Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus L Peshuk, N Budnyk, O Galenko | 18 | 2011 |
Rational use of the collagen L Peshuk, O Galenko, N Budnyk | 16 | 2014 |
Use of collagenase in technology gerodietetic products L Peshuk, O Galenko, NV Budnik Journal of food and packing science, technique and technologies 2 (3), 8-11, 2014 | 15 | 2014 |
Перспективи використання вторинної кверцетинвмісної сировини (лушпиння цибулі та часнику) і лікарських трав у технології спеціальних м’ясних продуктів ЛВ Пешук, ТМ Іванова, ЮВ Гавалко, НВ Будник Наукові праці Національного університету харчових технологій, 230-236, 2016 | 11 | 2016 |
Специфика технологии оливкового масла и идентификация его качества ИГ Радзиевская, ОП Мельник, НВ Будник | 6 | 2015 |
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ІГ Радзієвська | 4 | 2017 |
A prospective method to use waste of walnuts IS Tiurikova, VL Prybylskyi, VL Ishchenko, AP Kainash, NV Budnyk Journal of Chemistry and Technologies, 2021 | 2 | 2021 |
Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання МВ Кривцова, НЮ Бобрик, Л Шимон ПП «Астрая», 2019 | 2 | 2019 |
Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м'ясопродуктів ЛВ Пешук, ОО Галенко, НВ Будник | 2 | 2012 |
Influence of thermal processing by steam convector of the pickled game meat L Peshuk, O Gorbach, O Galenko, N Budnyk | 1 | 2018 |
Фізико-хімічні показники м’яса птиці механічного обвалювання, промитого різними органічними кислотами ЛВ Пешук, ОО Заболотня, ТМ Іванова | 1 | 2017 |
Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivo ТМ Іванова, ЮВ Гошовська, ІЮ Охай, ЛВ Пешук, МС Романенко, ... | 1 | 2017 |
Функціональні та спеціальні харчові продукти як основа підтримання здоров’я населення України ТМ Іванова, ЛВ Пешук | 1 | 2016 |
Перспективите за използване на кверцетин в технология на месни продукти ЛВ Пешук, ТН Иванова, ТН Маевская Научни трудове на Университет по хранителни технологии.-Пловдив, Болгария 62 …, 2015 | 1 | 2015 |
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою НВ Будник | 1 | 2013 |
Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пасти ММ Клименко, НВ Будник НАУК ИК, 2007 | 1 | 2007 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ІНГІБІТОРІВ ПРОТЕЇНАЗ В РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ НВ Будник, АП Кайнаш Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023 | | 2023 |
Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження ЛО Положишникова, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2021 | | 2021 |
Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік АП Кайнаш, НВ Будник, ОВ Калашник, АБ Бородай, СЕ Мороз, ... Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності …, 2021 | | 2021 |
Design of an auger thermo-radiation dryer for drying plant-derived pomace. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. АП Кайнаш, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ... | | 2021 |