Юлія Паньків (Юлія Шилан) (Juilia Pankiv)
Юлія Паньків (Юлія Шилан) (Juilia Pankiv)
аспірантка кафедри обладнання харчових технологій, Тернопільський національний технічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене tntu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Researching of the concentration distribution of soluble layers when mixed in the weight condition.
IY Stadnyk, J Pankiv, P Havrylko, H Karpyk
Potravinarstvo 13 (1), 2019
42019
Обґрунтування параметрів надійності і довговічності машини статистичним моделюванням
ІЯ Стадник, ОМ Пилипець, Ю Паньків
Матеріали міжнародної наукової конференції „Іван Пулюй: життя в ім’я науки …, 2020
2020
Змішувач рідких компонентів
ІЯ Стадник, Ю Паньків
Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2020
2020
Дискретно-імпульсне змішування борошняних компонентів
ЛТО І.Я. Стадник, Ю. Паньків, Н.В. Чорна
2020
Динаміка міжфазової взаємодії між компонентами при перемішуванні
КТС Стадник І.Я., Василів В.П., Паньків Ю.Ю.
2020
DETERMINATION OF SPECIFIC POWER DURING COMPONENTS MIXING
I Stadnyk, Y Pankiv, V Piddubnyi
Редакційна колегія, 142, 2020
2020
Спосіб приготування опари
СІЯ Паньків Ю.Ю.
2019
Змішувач напівфабрикатів
СІЯГВМ Паньків Ю.Ю.
2019
Змішувач рідких напівфабрикатів
СІЯЛОМ Паньків Ю.Ю.
2019
Визначення геометричних параметрів змішувача
Ю Паньків
Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2019
2019
Динаміка міжфазової взаємодії змішувально-збивального процесу
ПЮЮ Стадник І.Я., В. Василів
«Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки …, 2019
2019
Визначення поверхні фазового контакту у процесах змішування сумішей
ПЮЮ Стадник І.Я., В. Василів
«Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки …, 2019
2019
Розроблення конструкції змішувача для інтенсифікації перемішування компонентів
ІЯ Стадник, ЮЮ Паньків
Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2018
2018
Метод интенсивного образования фазового контакта компонентов при смешивании
И Стадник, Ю Панькив
Inginerie agrară şi transport auto 51, 78-82, 2018
2018
Оцінка однорідності суміші при замішуванні
Г Карпик, І Стадник, Ю Паньків
Хранение и переработка зерна, 2018
2018
11. ОСНОВНІ ЗАКОНОМІРНОСТІ ПОЦЕСУ ПЕРЕМІШУВАННЯ
Ю Паньків, ІЯ Стадник
VII МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових …, 2018
2018
МЕТОД ИНТЕНСИВНОГО ОБРАЗОВАНИЯ ФАЗОВОГО КОНТАКТА КОМПОНЕНТОВ ПРИ СМЕШИВАНИИ
ПЮ СТАДНИК И.
2018
ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ЭКСТРАКЦИИ ФЛАВОНОИДОВ С ПЕРЕПОНОК ГРЕЦКОГО ОРЕХА
МН Васенда, ЮЮ Шилан, ОИ Онышкив
Актуальные научные исследования в современном мире, 150-153, 2017
2017
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОЦЕСІВ ЗМІШУВАННЯ
YPD Pankiv
" ПРИРОДНИЧІ ТА ГУМАНІТАРНІ НАУКИ. АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ, 111, 0
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІДРОКСИКОРИЧНИХ КИСЛОТ В ПЕРЕТИНКАХ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА
ММ Васенда, ЮЮ Шилан, ЮЮ Пласконіс, ГР Козир
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20