Тетяна Семко / Tetiana Semko
Тетяна Семко / Tetiana Semko
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Підтверджена електронна адреса в vtei.com.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія молока та молочних продуктів. Навчальний посібник
ВВ Власенко, НП Головко, ТВ Семко, ТМ Головко
Харків: ХДУХТ, 2018
82018
Технологія молока та молочних продуктів.
ВВ Власенко, ТВ Семко, ЛМ Шаблій, ВП Лавицький
52015
Переваги та недоліки формування корпоративного сектора в ринковій економіці України
ТВ Семко, ІВ Ховрак
Економіка. Фінанси. Право, 6-11, 2010
52010
Про сезонні зміни молока, яке виробляється в колективних та індивідуальних господарствах
ТВ Семко, ЗВ Бондарчук
Молочное дело, 22-23, 2007
52007
Імовірнісний аналіз діяльності будівельного підприємства
ТВ Семко
Регіональні перспективи, 18-19, 2001
52001
Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
42015
Аналіз сучасного стану крафтового виробництва сирів в Україні з елементами НАССР
ТВ Семко, ОА Іваніщева
Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. 2019. No. 7 …, 2021
32021
Starter and their types in cheese making
VV Vlasenko, TV Semkо, AM Solomon, MM Bondar
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies 18 (2 …, 2016
32016
Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку
І Власенко, Т Семко
Товари і ринки, 50-59, 2019
22019
Региональные системы: теоретико-методологический аспект
ТВ Семко
Коммунальное хозяйство городов, 21-26, 2008
22008
Сучасний ландшафтний дизайн як діяльність по організації середовища
СВ Риндюк, ТВ Семко, СВ Рындюк
Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві.№ 1: 87-92., 2020
12020
Функціональні харчові продукти з наповнювачами
ВВ Власенко, ММ Бондар, ТВ Семко, АМ Соломон
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2016.-№ 3 (95).-С. 106-109., 2019
12019
Обґрунтування продовження терміну зберігання сиру Моцарела при використанні препарату Нізин
ТВ Семко, ЛМ Коляновська, ОА Іваніщева
Продовольчі ресурси, 243-247, 2018
12018
Перспективные направления в производстве кислотно-сычужных сыров
ТВ Семко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців
ГЄ Поліщук, ГО Сімахіна, ТВ Семко, ІМ Устименко
Продовольчі ресурси, 107-112, 2015
12015
Дослідження водної фази сумішей та морозива з натуральними структуруючими компонентами
ГЄ Поліщук, ТВ Семко
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
12015
Вплив інтенсифікації теплової обробки молока на фізико-хімічні та технологічні властивості.
ВВ Власенко, ТВ Семко, СА Король
1324 Вінниця, 2013
12013
Застосування програмно-цільового підходу в державному управлінні корпоративним сектором національної економіки
ТВ Семко, ІВ Ховрак
Економіка та держава, 24-28, 2010
12010
Відкрита стаціонарна економічна система як об’єкт дослідження національної економіки
ТВ Семко
Економіка та держава, 24-25, 2010
12010
Конкурентоспроможність регіону в системі циклічного характеру економічного розвитку
ТВ Семко, ВО Безугла
Коммунальное хозяйство городов, 111-119, 2005
12005
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20