Салавелис Алла Дмитриевна
Салавелис Алла Дмитриевна
ОНАПТ кафедра технологии ресторанного и оздоровительного питания
Підтверджена електронна адреса в cloud.onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
O Priss, V Yevlash, A Salavelis, O Zolovska, V Zhukova
// Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – VOL 6, NO 11 …, 2017
32017
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОДУКТОВ ЛЕЧЕБНО- ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ,Учебное пособие,О.:Оптима, 2012,624с.
АД Салавелис, АК Дьяконова
22012
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья.
АД Салавелис, СН Павловский
МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЖУРНАЛ «ІНТЕ-РНАУКА» INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL …, 2018
12018
Влияние фитообогатителей на качество желейных изделий.
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародний науковий журнал" Науковий огляд" 2 (45), 71-81, 2018
2018
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МОДИФИЦИРОВАННЫХ КРАХМАЛОВ В ПРОИЗВОДСТВЕ НОВЫХ ВИДОВ СОУСОВ
А Салавеліс, СМ Павловський
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 37-40, 2018
2018
Використання модифікованих крохмалів в харчової промисловості
АД Салавеліс
2018
Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями
СМ Павловський, АД Салавеліс
2018
Інноваційні технології галузі та методологія наукових досліджень
АД Салавеліс, ЛМ Тележенко, ГВ Дідух, ЮО Козонова
Освіта України, 2018
2018
Обогащение состава спортивных батончиков с учетом повышения производительности спортсменов.
АД Салавелис, СА Черненко
Міжрегіональна студ. науково-практ. конференція" Сучасні проблеми готельного …, 2017
2017
Використання біологічно активних добавок для оздоровлення та збагачення раціону.
АД Салавеліс, ДО Базильский
Міжрегіональна студ. науково-практ. конференція" Сучасні проблеми готельного …, 2017
2017
Сутність здорового способу життя та фактори впливу на нього.
АД Салавеліс, СМ Павловський, ДО Базильський
Збірник статей Х Всеукраїнська нау-ково–практична конференція молодих …, 2017
2017
Проблеми формування здорового способу життя у молоді та способи їх вирішення.
АД Салавеліс, СО Черненко
Збірник статей Х Всеукраїнська нау-ково–практична конференція молодих …, 2017
2017
Использование комплексных растительных добавок в производстве хлебобулочных и мучных кондитерских изделий специального на-значения.
АД Салавелис, СН Павловский
Наука, питание и здоровье: материалы конгресса (Минск, 8-9 июня 2017 г …, 2017
2017
Кулинарные десерты профилактического назначения с радиопротекторными свойствами.
АД Салавелис, СН Павловский, ОВ Ананійчук
ІІІ Всеукр. наук. конф. «Сучасні тенден-ції розвитку української науки» (26 …, 2017
2017
Розробка нових харчових продуктів для спортивного харчування
АД Салавеліс, СО Черненко
Всеукраїнська науково-практична інте-рнет-конференція здобувачів вищої …, 2017
2017
Вплив харчування на пост-травматичне відновлення організму.
АД Салавеліс, О Голіков
Міжнародна студентська конференція «Дні студентської науки у Львівсько-му …, 2017
2017
Використання нетрадіційної сировини у виробництві харчових продуктів спецпризначення
СО Черненко, АД Салавеліс
Міжнародна студентська конференція «Дні студентської науки у Львівсько-му …, 2017
2017
Особенности стратегического развития современных предприятий питания.
АД Салавелис, СН Павловский, СВ Киселев
ХІІІ Міжн. науково-практична конф. “ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ І ЕКОНОМІКИ …, 2017
2017
Розширення асортименту хлібобулочних виробів для шкільного харчування
АД Салавеліс
77 наукова конференція викладачів академії 17-21 квітня 2017 Одеса,ОНАХТ …, 2017
2017
Дистанційне навчання: недоліки і переваги.
СЛ Колесніченко, АД Салавеліс
48 науково-методична конференція викладачів ОНАХТ " Розвиток методо-логічних …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20