периода лактации коров
ШІМ Галат Б.Ф., Гриненко В.І., Змійов В.В., Іванов Л.М., Машкін М.І ...
Молоко: производство и переработка 1, 3-309, 2006
2006
Рекомендації по оцінці якості заготівельного молока
КОВ Тендітник В.С., Кравченко О.І., Гетя А.А.
Рекомендації по оцінці якості заготівельного молока, 2006
2006
КІЛЬКІСНІ ЗМІНИ ЛАКТОЗИ МОЛОКА, ЯК ФАКТОР ЙОГО НАТУРАЛЬНОСТІ
ВС Тендітник, ЛМ Кузьменко, ТС Кодак
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ професорсько-викладацького складу 17–18 травня …, 0
З ДОСВІДУ ЗАСВОЄННЯ СТУДЕНТАМИ ДИСЦИПЛІН «ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ» ТА «ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСА І М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ»
ВС Тендітник, ЛМ Кузьменко, ТС Кодак
ББК 74.58 М 34, 213, 0
ФАЛЬСИФІКАЦІЇ МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ І МЕТОДИ ЇХ ВИЯВЛЕННЯ
ВМ Юхно, ВС Тендітник, ОО Держговський, ЛМ Островерха
ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І ЙОГО ЯКОСТІ В СВК «ТОКАРІ» ЛОХВИЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВС Тендітник, ЛМ Кузьменко
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ професорсько-викладацького складу 18–19 травня …, 0
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–18