Virtual museum space as the innovative tool for the student research practice V Tserklevych, O Prokopenko, O Goncharova, I Horbenko, O Fedorenko, ... International Journal of Emerging Technologies in Learning (iJET) 16 (14 …, 2021 | 50 | 2021 |
Modern hotel business management tools O Dyshkantiuk, S Salamatina, L Polishchuk, I Komarnytskyi, ... International Journal of Advanced Research in Engineering and Technology 11 (6), 2020 | 21 | 2020 |
Gender Targeting Of Restaurants’ visitors–Representatives Of Generation Z L Koval, V Tserklevych, O Popovich, S Bukhta, O Hurman, I Komarnitskyi International Journal of Management (IJM) 11 (6), 155-162, 2020 | 19* | 2020 |
Cultural determinants of the evolution of gastronomic specialties: to the issue of the formation of the gastronomic brand of Podillya V Tserklevych, M Onyshchuk, S Shpakovsky Transformacijna ekonomika 1, 67-75, 2023 | 18* | 2023 |
Innovative components of the strategy of promoting a restaurant of Podillia regional cuisine: the case of Spiegel's Restaurants V Tserklevych, A Diehl, A Blauta, M Diehl Transformatsiyna ekonomika 3 (03), 61-69, 2023 | 17* | 2023 |
Novi hastronomichni spetsialitety yak zasib promotsii restoranu nishi" local food VS Tserklevych, AV Dil, MV Dil Industriia turyzmu i hostynnosti v Tsentralnii ta Skhidnii Yevropi, 41-51, 2022 | 16* | 2022 |
Сакрально-релігійний туризм на Хмельниччини: надбання історико-архітектурної спадщини ЛМ Коваль, ВС Церклевич, МВ Горун Географія та туризм, 119-129, 2014 | 12* | 2014 |
The efficiency of higher education institutions: evaluation and management of managers O Tomchuk, V Tserklevych, O Hurman, V Petrenko, K Chymosh Studies of Applied Economics 38 (4), 2020 | 11 | 2020 |
Соціально-педагогічні умови інтеграції студентів з обмеженими можливостями у групу однокурсників вищого навчального закладу ВС Церклевич Інститут проблем виховання НАПН України, 2012 | 11 | 2012 |
Реалізація права на отримання вищої освіти молоддю з обмеженими функціональними можливостями у зарубіжній практиці: від дискримінації до інтеграції ВС Церклевич Збірник наукових праць Хмельницького інституту соціальних технологій …, 2009 | 10* | 2009 |
Prerequisites of development of an accessible tourism for everyone in the European Union V Senkiv, M., & Tserklevych Journal of Geology, Geography and Geoecology 30 (3), 562-570, 2021 | 9 | 2021 |
The influence of the global perfumery market on the principles of the formation of a tourist flow H Zaiachkovska, V Tserklevych, S Vovk Studies of Applied Economics 39 (5), 2021 | 9 | 2021 |
Modern possibilities of using the visual method in teaching history of economics VS Tserklevych Vyshcha shkola. Naukovo-praktychne vydannia MON Ukrainy, 116, 2017 | 9* | 2017 |
Тренди постпандемічного розвитку туризму в країнах Європейського Союзу: наративи, імперативи, прогнози ГА Заячковська, СВ Вовк, ВС Церклевич Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 11-19, 2023 | 8* | 2023 |
На допомогу куратору академічної групи: інформаційно-методичний посібник ВС Церклевич, ЮМ Кирилюк Хмельницький: ХКТЕІ, 2015 | 7* | 2015 |
ПОТЕНЦІАЛ СЕЗОННИХ СТРАВ В СТРАТЕГІЧНОМУ УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА «LOCAL FOOD» ВС Церклевич, АВ Діль, ЮЮ Моцна Індустрія туризму і гостинності в Центральній та Східній Європі, 71-79, 2023 | 6 | 2023 |
Інвестування в розвиток особистості як найцінніший актив довгострокової конкурентоспроможності підприємства ОМ Гурман, ВС Церклевич Інноваційна економіка, 73-82, 2020 | 6* | 2020 |
The Virtual Museum Space as a Platform for Student Research Activities in the History of Economics. N Bidyuk, V Tserklevych, V Tretko | 5 | 2021 |
ПСИХОЛОГІЯ СПОЖИВАЧІВ КАВИ І КОМПЕТЕНТНІСТЬ БАРИСТА Т Матвійчук, В Церклевич, О Коломієць Herald of Lviv University of Trade and Economics. Economic Sciences. 58, 99-106, 2019 | 5 | 2019 |
Можливості інтеграції ресторанів «local food» в програми регіональних гастротурів: кейс Вінницької та Хмельницької областей ВС Церклевич, ЮВ Ставська Трансформаційна економіка, 68-75, 2024 | 4 | 2024 |