Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності АС Ткаченко Львів, 2015 | 19 | 2015 |
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів АС Ткаченко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 14 | 2015 |
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова Полтава: ПУЕТ, 2020 | 12 | 2020 |
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива АС Ткаченко, ІВ Сирохман | 6 | 2015 |
Методичні настанови з дотримання вимог законодавства України щодо безпечності харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України АС Ткаченко URL: https://moz. gov. ua/uploads/2/12337-metodicni_nastanovi. pdf (дата …, 2014 | 6 | 2014 |
Стан та перспективи органічного сільського господарства у регіонах України АС Ткаченко Scientific Progress & Innovations, 49-54, 2018 | 5 | 2018 |
Особливості екологічної стандартизації й сертифікації мийних засобів ГД Кобищан, ЮО Басова, ЛМ Губа, АС Ткаченко Вісник Хмельницького національного університету, 7-16, 2021 | 4 | 2021 |
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай | 4 | 2015 |
Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олій АС Ткаченко | 4 | 2015 |
Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом АС Ткаченко | 4 | 2015 |
Науково-практичне обґрунтування використання органічних олій для покращення жирнокислотного складу печива АС Ткаченко Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021 | 3 | 2021 |
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини АС Ткаченко Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 3 | 2019 |
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів ІВ Пахомова, АС Ткаченко Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських …, 2016 | 3 | 2016 |
Еко та ГМО-продукти ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, АС Ткаченко ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020 | 2 | 2020 |
Формування інвестиційних стратегій компаній зі страхування життя за умов економічних дисбалансів АС Ткаченко Інвестиції: практика та досвід, 76-82, 2020 | 2 | 2020 |
Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів ІВ Пахомова, АС Ткаченко, ЄП Діденко | 2 | 2016 |
БЕЗПЕКА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ Н Молчанова, О Гасій, Г Гасій, В Сарапин, А Ткаченко Вісник науки та освіти, 2023 | 1 | 2023 |
Етичні аспекти використання штучного інтелекту у товарознавчій експертизі ЛМ Губа, А Ткаченко, Ю Басова ЛьвівНДЕКЦ, 2023 | 1 | 2023 |
Особливості інвестування у криптовалюту українських домогосподарств КО Неїжмак, ІА Гривачевська ПУЕТ, 2023 | 1 | 2023 |
Характеристика стандартів системи НАССР ЛМ Губа, АС Ткаченко, ЮО Басова, ГД Кобищан | 1 | 2021 |