Подписаться
Жукова Ярослава
Жукова Ярослава
Институт продовольственных ресурсов НААН Украины
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
The effects of dairy management on milk quality characteristics
P Petrov, Y Zhukova, D Yuriy
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 4 (9), 782-786, 2016
382016
Milk Urea Content and δ 13C as Potential Tool for Differentiation of Milk from Organic and Conventional Low-and High-Input Farming Systems
Y Zhukova, P Petrov, Y Demikhov, A Mason, O Korostynska
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (9), 1044-1050, 2017
122017
Протеоліз та ліполітичні процеси у сирах, вироблених із застосуванням бактеріальних препаратів прямого внесення
НМ Чередник, ЯФ Жукова, ГФ Насирова
Вісник аграрної науки, 66-68, 2003
112003
Selection and analysis of bacteriophage‐insensitive mutants of Streptococcus thermophilus isolated in Ukraine
O Naumenko, I Skrypkina, Y Zhukova, M Vakulenko, N Kigel
International Journal of Dairy Technology 72 (4), 515-523, 2019
52019
EXPRESS METHOD OF QUANTITATIVE DETERMINATION OF UREA IN MILK
LK Yaroslava Zhukova, Pylyp Petrov
Товари і ринки, 17-35, 2017
5*2017
Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур
Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко
Товари і ринки, 36-48, 2014
42014
Вплив бактеріального препарату «МКС» на протеоліз у сиров’ялених м’ясних продуктах
ГВ Бурцева, СГ Даниленко, НФ Кігель, ЯФ Жукова
Вісник Львівського університету (Серія біологічна), 200-206, 2011
42011
Membrane protein phosphorylation in pea chloroplasts from plants grown under unfavourable irradiance or temperature: Heterogenity in photosystem 1
SM Kochubey, YF Zhukova
Indian journal of experimental biology 34 (1), 71-77, 1996
41996
Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів
Я Жукова, Т Мудрак
Продовольчі ресурси 3 (05), 126-134, 2015
32015
Визначення кисломолочного аромату у ферментованих вершках
ЯФ Жукова, ЦА Король, СС Петрищенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
3*2014
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014
32014
Идентификация географического происхождения пищевых продуктов по изотопному составу
ФИ ПЕТРОВ, ЮН ДЕМИХОВ, ЯФ ЖУКОВА
Товары и рынки, 24-35, 2014
32014
VARIANCE OF SOUR AND SWEET CREAM BUTTER ORGANOLEPTIC CHARACTERISTICS UNDER STORAGE.
BO Vasylivna, ZY Fridrikhovna, OO Volodymyrivna
Carpathian Journal of Food Science & Technology 7 (4), 2015
22015
Исследование биологически активных веществ при сушке культивированых грибов вешенка
ТВ Бурлака, ИВ Дубковецкий, ИФ Малежик, ЯФ Жукова
22015
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню
ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
22015
Роль бактериальных культур на формирование вкусо-ароматических свойств кислосливочного масла
ОВ Боднарчук, НФ Кигель, ЯФ Жукова, ГО Ересько
Научный журнал НИУ ИТМО. Серия «Процессы и аппараты пищевых производств», 21-30, 2014
22014
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов
ТА Крыжская, ЦА Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, НФ Усатенко
СЛОВО РЕДАКТОРА, 2013
22013
Исследование теплофизических свойств заменителей молочного жира и молочно-жировых смесей
АВ Самойлов, ГА Ересько, ЯФ Жукова
Вісник аграрної науки, 55-58, 2013
22013
Особливості жирнокислотного складу молока кіз
ОАЗ Я. Ф. Жукова, Г. Ф. Насирова, О. В. Боднарчук
Вісник аграрної науки, 59-62, 2009
2*2009
Technological features of goat's and cow's hard cheese production using biological processing of milk.
S Kolesnikova, T Korol, Y Zhukova, A Bovkun, S Petryshchenko, O Vialets
12023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20