Підписатись
ПНТ Журнал
ПНТ Журнал
Одесская национальная академия пищевых технологий, кафедра пищевой химии
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація міжбюджетних відносин в Україні: стан, проблеми і перспективи
СВ Юшко
Фінанси України, 86-97, 2009
832009
Состояние и перспективы развития хлебопекарной промышленности в Украине
АН Васильченко
Харчова наука і технологія, 5-8, 2009
392009
Отношение к коррупции лиц с разным уровнем психологической безопасности
НВ Коваленко
Вестник Таганрогского института имени АП Чехова, 59-63, 2016
312016
Функциональные продукты: тенденции и перспективы
ЛВ Капрельянц, ГА Хомич
Харчова наука і технологія, 5-8, 2012
252012
М’ясопереробна промисловість: стан і перспективи розвитку
ВО Янковий
Харчова наука і технологія, 90-95, 2010
252010
Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения
ЕИ Шеманская, НИ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-31, 2012
242012
Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials
ЛВ Капрельянц, ОД Журлова
Харчова наука і технологія, 15-19, 2014
232014
Вплив білоквмісних композицій на основі ко- лагену на якість ковбасніх виробів
ПММ Українець А.І., Пасічний В.М., Желуденко Ю.В.
Харчова наука і технологія 10 (3), 49-54, 2016
22*2016
Сироватка молочна–біологічно цінний продукт
ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ...
Харчова наука і технологія, 40-42, 2011
222011
Тенденції розвитку виробництва соусів
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія 2 (7), 21-23, 2009
222009
Оптимизация процессов извлечения биологически активных веществ из виноградных выжимок
ДВ Кондратьев, НГ Щеглов
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 45-46, 2008
222008
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
192017
High-tech processing of secondary resources of winemaking
G Kasyanov, T Davydenko
Харчова наука і технологія, 75-79, 2017
192017
Современные подходы к выбору способа приготовления пшеничного теста
ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-52, 2010
192010
Immunological properties of the bacterial origin compounds
N Cherno, A Kapustyan
Харчова наука і технологія, 18-27, 2016
182016
Креативні соуси-дресінги–нові продукти на ринку України
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія, 49-51, 2010
182010
Технологія та якість печива зі шротами олійних культур
АВ Антоненко, ВС Михайлик
Харчова наука і технологія, 72-77, 2016
172016
Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв
ВЛ Прибильський, ІВ Мельник, СВ Омельчук
Харчова наука і технологія, 47-51, 2014
172014
Features of usage of electromagnetic field of extremely low frequency for the storage of agricultural products
GI Kasyanov, IE Syazin, AV Grachev, TN Davidenko
Харчова наука і технологія, 88-93, 2013
172013
Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба
ГФ Пшенишнюк, ЮС Ковпак
Харчова наука і технологія, 43-46, 2011
172011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20