Підписатись
ПНТ Журнал
ПНТ Журнал
Одесская национальная академия пищевых технологий, кафедра пищевой химии
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Організація міжбюджетних відносин в Україні: стан, проблеми і перспективи
СВ Юшко
Фінанси України, 86-97, 2009
792009
Состояние и перспективы развития хлебопекарной промышленности в Украине
АН Васильченко
Харчова наука і технологія, 5-8, 2009
342009
М’ясопереробна промисловість: стан і перспективи розвитку
ВО Янковий
Харчова наука і технологія, 90-95, 2010
242010
Biotechnological approaches for the production of functional foods and supplements from cereal raw materials
ЛВ Капрельянц, ОД Журлова
Харчова наука і технологія, 15-19, 2014
222014
Вплив білоквмісних композицій на основі ко- лагену на якість ковбасніх виробів
ПММ Українець А.І., Пасічний В.М., Желуденко Ю.В.
Харчова наука і технологія 10 (3), 49-54, 2016
21*2016
Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения
ЕИ Шеманская, НИ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-31, 2012
212012
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
Одеська національна академія харчових технологій, 2017
202017
Функциональные продукты: тенденции и перспективы
ЛВ Капрельянц, ГА Хомич
Харчова наука і технологія, 5-8, 2012
202012
Immunological properties of the bacterial origin compounds
N Cherno, A Kapustyan
Харчова наука і технологія, 18-27, 2016
182016
Тенденції розвитку виробництва соусів
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія 2 (7), 21-23, 2009
182009
Оптимизация процессов извлечения биологически активных веществ из виноградных выжимок
ДВ Кондратьев, НГ Щеглов
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 45-46, 2008
182008
Сироватка молочна–біологічно цінний продукт
ОА Чернюшок, ОВ Кочубей–Литвиненко, ВП Василів, ...
Харчова наука і технологія, 40-42, 2011
172011
Современные подходы к выбору способа приготовления пшеничного теста
ТЄ Лебеденко, АЯ Камінський, РП Щелакова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 46-52, 2010
172010
High-tech processing of secondary resources of winemaking
G Kasyanov, T Davydenko
Харчова наука і технологія, 75-79, 2017
162017
Вплив житніх заквасок спонтанного бродіння на кінетику кислотонакопичення в тісті та якість хліба
ГФ Пшенишнюк, ЮС Ковпак
Харчова наука і технологія, 43-46, 2011
152011
Вплив рецептурних компонентів на якість виробів лікувально-профілактичного призначення із заморожених напівфабрикатів
ІВ Солоницька, ГФ Пшенишнюк, ІВ Студентова
Харчова наука і технологія, 17-20, 2010
152010
Біотехнологія кисломолочного сиру дитячого харчування з подовженим терміном зберігання
ЮВ Назаренко
Харчова наука і технологія, 41-45, 2011
142011
Технологія виробів з пісочного тіста з використанням дикорослої розторопші плямистої
СК Ільдірова, СЕ Стіборовський, ОВ Старостєлє
Харчова наука і технологія, 91-94, 2010
142010
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concеntrated tomato products
V Shutyuk, S Vasylenko, A Bessarab, O Benderska
132016
Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion
Y Kotlyar, Т Goncharenko, O Topchiy
Харчова наука і технологія, 25-30, 2016
132016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20