Подписаться
Калина Вікторія Сергіївна / Калина Виктория Сергеевна / Kalyna Viktoriia
Калина Вікторія Сергіївна / Калина Виктория Сергеевна / Kalyna Viktoriia
к.т.н., доцентка кафедри харчових технологій, ДДАЕУ
Подтвержден адрес электронной почты в домене dsau.dp.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Chemical aspects of the composition of industrial hemp seed products
Oseyko M., Sova N., Lutsenko M., Kalyna V.
Ukrainian Food Journal 8 (3), 544 - 559, 2019
45*2019
Construction of an algorithm for building regions of questionable decisions for devices containing gases in a linear multidimensional space of hazardous factors
Alexey Teslenko, Anton Chernukha, Oleg Bezuglov, Viktoriia Kalyna, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019
452019
Identification of patterns in the production of a biologically-active component for food products
O. Kovaliova, Yu. Tchursinov, V. Kalyna, V. Koshulko, E. Kunitsia, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 61 - 68, 2020
28*2020
Implementation of the plasmochemical activation of technological solutions in the process of ecologization of malt production
O. Kovaliova, O. Pivovarov, V. Kalyna, Yu. Tchoursinov, E. Kunitsia, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 26-34, 2020
21*2020
Processing of ethanol-containing waste of oil neutralization in the technology of hand cleaning paste
I. Petik, A. Belinska, E. Kunitsia, S. Bochkarev, T. Ovsiannikova, V. Kalyna ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 109 (1/10), 23-28, 2021
13*2021
Rational conditions of fatty acids obtaining by soapstock treatment with sulfuric acid
BB . Sytnik, E. Kunitsia, V. Mazaeva, V. Kalyna, A. Chernukha, S. Vazhynskyi ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 112 (4/6), 6 – 13, 2021
102021
Макаронні вироби на основі клітковини гречаної
Калина В.С., Гола А.В.
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2018
92018
Investigation of the intensive technology of food sprouts using organic acids
Kovaliova O., Tchursinov Y., Kalyna V., Khromenko T., Kunitsia E.
EUREKA: Life Sciences», 45-53, 2020
7*2020
Technology development of fatty acids obtaining from soapstok using saponification
O Sytnik, N., Kunitsia, E., Kalyna, V., Petukhova, O., Ostapov, K., Ishchuk ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 113 (5/6), 16–23, 2021
6*2021
Development of extruded animal feed based on fat and oil industry waste
I. Petik, O. Litvinenko, V. Kalyna, O. Ilinska, V. Raiko, O. Filenko, M ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 122 (2/11), 112-120, 2023
5*2023
IMPROVEMENT OF THE TECHNOLOGY OF FATTY ACIDS OBTAINING FROM OIL AND FAT PRODUCTION WASTE
Viktoriia Kalyna, Serhii Stankevych, Liliia Myronenko, Andrii Hrechko, Oleg ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 116 (2 / 6), 6-12, 2022
5*2022
CHARACTERISTICS AND COMPOSITION OF FRACTIONAL PRODUCTS FROM PUMPKIN SEEDS
Viktoriia S. Kalyna, Nataliia V. Kondratiuk, Nataliia V. Uvarova, Oleksandr ...
Journal of Chemistry and Technologies 29 (4), 660 - 670, 2021
5*2021
The nitrates nutrition status assessment and management of the horticultural crops in the steppe zone of Ukraine
M Kharytonov, M Babenko, V Kozechko, V Kalyna, I Lyadska, ...
Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara 17 (3), 127-130, 2019
52019
Технология производства биологически-активных фитокормовых добавок из сока зеленых растений
Чурсинов Ю.А., Ковалева Е.С., Калина В.С., Мыколенко С.Ю., Хомык Н.И.
Птицеводство, 51 - 57, 2019
42019
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation
E Kunitsia, V Kalyna, I Haliasnyi, K Siedykh, O Kotliar, A Dikhtyar, ...
32023
Удосконалення рецептури кондитерського виробу на основі борошна з бобів нуту та ягід журавлини
В Калина, Я Гезь, О Кузьо
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2021
32021
Биоактивация зерна с использованием фруктовых кислот
Чурсинов Ю.А., Ковалева Е.С., Кошулько В.С., Калина В.С., Пришедько В.М.
Вестник российской сельскохозяйственной науки, 26-28, 2020
32020
Удосконалення рецептури шоколадних тістечок «Брауні» на основі бобової культури–нут
ВС Калина, НЮ Дмитрієва
Вестник Херсонского национального технического университета, 87-92, 2019
32019
Визначення раціональних параметрів проведення рафінації жирної коріандрової олії
ФФ Гладкий, ВС Калина, МВ Луценко
Харчова наука і технологія, 98-101, 2013
32013
Макаронні вироби з амарантового борошна
Калина В.С., Родигін О.А.
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення в …, 2022
2*2022
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20