Салавелис Алла Дмитриевна
Салавелис Алла Дмитриевна
ОНАПТ кафедра технологии ресторанного и оздоровительного питания
Подтвержден адрес электронной почты в домене cloud.onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
O Priss, V Yevlash, A Salavelis, O Zolovska, V Zhukova
// Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – VOL 6, NO 11 …, 2017
42017
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОДУКТОВ ЛЕЧЕБНО- ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ,Учебное пособие,О.:Оптима, 2012,624с.
АД Салавелис, АК Дьяконова
32012
Структурно- механические свойства диетического желе.
АД Салавелис, СН Павловский, ЕВ Осташевская, КВ Аветисян
Міжнародна науково-практична конф “Харчові технології- 2007 ” т.31.– Одеса …, 2007
22007
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья.
АД Салавелис, СН Павловский
МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЖУРНАЛ «ІНТЕ-РНАУКА» INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL …, 2018
12018
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СПЕЦІААЛІЗОВАНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ХВОРИХ У ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЙНИЙ ПЕРІОД
А Салавеліс, С Павловський, С Черненко
The 12 th International scientific and practical conference «IMPACT OF …, 2020
2020
143391 Спосіб приготування цукатів з фейхоа
ІМ Калугіна, АД Салавеліс, СО Поплавська, СВ Кисельов, ...
2020
142409 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування" Beef mix balanced"
СО Черненко, АД Салавеліс, ЛМ Тележенко
2020
141483 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей
АО Скалига, АД Салавеліс
2020
141484 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для людей похилого віку
АО Скалига, АД Салавеліс
2020
140904 Композиція інгредієнтів для виробництва суміші для перорального та зондового харчування" Light taste balanced"
СО Черненко, АД Салавеліс, ЛМ Тележенко
2020
Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу
НЙ Басюркіна, НС Бєлали, ТВ Бордун, ЮО Бровкіна, ОЄ Воєцька, ...
ОНАХТ, 2020
2020
Особливості дуальної системи навчання у вищій школі
АД Салавеліс, ІМ Калугіна, СМ Павловський
2020
Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарства
АД Салавеліс, СМ Павловський
2020
Роль і призначення виробничої практики для формування професійної компетенції
АД Салавеліс, СЛ Колесніченко, СВ Поплавська
2020
137896 Композиція інгредієнтів для виробництва печива
СО Черненко, АД Салавеліс, ЛМ Тележенко
2019
Вплив підвищення кваліфікації на професійниї рівень викладачів
АД Салавеліс, ГВ Дідух, ОВ Землякова
2019
Самостійна робота студентів як складова частина процессу навчання
АД Салавелис, СЛ Колесніченко, ЮО Козонова
2019
Використання сучасних методів навчання у закладах вищої освіти
АД Салавеліс, АК Бурдо, ОВ Золовська
2019
Інноваційні пропозиції з виробництва борошняних кулінарних виробів геронтологічного призначення
АД Салавеліс, СМ Павловський
2019
Впровадження інноваційних технологій для виробництва кулінарної продукції
АД Салавеліс, СО Поплавська, АП Гончар
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20