Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products Oseyko M., Sova N., Lutsenko M., Kalyna V. Ukrainian Food Journal 8 (3), 544 - 559, 2019 | 45* | 2019 |
Construction of an algorithm for building regions of questionable decisions for devices containing gases in a linear multidimensional space of hazardous factors Alexey Teslenko, Anton Chernukha, Oleg Bezuglov, Viktoriia Kalyna, A ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019 | 45 | 2019 |
Identification of patterns in the production of a biologically-active component for food products O. Kovaliova, Yu. Tchursinov, V. Kalyna, V. Koshulko, E. Kunitsia, A ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 61 - 68, 2020 | 28* | 2020 |
Implementation of the plasmochemical activation of technological solutions in the process of ecologization of malt production O. Kovaliova, O. Pivovarov, V. Kalyna, Yu. Tchoursinov, E. Kunitsia, A ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 26-34, 2020 | 21* | 2020 |
Processing of ethanol-containing waste of oil neutralization in the technology of hand cleaning paste I. Petik, A. Belinska, E. Kunitsia, S. Bochkarev, T. Ovsiannikova, V. Kalyna ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 109 (1/10), 23-28, 2021 | 13* | 2021 |
Rational conditions of fatty acids obtaining by soapstock treatment with sulfuric acid BB . Sytnik, E. Kunitsia, V. Mazaeva, V. Kalyna, A. Chernukha, S. Vazhynskyi ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 112 (4/6), 6 – 13, 2021 | 10 | 2021 |
Макаронні вироби на основі клітковини гречаної Калина В.С., Гола А.В. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018 | 9 | 2018 |
Investigation of the intensive technology of food sprouts using organic acids Kovaliova O., Tchursinov Y., Kalyna V., Khromenko T., Kunitsia E. EUREKA: Life Sciences», 45-53, 2020 | 7* | 2020 |
Technology development of fatty acids obtaining from soapstok using saponification O Sytnik, N., Kunitsia, E., Kalyna, V., Petukhova, O., Ostapov, K., Ishchuk ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 113 (5/6), 16–23, 2021 | 6* | 2021 |
Development of extruded animal feed based on fat and oil industry waste I. Petik, O. Litvinenko, V. Kalyna, O. Ilinska, V. Raiko, O. Filenko, M ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 122 (2/11), 112-120, 2023 | 5* | 2023 |
IMPROVEMENT OF THE TECHNOLOGY OF FATTY ACIDS OBTAINING FROM OIL AND FAT PRODUCTION WASTE Viktoriia Kalyna, Serhii Stankevych, Liliia Myronenko, Andrii Hrechko, Oleg ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 116 (2 / 6), 6-12, 2022 | 5* | 2022 |
CHARACTERISTICS AND COMPOSITION OF FRACTIONAL PRODUCTS FROM PUMPKIN SEEDS Viktoriia S. Kalyna, Nataliia V. Kondratiuk, Nataliia V. Uvarova, Oleksandr ... Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 660 - 670, 2021 | 5* | 2021 |
The nitrates nutrition status assessment and management of the horticultural crops in the steppe zone of Ukraine M Kharytonov, M Babenko, V Kozechko, V Kalyna, I Lyadska, ... Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara 17 (3), 127-130, 2019 | 5 | 2019 |
Технология производства биологически-активных фитокормовых добавок из сока зеленых растений Чурсинов Ю.А., Ковалева Е.С., Калина В.С., Мыколенко С.Ю., Хомык Н.И. Птицеводство, 51 - 57, 2019 | 4 | 2019 |
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation E Kunitsia, V Kalyna, I Haliasnyi, K Siedykh, O Kotliar, A Dikhtyar, ... | 3 | 2023 |
Удосконалення рецептури кондитерського виробу на основі борошна з бобів нуту та ягід журавлини В Калина, Я Гезь, О Кузьо Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2021 | 3 | 2021 |
Биоактивация зерна с использованием фруктовых кислот Чурсинов Ю.А., Ковалева Е.С., Кошулько В.С., Калина В.С., Пришедько В.М. Вестник российской сельскохозяйственной науки, 26-28, 2020 | 3 | 2020 |
Удосконалення рецептури шоколадних тістечок «Брауні» на основі бобової культури–нут ВС Калина, НЮ Дмитрієва Вестник Херсонского национального технического университета, 87-92, 2019 | 3 | 2019 |
Визначення раціональних параметрів проведення рафінації жирної коріандрової олії ФФ Гладкий, ВС Калина, МВ Луценко Харчова наука і технологія, 98-101, 2013 | 3 | 2013 |
Макаронні вироби з амарантового борошна Калина В.С., Родигін О.А. Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення в …, 2022 | 2* | 2022 |