Салавелис Алла Дмитриевна
Салавелис Алла Дмитриевна
ОНАПТ кафедра технологии ресторанного и оздоровительного питания
Підтверджена електронна адреса в cloud.onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
O Priss, V Yevlash, A Salavelis, O Zolovska, V Zhukova
// Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – VOL 6, NO 11 …, 2017
32017
ТЕХНОЛОГИЯ ПРОДУКТОВ ЛЕЧЕБНО- ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ,Учебное пособие,О.:Оптима, 2012,624с.
АД Салавелис, АК Дьяконова
22012
Мучные кондитерские изделия с использованием безглютенового сырья.
АД Салавелис, СН Павловский
МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЖУРНАЛ «ІНТЕ-РНАУКА» INTERNATIONAL SCIENTIFIC JOURNAL …, 2018
12018
ПОРІВНЯЛЬНИЙ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ СПЕЦІААЛІЗОВАНИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ХВОРИХ У ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЙНИЙ ПЕРІОД
А Салавеліс, С Павловський, С Черненко
The 12 th International scientific and practical conference «IMPACT OF …, 2020
2020
Ефективність використання інноваційно-інвестиційного потенціалу продовольчого бізнесу
НЙ Басюркіна, НС Бєлали, ТВ Бордун, ЮО Бровкіна, ОЄ Воєцька, ...
ОНАХТ, 2020
2020
Особливості дуальної системи навчання у вищій школі
АД Салавеліс, ІМ Калугіна, СМ Павловський
2020
Характеристика радіопротекторів та їх використання в стравах та виробах у закладах ресторанного господарства
АД Салавеліс, СМ Павловський
2020
Роль і призначення виробничої практики для формування професійної компетенції
АД Салавеліс, СЛ Колесніченко, СВ Поплавська
2020
Проектування закладів ресторанного господарства
ІМ Калугіна, АД Салавеліс, ОО Фесенко, ВМ Лисюк
Освіта України, 2019
2019
Влияние фитообогатителей на качество желейных изделий.
АД Салавелис, СН Павловский
Міжнародний науковий журнал" Науковий огляд" 2 (45), 71-81, 2018
2018
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ МОДИФИЦИРОВАННЫХ КРАХМАЛОВ В ПРОИЗВОДСТВЕ НОВЫХ ВИДОВ СОУСОВ
А Салавеліс, СМ Павловський
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 37-40, 2018
2018
Використання модифікованих крохмалів в харчової промисловості
АД Салавеліс
2018
Борошняні кондитерські вироби з радіопротекторними властивостями
СМ Павловський, АД Салавеліс
2018
Інноваційні технології галузі та методологія наукових досліджень
АД Салавеліс, ЛМ Тележенко, ГВ Дідух, ЮО Козонова
Освіта України, 2018
2018
Обогащение состава спортивных батончиков с учетом повышения производительности спортсменов.
АД Салавелис, СА Черненко
Міжрегіональна студ. науково-практ. конференція" Сучасні проблеми готельного …, 2017
2017
Використання біологічно активних добавок для оздоровлення та збагачення раціону.
АД Салавеліс, ДО Базильский
Міжрегіональна студ. науково-практ. конференція" Сучасні проблеми готельного …, 2017
2017
Сутність здорового способу життя та фактори впливу на нього.
АД Салавеліс, СМ Павловський, ДО Базильський
Збірник статей Х Всеукраїнська нау-ково–практична конференція молодих …, 2017
2017
Проблеми формування здорового способу життя у молоді та способи їх вирішення.
АД Салавеліс, СО Черненко
Збірник статей Х Всеукраїнська нау-ково–практична конференція молодих …, 2017
2017
Использование комплексных растительных добавок в производстве хлебобулочных и мучных кондитерских изделий специального на-значения.
АД Салавелис, СН Павловский
Наука, питание и здоровье: материалы конгресса (Минск, 8-9 июня 2017 г …, 2017
2017
Кулинарные десерты профилактического назначения с радиопротекторными свойствами.
АД Салавелис, СН Павловский, ОВ Ананійчук
ІІІ Всеукр. наук. конф. «Сучасні тенден-ції розвитку української науки» (26 …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20