Науково-етнографічне дослідження особливостей технології страв української національної кухні А Волкова Traektoriâ Nauki= Path of Science 1 (1), 4.1-4.8, 2015 | 11 | 2015 |
Проект стандарту вищої освіти України для підготовки бакалаврів, галузь знань 01 Освіта, спеціальність 015 Професіна освіта. Харчові технології ТБ Гуменюк, НМ Зубар, АА Волкова ФО-П Поліщук ОВ Свідоцтво суб'єкта видавничої справи ДК№ 2142 від 31.03 …, 2016 | 5 | 2016 |
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни" Проектування харчових виробництв з основами САПР" НМ Зубар, АА Волкова Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016 | 1 | 2016 |
Проблеми формування професійної компетентності фахівців готельно-ресторанної справи: погляд роботодавця та випускника НМ Зубар, АА Волкова Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2015 | 1 | 2015 |
Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи: Галузь знань 01-Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація … НМ Зубар, АА Волкова Нац пед. ун-т ім. МП Драгоманова, 2021 | | 2021 |
Технологія хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів: програма НМ Зубар, АА Волкова Вид-во НПУ ім. МП Драгоманова, 2021 | | 2021 |
Карвінг: програма вибіркової навчальної дисципліни за вибором студентів із блоку спеціалізації" Ресторанна справа", спеціальності 015 Професійна освіта. Готельно-ресторанна … НМ Зубар, АА Волкова НПУ імені МП Драгоманова, 2018 | | 2018 |
Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології НМ Зубар, АА Волкова http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797, 2017 | | 2017 |
Організація харчових виробництв НМ Зубар, АА Волкова Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016 | | 2016 |
Технологія продукції ресторанного господарства НМ Зубар, АА Волкова Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016 | | 2016 |
Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві НМ Зубар, АА Волкова Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2016 | | 2016 |
Санітарія і гігієна в галузі НМ Зубар, АА Волкова | | 2016 |
Досвід побудови компетентної моделі випускника сфери гостинності ВА А. Туризм та зближення культур 2 (2012), 200-204, 2012 | | 2012 |
Технологія овочевих страв функціонального призначення з використанням молекулярних текстур РА А. Збірник наукових статей студентів, 112-120, 2009 | | 2009 |
Особливості здійснення основних видів міжнародних розрахунків МНП Рижак А.А. Глобальна економіка як сучасний етап співробітництва країн 1, 436-438, 2007 | | 2007 |