Подписаться
Поліна Подлепіна,  П. А.  Подлепина, P. Podlepina, П. О. Подлепіна, ПО Подлепіна
Поліна Подлепіна, П. А. Подлепина, P. Podlepina, П. О. Подлепіна, ПО Подлепіна
доцент кафедри туристичного бізнесу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Подтвержден адрес электронной почты в домене karazin.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Конкурентоспроможність як чинник підвищення ефективності функціонування готельних підприємств
П Подлепіна
The Journal of VN Karazin Kharkiv National University. Series: International …, 2013
312013
Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності
ПО Подлепіна, ОМ Поп
Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети: матеріали …, 2010
212010
Функціонування готельного господарства України в контексті сучасних тенденцій розвитку економіки
ПО Подлепіна
Черкаси: Брама-Україна, 370-374, 2012
182012
Тенденції розвитку готельного господарства України в умовах турбулентності
ПО Подлепіна
Вісник Харківського національного університету імені ВН Каразіна. Серія …, 2016
172016
Особливості формування та реалізації туристичної політики держави: міжнародний, національний, регіональний досвід
ОВ Бойко, ІІ Волкова, ГІ Гапоненко, ЮП Грицак, АП Гуслєв, НІ Данько, ...
Харківський національний університет імені ВН Каразіна, 2013
122013
Глобальні міста в міжнародному туризмі
ПО Подлепіна, ВМ Сабадир
Вісник Харківського національного університету імені ВН Каразіна. Серія …, 2017
92017
Кластери як організаційна форма активізації регіонального туристичного ринку
ПО Подлепіна
Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети: матеріали …, 0
8
Аналіз сучасного стану ресторанного господарства України та перспективи його розвитку в умовах пандемії СOVID-19
ЛВ Кучечук, ПО Подлепіна
Бізнес Інформ, 139-144, 2021
62021
Вплив міжнародного туризму на сучасні пріоритети сталого розвитку країн, що розвиваються
ПО Подлепіна
Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету …, 2019
62019
Основи готельно-ресторанної справи: навч. посіб
НІ Данько, АЮ Парфіненко, ПО Подлепіна, ОО Вишневська
Харків: ХНУ ім. ВН Каразіна, 2017
62017
Закордонний досвід організації туризму на сучасному етапі (на прикладі Іспанії)
П Подлепіна
The Journal of VN Karazin Kharkiv National University. Series: International …, 2013
62013
Олійні культури як альтернативне джерело енергії
ПО Подлепіна
Режим доступу: www. сonfcontakt. com/2007mart/10podeen. htm, 0
6
Основи готельно-ресторанної справи: навчальний посібник
НІ Данько
НІ Данько, АЮ Парфіненко, ПО Подлепіна, ОО Вишневська, 2017
52017
Сучасний стан та перспективи розвитку готельного господарства в Харківській області
ПО Подлепіна, ОВ Євтушенко, ІА Чуєнко
Вісник Харківського національного університету імені ВН Каразіна. Серія …, 2017
52017
Konkurentospromozhnist'yak chynnyk pidvyshchennya efektyvnosti funktsionuvannya hotel'nykh pidpryyemstv
PO Podlepina
Visnyk Kharkivs' koho natsional'noho universytetu imeni VN Karazina 1042 …, 2013
52013
Туристичний імідж регіону: монографія
АЮ Парфіненко
АЮ Парфіненко–Х.: ХНУ імені ВН Каразіна 312, 2011
52011
Вплив міжнародного туризму на соціально-економічний розвиток України
ПО Подлепіна
Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки, 203-206, 2019
42019
Competitiveness as a factor in improving the efficiency of hotel enterprises
PO Podlepina
Visnyk of the Kharkiv University 1042, 128-131, 2013
42013
Міжнародний туризм як чинник соціально-економічного розвитку (на прикладі країн, що розвиваються)
ПО Подлепіна
Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети: матеріали …, 2017
32017
Вплив туризму на соціально-економічний розвиток регіону
ПО Подлепіна
Туризм в системі пріоритетів регіонального розвитку: кол. монографія. За ред …, 2010
32010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20