Підписатись
Volkova Alina Anatoliivna  Волкова Аліна Анатоліївна
Volkova Alina Anatoliivna Волкова Аліна Анатоліївна
старший викладач, НПУ ім.М.П.Драгоманова
Підтверджена електронна адреса в npu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Науково-етнографічне дослідження особливостей технології страв української національної кухні
А Волкова
Traektoriâ Nauki= Path of Science 1 (1), 4.1-4.8, 2015
112015
Проект стандарту вищої освіти України для підготовки бакалаврів, галузь знань 01 Освіта, спеціальність 015 Професіна освіта. Харчові технології
ТБ Гуменюк, НМ Зубар, АА Волкова
ФО-П Поліщук ОВ Свідоцтво суб'єкта видавничої справи ДК№ 2142 від 31.03 …, 2016
52016
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни" Проектування харчових виробництв з основами САПР"
НМ Зубар, АА Волкова
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016
12016
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника
НМ Зубар, АА Волкова
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2015
12015
Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи: Галузь знань 01-Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація …
НМ Зубар, АА Волкова
Нац пед. ун-т ім. МП Драгоманова, 2021
2021
Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: програма
НМ Зубар, АА Волкова
Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2021
2021
Карвінг: програма вибіркової навчальної дисципліни за вибором студентів із блоку спеціалізації" Ресторанна справа", спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна …
НМ Зубар, АА Волкова
НПУ імені МП Драгоманова, 2018
2018
Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології
НМ Зубар, АА Волкова
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797, 2017
2017
Організація харчових виробництв
НМ Зубар, АА Волкова
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016
2016
Технологія продукції ресторанного господарства
НМ Зубар, АА Волкова
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016
2016
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві
НМ Зубар, АА Волкова
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016
2016
Санітарія і гігієна в галузі
НМ Зубар, АА Волкова
2016
Досвід побудови компетентної моделі випускника сфери гостинності
ВА А.
Туризм та зближення культур 2 (2012), 200-204, 2012
2012
Технологія овочевих страв функціонального призначення з використанням молекулярних текстур
РА А.
Збірник наукових статей студентів, 112-120, 2009
2009
Особливості здійснення основних видів міжнародних розрахунків
МНП Рижак А.А.
Глобальна економіка як сучасний етап співробітництва країн 1, 436-438, 2007
2007
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–15