Підписатись
Tatiana Suhachenko (Тетяна Сугаченко)
Tatiana Suhachenko (Тетяна Сугаченко)
Odesа National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Влияние обработки ягод черной смородины тока-ми СВЧ на физико-химические и микробио-логические показатели соков
ТС Осипова, ЛА, Лозовская
Пищевая промышленность: наука и технология, С. 5-10., 2013
7*2013
Технологические особенности переработки Винограда сорта мерло с целью получения вин контролируемых наименований по происхождению в условиях терруара шабо
ЭЖ Иукуридзе, ТС Лозовская
ScienceRise 9 (2 (14)), 26-30, 2015
62015
Микробиологическое обоснование консервирования плодово-ягодных сиропов осмотически деятельными пищевыми ингредиентами
ЛА Осипова, ТС Лозовская
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 23-28, 2013
42013
Биологически активные вещества плодово-ягодного сырья, пер-спективного для произ-водства напитков и вин
ЛТС Осипова, ЛА
Современные достижения в вино-градарстве и виноделии: X между-нар. науч …, 2011
4*2011
Результаты исследования ароматического профиля виноматериалов из винограда сорта Тельти Курук
ЕЖ Іукурідзе, ОБ Ткаченко, ТС Лозовська
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
32015
Исследование выживаемости спор плесневых грибов вида Byssochlamys nivea во фруктово-ягодных сиропах
ЛА Осипова, ВХ Кирилов, НП Худенко, ТС Лозовская
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 21-24, 2014
32014
Improvement of the technological modes of producing dry white table wines.
A Khodakov, O Tkachenko, G Sarkisyan, O Rodionova, T Suhachenko
Food Science & Technology (2073-8684) 14 (4), 2020
22020
ОРГАНО-МИНЕРАЛЬНІ МІКРОДОБРИВА ТА ЯКІСТЬ ВИНОГРАДУ СОРТА РИСЛІНГ
НВ Каменева, ОБ Ткаченко, ОО Тітлова, ЕЖ Іукурідзе, ТС Сугаченко
Scientific Works 83 (2), 2019
22019
Экспериментальное обоснование системы агротехнических приемов в контексте формирования" терруарности" вина
ЭЖ Иукуридзе, ОБ Ткаченко, ТС Сугаченко
ScienceRise 10 (2 (27)), 45-50, 2016
22016
Усовершенствование технологии переработки ягод черной смородины на соки, экстракты и сиропы
ЛА Осипова, ТС Лозовская
Технология и товароведение инновационных пищевых продуктов, 3-8, 2013
22013
Методологія формування вибірки експертів для дескриптивного панельного сенсорного дослідження
ОБ Ткаченко, НВ Каменева, ОО Тітлова, ТС Сугаченко
12020
Прослеживаемость как необходимое условие успешной политики в области продуктов питания
ЭЖ Иукуридзе, ОБ Ткаченко, ОА Титлова, ТС Лозовская
ScienceRise 2 (2 (19)), 19-25, 2016
12016
Дослідження зміни біологічно активних речовин чорниці в процесі виробництва соків
ГП Хомич, ЛА Осипова, ТС Лозовська
Харчова наука і технологія, 37-40, 2011
12011
ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РЕЖИМІВ ВИРОБНИЦТВА ВИН СТИЛЮ AMBER WINE В УМОВАХ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ
ОЛ Ходаков, ГО Саркісян, ТС Сугаченко, ІВ Мельник, ...
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 228-238, 2023
2023
INFLUENCE OF MODERN STABILIZATION METHODS ON QUALITY VARIETAL WHITE WINES FROM UKRAINIAN BREEDING GRAPE
O Tkachenko, T Suhachenko, O Kananykhina
2023
Використання екстрактів фруктово-ягідних вичавків у технології сиропів
ТС Сугаченко, ОМ Кананихіна, ЛО Ткаченко
2022
Організація та систематизація пошуку достовірних наукових джерел онлайн
ТС Сугаченко, ОМ Кананихіна
2022
Дослідження різних режимів виробництва бурштинових вин
ОЛ Ходаков, ТС Сугаченко, ЛО Ткаченко
2022
Кейс-метод у науково-дослідній роботі студентів
ОО Тітлова, ЮО Козонова, ТС Сугаченко, НВ Каменева
2021
Specific features of nitrogen metabolism during fermentation of must from white grape varieties grown in the odessa region
O Tkachenko, O Kananykhina, T Suhachenko, T Turpurova, O Titlova
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20