ніна будник
ніна будник
доцент кафедри харчових технологій полтавської державної аграрної академії
Подтвержден адрес электронной почты в домене pdaa.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Use of collagenase in technology gerodietetic products
L Peshuk, O Halenko, N Budnyk
162014
Rational use of the collagen
L Peshuk, O Galenko, N Budnyk
142014
Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus
L Peshuk, N Budnyk, O Galenko
102011
Перспективи використання вторинної кверцетинвмісної сировини (лушпиння цибулі та часнику) і лікарських трав у технології спеціальних м’ясних продуктів
ЛВ Пешук, ТМ Іванова, ЮВ Гавалко, НВ Будник
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 230-236, 2016
82016
Специфика технологии оливкового масла и идентификация его качества
ИГ Радзиевская, ОП Мельник, НВ Будник
42015
Дослідження можливості використання альтернативних джерел кальцію в технології м'ясопродуктів
ЛВ Пешук, ОО Галенко, НВ Будник
Харків: ХДУХТ, 2012
42012
Дослідження сосисок з включенням кверцетину і нативної кверцетинвмісної сировини подовженого терміну зберігання
НМ Грегірчак, ЛВ Пешук, КВ Зусько, ТМ Іванова, ОО Заболотня
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 223-230, 2017
22017
Influence of thermal processing by steam convector of the pickled game meat
L Peshuk, O Gorbach, O Galenko, N Budnyk
12018
Фізико-хімічні показники м’яса птиці механічного обвалювання, промитого різними органічними кислотами
ЛВ Пешук, ОО Заболотня, ТМ Іванова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 212-219, 2017
12017
Перспективите за използване на кверцетин в технология на месни продукти
ЛВ Пешук, ТН Иванова, ТН Маевская
Научни трудове на Университет по хранителни технологии.-Пловдив, Болгария 62 …, 2015
12015
Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою
НВ Будник
12013
IMPROVEMENT OF THE CONTINUOUS" PIPE IN PIPE" PASTEURIZATION UNIT
НВ Будник
2020
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ професорсько-викладацького складу 22–23 квітня 2020 р.
ВВ Писаренко, АС Семигреєнко, ІІ Ноздрін, ТВ Дядик, ТВ Боровик, ...
2020
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИКОРИСТАННЯ ОРГАНІЧНИХ СОЛЕЙ КАЛЬЦІЮ У ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
НВ Будник, АП Кайнаш
2020
Дуальна освіта як нова форма надання освітніх послуг
НВ Будник, АП Кайнаш
Матеріали 51-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів «Вища …, 2020
2020
Склад хліба пшеничного" Козацький"
ОВ Калашник, ОВ Бараболя, ОС Михайлова, СВ Писаренко, ...
2019
Патент на корисну модель№ 135974 Склад хліба пшеничного" Козацький"
ОВ Калашник, ОВ Бараболя, ОС Михайлова, СВ Писаренко, ...
2019
Інноваційні підходи до виробництва чипсів зі свинячої шкірки
НВ Будник, АП Кайнаш
2019
Експертна оцінка якості бринзи
АП Кайнаш, НВ Будник
2019
Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів для дитячого харчування
АП Кайнаш, НВ Будник
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20