Підписатись
Ткаченко Аліна Сергіївна
Ткаченко Аліна Сергіївна
старший викладач, Полтавський університет економіки і торгівлі
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування споживчих властивостей печива цукрового підвищеної харчової цінності
АС Ткаченко
Львів, 2015
172015
Пошуки шляхів зниження енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів
АС Ткаченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
102015
Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів: практичний посібник
АС Ткаченко, ЮО Басова, ОО Горячова
Полтава: ПУЕТ, 2020
62020
Особливості екологічної стандартизації й сертифікації мийних засобів
ГД Кобищан, ЮО Басова, ЛМ Губа, АС Ткаченко
Вісник Хмельницького національного університету, 7-16, 2021
42021
Влияние использования нетрадиционного сырья, упаковки и условий хранения на безопасность мучных кондитерских изделий
АС Ткаченко, ИВ Пахомова, АБ Бородай
42015
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива
АС Ткаченко, ІВ Сирохман
42015
Поліпшення жирно кислотного складу цукрового печива за рахунок використання непрадиційних олій
АС Ткаченко
42015
Цукрове печиво зі збагаченим амінокислотним складом
АС Ткаченко
42015
Вивчення споживних властивостей кексів, розроблених на основі органічної сировини
АС Ткаченко
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019
32019
Стан та перспективи органічного сільського господарства у регіонах України
АС Ткаченко
Вісник Полтавської державної аграрної академії, 49-54, 2018
32018
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
ІВ Пахомова, АС Ткаченко
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських …, 2016
32016
Науково-практичне обґрунтування використання органічних олій для покращення жирнокислотного складу печива
АС Ткаченко
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021
22021
Іноземні інвестиціі в економику регіонів України
АВ Нікітіна, СЄ Щетініна, АС Ткаченко
22020
Вплив антиоксидантів природного походження на процеси окиснення жирів для кондитерських виробів
ІВ Пахомова, АС Ткаченко, ЄП Діденко
22016
Характеристика стандартів системи НАССР
ЛМ Губа, АС Ткаченко, ЮО Басова, ГД Кобищан
12021
Екологічне маркування мийних засобів
ЮО Басова, АС Ткаченко, ІВ Пахомова
12020
Формування інвестиційних стратегій компаній зі страхування життя за умов економічних дисбалансів
АС Ткаченко
Інвестиції: практика та досвід, 76-82, 2020
12020
Трибологические свойства растительных масел и животных жиров
КА Синькова, АС Ткаченко, МА Наумов, КМ Казарян
АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ ЕСТЕСТВОЗНАНИЯ, 38-42, 2019
12019
Наукове обґрунтування впровадження системи НАССР під час виробництва соків
АС Ткаченко, ТЮ Суткович, ОО Горячова, АА СОКІЛ, ХІ КОВАЛЬЧУК
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2019
12019
ОСОБЛИВОСТІ ІНВЕСТУВАННЯ У КРИПТОВАЛЮТУ УКРАЇНСЬКИХ ДОМОГОСПОДАРСТВ
КО Неїжмак, ІА Гривачевська
Редакційна колегія, 24, 0
1
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20