Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням ПХ Пономарьов, ІВ Донцова К.: Центр учбової літератури 124, 2009 | 21 | 2009 |
Вплив нетрадиційної сировини на підвищення харчової та біологічної цінності крекерів І Дідик Вісник Львівської комерційної академії 4, 161-164, 2001 | 10 | 2001 |
Товарознавство тропічних і субтропічних фруктів ПХ Пономарьов, ІВ Донцова, ЛІ Гірняк К.: Центр навчальної літератури, 2006 | 8 | 2006 |
Горіх волоський–перспективна високоцінна продовольча та промислова сировина ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 92-98, 2017 | 6 | 2017 |
Перспективи використання рослинної сировини при виробництві плавлених сирів ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк Товарознавчий вісник, 187-194, 2015 | 6 | 2015 |
Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів ВТ Лебединець, ІВ Донцова, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 52-59, 2021 | 3 | 2021 |
Стан і перспективи виробництва генетично модифікованих сільськогосподарських культур НВ Притульська, ПХ Пономарьов, ІВ Донцова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 28-31, 2013 | 3 | 2013 |
Дослідження проблеми якості і збереженості вафель ВЛ Інна Донцова Торгівля, комерція, підприємництво, 157-161, 2008 | 3* | 2008 |
Перспективи використання продуктів бджільництва у виробництві харчових продуктів ВТ Лебединець, ІВ Донцова Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць XIII Міжнародної …, 2020 | 2 | 2020 |
Стабілізація процесів окислення олій у промислових умовах ЛІ Гірняк, ВТ Лебединець, ІВ Донцова Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 138-140, 2014 | 2 | 2014 |
Природні антиоксиданти І Донцова Харчова і переробна промисловість 9, 20-21, 2002 | 2* | 2002 |
Вплив нетрадиційних добавок на якість жирів І Донцова Вісник Львівської комерційної академії 3, 184-188, 1999 | 2* | 1999 |
ЇСТІВНІ КВІТИ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ ІВ Донцова Голова редколегії, 98, 2022 | 1 | 2022 |
Сучасні способи товароної обробки цитрусових фруктів та безпечність їх споживання І Донцова Вісник Львівського торговельно-економічного університету 22 (безпечність …, 2019 | 1 | 2019 |
Актуальные проблемы безопасности и качества молока и молочных продуктов ІВ Донцова, ІВ Язловецька, ІВ Васечко Актуальные научные исследования в современном мире, 86-92, 2019 | 1 | 2019 |
THE INFLUENCE OF VEGETABLE ADDITIVES ON THE FORMATION OF CONSUMER PROPERTIES OF SUGAR COOKIES ID Vira T. Lebedynets, Lydia I. Reshetylo, Lylia I. Hirniak NAUKI INŻYNIERSKIE I TECHNOLOGIE ENGINEERING SCIENCES AND TECHNOLOGIES 23 …, 2016 | 1* | 2016 |
Купажовані соки з підвищеною біологічною цінністю ВЛ Інна Донцова, Лілія Гірняк Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 1* | 2008 |
Купажовані соки з підвищеною біологічною цінністю ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк, ІВ Донцова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008 | 1 | 2008 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЛІКАРСЬКИХ РОСЛИН У ВИРОБНИЦТВІ ПРЯНОЩІВ ІВ Донцова, НР Олексів Голова редколегії, 99, 2023 | | 2023 |
РИНОК ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 26-36, 2022 | | 2022 |