Технологии получения натурального пищевого красителя из виноградной выжимки ВА Виноградов, ВИ Иванченко, КА Ковалевский, ОИ Мамай, АД Шанин Магарач. Виноградарство и виноделие, 35-38, 2012 | 4 | 2012 |
Аппараты для получения коньячных и плодовых спиртов ВА Виноградов, КА Ковалевский, ОИ Мамай, АД Шанин Виноградарство и виноделие 42, 81-86, 2012 | 3 | 2012 |
Технологія виробництва натуральних харчових барвників КА Ковалевський, ОІ Мамай, МІ Валько, ОД Шанін, ТО Кузьміна Вісник Херсонського національного технічного університету, 155-159, 2017 | 2 | 2017 |
Обладнання для виробництва плодових, коньячних спиртів та спирту-ректифікату КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, ОД Шанін Вісник Херсонського національного технічного університету, 142-148, 2016 | 2 | 2016 |
Аппаратурно-технологическая схема отделения семян от виноградных выжимок флотационным способом ВА Виноградов, КА Ковалевский, ОИ Мамай, АД Шанин Магарач. Виноградарство и виноделие, 31-34, 2012 | 2 | 2012 |
Пресово-дифузійний спосіб виробництва виноматеріалів і соків із зерняткових плодів КА Ковалевський, ОІ Мамай, ОВ Стоянова, ЛВ Сух Харчова промисловість.-К. УДУХТ, 48-54, 2001 | 2 | 2001 |
Дослідження автолізату винних дріжджів. КА Ковалевський, КА Ковалевский, ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Кузьміна ТДАТУ, 2021 | 1 | 2021 |
Дослідження способів отримання і хімічного складу біологічно активних харчових добавок із вторинної сировини виноробства. ОІ Мамай, ОИ Мамай, КА Ковалевський, МІ Валько, ТО Кузьміна ТДАТУ, 2021 | 1 | 2021 |
Способ удаления железа из вин и коньяков ОИ Мамай, НИ Валько, ТО Кузьмина, КА Ковалевский, АД Шанин Вестник Херсонского национального технического университета, 172-177, 2016 | 1 | 2016 |
Вакуум-перегонная установка для получения этилового спирта ВА Виноградов, КА Ковалевский, ОИ Мамай, АД Шанин Магарач. Виноградарство и виноделие, 37-38, 2013 | 1 | 2013 |
Комплексная технология переработки дрожжевых осадков и нестандартного плодово-ягодного сырья ВА Виноградов, АД Шанин, КА Ковалевский, ОИ Мамай Магарач. Виноградарство и виноделие, 32-34, 2012 | 1 | 2012 |
ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ ВИНОРОБСТВА ОІ Мамай, ТО Кузьміна, ТО Яковенко, ОВ Стоянова, КВ Зубкова Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (2), 2023 | | 2023 |
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ФРУКТОВИХ ДЖЕМІВ ДЛЯ ПРОФІЛАКТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ ВІДПОВІДНО ДО ВИМОГ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ТО Кузьміна, КВ Зубкова, ОВ Стоянова, ОІ Мамай, ТО Яковенко Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 13 (1), 2023 | | 2023 |
РОЗРОБЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОНЬЯКУ АО Сова, ТО Кузьміна, ОІ Мамай, МІ Валько Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (2), 2022 | | 2022 |
Методологічні основи викладання дослідницького практикуму в магістрів галузі виноробства ОІ Мамай, ТО Кузьміна Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Вплив окисно-відновних процесів під час переробки винограду на якість білих виноматеріалів ОІ Мамай, КА Ковалевський, МВ Ткаченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Небезпечні чинники при виробництві коньячного виноматеріалу ЖВО Мамай О.І., Кузьміна Т.О., Ковалевський К.А. Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення …, 2020 | | 2020 |
ОДЕРЖАННЯ АМІНОКИСЛОТНО-ВІТАМІННОГО КОНЦЕНТРАТУ З ДРІЖДЖОВИХ ОСАДІВ КА Ковалевський, ОІ Мамай, МІ Валько, ТО Кузьміна BBK 79, 346, 2020 | | 2020 |
Мамай ОІ, к. т. н., доц., Кузьміна ТО, д. т. н., проф., Ковалевський КА, к. т. н., доц., Журавльов ВО, ОС «магістр», Херсонський національний технічний університет НЕБЕЗПЕЧНІ … Н КОНЬЯЧНОГО ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ І СИРОВИНИ–ПРОБЛЕМИ СЬОГОДЕННЯ, 33, 2020 | | 2020 |
Дослідження впливу комплексного використання полікомпонентної системи препаратів на технологічні процеси і формування якості білих столових вин. ОІ Мамай, ОИ Мамай, КА Ковалевський, АО Кіона Книжкове вид-во ФОП Вишемирський ВС, 2020 | | 2020 |