Підписатись
Салавелис Алла Дмитриевна
Салавелис Алла Дмитриевна
ОНТУ кафедра технологии ресторанного и оздоровительного питания
Підтверджена електронна адреса в cloud.onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ПІДРУЧНИК - Одеса: «Освіта України ».- 2017.-310с
АД Салавеліс, СЛ Колесніченко, ЮО Козонова, СО Поплавська
7*2017
ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК .- Одеса: « Освіта України ».-2015,- 366 с.
АД Салавеліс, ЛМ Тележенко, СЛ Колесниченко
7*2015
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОДУКТОВ ЛЕЧЕБНО- ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ,Учебное пособие,О.:Оптима, 2012,624с.
АД Салавелис, АК Дьяконова
42012
Кондитерские изделия с функциональными свойствами
АД Салавелис, ЕЛ Попеско, ВВ Лизогу
Хлібопекарська і кондитерська промисловість Україні, С. 47-53, 2009
42009
Влияние фитообогатителей на качество желейных изделий.
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародний науковий журнал" Науковий огляд" 2 (45), 71-81, 2018
32018
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
O Priss, V Yevlash, A Salavelis, O Zolovska, V Zhukova
// Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – VOL 6, NO 11 …, 2017
22017
Структурно- механические свойства диетического желе.
АД Салавелис, СН Павловский, ЕВ Осташевская, КВ Аветисян
Міжнародна науково-практична конф “Харчові технології- 2007 ” т.31.– Одеса …, 2007
22007
Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу
НЙ Басюркіна, НС Бєлали, ТВ Бордун, ЮО Бровкіна, ОЄ Воєцька, ...
ОНАХТ, 2020
12020
Использование модифицированных крахмалов в производстве новых видов соусов
А Салавеліс, СМ Павловський
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 37-40, 2018
12018
Інноваційні технології галузі та методологія наукових досліджень
АД Салавеліс, ЛМ Тележенко, ГВ Дідух, ЮО Козонова
Освіта України, 2018
12018
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья.
АД Салавелис, СН Павловский
МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЖУРНАЛ «ІНТЕ-РНАУКА» INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL …, 2018
12018
Розширення асортименту хлібобулочних виробів для шкільного харчування
АД Салавеліс
77 наукова конференція викладачів академії 17-21 квітня 2017 Одеса,ОНАХТ …, 2017
12017
Вплив нетрадиційної добавки на структурно-механічні властивості хлібопекарного тіста.
АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко
Міжнародний науковий журнал" Науковий огляд" 11 (32), 2017
12017
Вплив нетрадиційної добавки на структурно-механічні властивості хлібопекарного тіста.
АД Салавеліс, СМ Павловський, ЛМ Тележенко
Журнал науковий огляд №11 (32), 2016 ,Київ,, С.65-72, 2016
12016
Раціональне харчування школярів - основа здоров’я дитини
АД Салавеліс, СМ Павловський
Міжнар.наук.-практ. конф. «Методика навчання природничих дисциплін у …, 2015
1*2015
Диабетический желейный кондитерский продукт
ЛИ КАРНАУШЕНКО, АФ ЗАГИБАЛОВ, АД САЛАВЕЛИС, ЛЮ ИСАРОВА, ...
11991
Використання какао рубі в рецептурі гарячого шоколаду зниженої калорійності.
САДАВВ Степанова В.С.
Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і …, 2024
2024
Особливості організації сучасного шкільного харчування.
ПС Салавеліс А. Д., Атанасова В. В.
Міжнародна науково-практ. конф «Здорове харчування дітей в Україні …, 2023
2023
Нові стандарти та вимоги до сучасного шкільного та дошкільного харчування.
ЛНАСВС Салавеліс А.Д.
Міжнародна науково-практична конференція "Технології харчових продуктів і …, 2023
2023
«Спосіб приготування зернових батончиків з фейхоа»
САДКІМ ін.
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20