Підписатись
Ткаченко Аліна Сергіївна
Ткаченко Аліна Сергіївна
старший викладач, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності
АС Ткаченко
Львів, 2015
192015
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів
АС Ткаченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
142015
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник
АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова
Полтава: ПУЕТ, 2020
122020
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива
АС Ткаченко, ІВ Сирохман
62015
Методичні настанови з дотримання вимог законодавства України щодо безпечності харчових продуктів на виробничих підприємствах споживчої кооперації України
АС Ткаченко
URL: https://moz. gov. ua/uploads/2/12337-metodicni_nastanovi. pdf (дата …, 2014
62014
Стан та перспективи органічного сільського господарства у регіонах України
АС Ткаченко
Scientific Progress & Innovations, 49-54, 2018
52018
Особливості екологічної стандартизації й сертифікації мийних засобів
ГД Кобищан, ЮО Басова, ЛМ Губа, АС Ткаченко
Вісник Хмельницького національного університету, 7-16, 2021
42021
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олій
АС Ткаченко
42015
Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом
АС Ткаченко
42015
Науково-практичне обґрунтування використання органічних олій для покращення жирнокислотного складу печива
АС Ткаченко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021
32021
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини
АС Ткаченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
32019
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
ІВ Пахомова, АС Ткаченко
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських …, 2016
32016
Еко та ГМО-продукти
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ОО Горячова, АС Ткаченко
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2020
22020
Формування інвестиційних стратегій компаній зі страхування життя за умов економічних дисбалансів
АС Ткаченко
Інвестиції: практика та досвід, 76-82, 2020
22020
Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів
ІВ Пахомова, АС Ткаченко, ЄП Діденко
22016
БЕЗПЕКА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ЯКОСТІ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ
Н Молчанова, О Гасій, Г Гасій, В Сарапин, А Ткаченко
Вісник науки та освіти, 2023
12023
Етичні аспекти використання штучного інтелекту у товарознавчій експертизі
ЛМ Губа, А Ткаченко, Ю Басова
ЛьвівНДЕКЦ, 2023
12023
Особливості інвестування у криптовалюту українських домогосподарств
КО Неїжмак, ІА Гривачевська
ПУЕТ, 2023
12023
Характеристика стандартів системи НАССР
ЛМ Губа, АС Ткаченко, ЮО Басова, ГД Кобищан
12021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20