Подписаться
ніна будник
ніна будник
доцент кафедри харчових технологій полтавського державного аграрного університету
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdaa.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus
L Peshuk, N Budnyk, O Galenko
182011
Rational use of the collagen
L Peshuk, O Galenko, N Budnyk
162014
Use of collagenase in technology gerodietetic products
L Peshuk, O Galenko, NV Budnik
Journal of food and packing science, technique and technologies 2 (3), 8-11, 2014
152014
Перспективи використання вторинної кверцетинвмісної сировини (лушпиння цибулі та часнику) і лікарських трав у технології спеціальних м’ясних продуктів
ЛВ Пешук, ТМ Іванова, ЮВ Гавалко, НВ Будник
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 230-236, 2016
112016
Специфика технологии оливкового масла и идентификация его качества
ИГ Радзиевская, ОП Мельник, НВ Будник
62015
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ІГ Радзієвська
42017
A prospective method to use waste of walnuts
IS Tiurikova, VL Prybylskyi, VL Ishchenko, AP Kainash, NV Budnyk
Journal of Chemistry and Technologies, 2021
22021
Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання
МВ Кривцова, НЮ Бобрик, Л Шимон
ПП «Астрая», 2019
22019
Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м'ясопродуктів
ЛВ Пешук, ОО Галенко, НВ Будник
22012
Influence of thermal processing by steam convector of the pickled game meat
L Peshuk, O Gorbach, O Galenko, N Budnyk
12018
Фізико-хімічні показники м’яса птиці механічного обвалювання, промитого різними органічними кислотами
ЛВ Пешук, ОО Заболотня, ТМ Іванова
12017
Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivo
ТМ Іванова, ЮВ Гошовська, ІЮ Охай, ЛВ Пешук, МС Романенко, ...
12017
Функціональні та спеціальні харчові продукти як основа підтримання здоров’я населення України
ТМ Іванова, ЛВ Пешук
12016
Перспективите за използване на кверцетин в технология на месни продукти
ЛВ Пешук, ТН Иванова, ТН Маевская
Научни трудове на Университет по хранителни технологии.-Пловдив, Болгария 62 …, 2015
12015
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою
НВ Будник
12013
Використання електромагнітного поля в технології виготовлення кісткової пасти
ММ Клименко, НВ Будник
НАУК ИК, 2007
12007
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ІНГІБІТОРІВ ПРОТЕЇНАЗ В РОСЛИННІЙ СИРОВИНІ
НВ Будник, АП Кайнаш
Нові технології і обладнання харчових та переробних, 2023
2023
Розробка шнекової терморадіаційної сушарки для сушіння вичавок рослинного походження
ЛО Положишникова, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2021
2021
Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік
АП Кайнаш, НВ Будник, ОВ Калашник, АБ Бородай, СЕ Мороз, ...
Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності …, 2021
2021
Design of an auger thermo-radiation dryer for drying plant-derived pomace. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies.
АП Кайнаш, ТМ Герасименко, КП Сільченко, АС Готвянська, ...
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20