Жукова Ярослава
Жукова Ярослава
Институт продовольственных ресурсов НААН Украины
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua
НазваниеПроцитированоГод
The Effects of Dairy Management on Milk Quality Characteristics
P Petrov, Y Zhukova, D Yuriy
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 4 (9), 782-786, 2016
102016
Протеоліз та ліполітичні процеси у сирах, вироблених із застосуванням бактеріальних препаратів прямого внесення
НМ Чередник, ЯФ Жукова, ГФ Насирова
Вісник аграрної науки, 66-68, 2003
102003
Milk urea content and δ13C as potential tool for differentiation of milk from organic and conventional Low-and High-Input Farming systems
Y Zhukova, P Petrov, Y Demikhov, A Mason, O Korostynska
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (9), 1044-1050, 2017
62017
Економічні аспекти вирощування генетично модифікованих культур
Я Жукова, Ц Король, М Вакуленко
Товари і ринки, 36-48, 2014
42014
Визначення кисломолочного аромату у ферментованих вершках
ЯФ Жукова, ЦА Король, СС Петрищенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
3*2014
Membrane protein phosphorylation in pea chloroplasts from plants grown under unfavourable irradiance or temperature: Heterogenity in photosystem 1
SM Kochubey, YF Zhukova
Indian journal of experimental biology 34 (1), 71-77, 1996
31996
EXPRESS METHOD OF QUANTITATIVE DETERMINATION OF UREA IN MILK
LK Yaroslava Zhukova, Pylyp Petrov
Товари і ринки, 17-35, 2017
2*2017
Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів
ЯФ Жукова, ТП Мудрак
Продовольчі ресурси, 126-134, 2015
22015
Дослідження вмісту транс-ізомерів олеїнової кислоти у жировій фазі молочних і кондитерських виробів
ЯФ Жукова, ЦО Король, СС Петрищенко
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 146-154, 2014
22014
Идентификация географического происхождения пищевых продуктов по изотопному составу
ФИ ПЕТРОВ, ЮН ДЕМИХОВ, ЯФ ЖУКОВА
Товары и рынки, 24-35, 2014
22014
Формирование вкуса и аромата сыровяленых изделий под влиянием бактериальных препаратов
ТА Крыжская, ЦА Король, СГ Даниленко, ЯФ Жукова, НФ Усатенко
СЛОВО РЕДАКТОРА, 2013
22013
Исследование теплофизических свойств заменителей молочного жира и молочно-жировых смесей
АВ Самойлов, ГА Ересько, ЯФ Жукова
Вісник аграрної науки, 55-58, 2013
22013
Протеолітичні процеси у філе курчат-бройлерів під впливом бактеріальних препаратів
СГ Даниленко, ЦО Король, НФ Усатенко, ЯФ Жукова, НФ Кігель
Вісник аграрної науки, 60-63, 2011
22011
Вплив бактеріального препарату «МКС» на протеоліз у сиров’ялених м’ясних продуктах
ГВ Бурцева
Вісник Львівського університету (Серія біологічна), 200-206, 2011
22011
Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла
Я Жукова, С Петрищенко, О Олійниченко
Товари і ринки, 64–73-64–73, 2015
12015
Вплив різних температурних режимів на вміст SH-груп та ароматичних сполук у вершках
Я Жукова
Продовольча індустрія АПК, 2015
12015
Вплив соління на динаміку азотовмісних фракцій та реологічні показники сирів з білою плісенню
ЯФ Жукова, ГС Чуманська, ЦО Король, КВ Копилова
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
12015
Роль бактериальных культур на формирование вкусо-ароматических свойств кислосливочного масла
ОВ Боднарчук, НФ Кигель, ЯФ Жукова, ГО Ересько
Научный журнал НИУ ИТМО. Серия «Процессы и аппараты пищевых производств», 2014
12014
Вплив культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у сирах
Я Жукова, В Малова, Ц Король, Л Козлова, Ф Федін
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
Дослідження білкових і небілкових фракцій сирів з білою плісенню
О Захандревич, Я Жукова, В Малова, Ц Король
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20