Follow
Інна Донцова | Inna Dontsova
Інна Донцова | Inna Dontsova
Docent, Lviv University of Trade and Economics
Verified email at lute.lviv.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням
ПХ Пономарьов, ІВ Донцова
К.: Центр учбової літератури 124, 2009
212009
Вплив нетрадиційної сировини на підвищення харчової та біологічної цінності крекерів
І Дідик
Вісник Львівської комерційної академії 4, 161-164, 2001
102001
Товарознавство тропічних і субтропічних фруктів
ПХ Пономарьов, ІВ Донцова, ЛІ Гірняк
К.: Центр навчальної літератури, 2006
82006
Горіх волоський–перспективна високоцінна продовольча та промислова сировина
ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 92-98, 2017
62017
Перспективи використання рослинної сировини при виробництві плавлених сирів
ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк
Товарознавчий вісник, 187-194, 2015
62015
Розширення асортименту безглютенових бісквітних напівфабрикатів
ВТ Лебединець, ІВ Донцова, ВВ Гаврилишин, АІ Лебединець
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 52-59, 2021
32021
Стан і перспективи виробництва генетично модифікованих сільськогосподарських культур
НВ Притульська, ПХ Пономарьов, ІВ Донцова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 28-31, 2013
32013
Дослідження проблеми якості і збереженості вафель
ВЛ Інна Донцова
Торгівля, комерція, підприємництво, 157-161, 2008
3*2008
Перспективи використання продуктів бджільництва у виробництві харчових продуктів
ВТ Лебединець, ІВ Донцова
Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць XIII Міжнародної …, 2020
22020
Стабілізація процесів окислення олій у промислових умовах
ЛІ Гірняк, ВТ Лебединець, ІВ Донцова
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 138-140, 2014
22014
Природні антиоксиданти
І Донцова
Харчова і переробна промисловість 9, 20-21, 2002
2*2002
Вплив нетрадиційних добавок на якість жирів
І Донцова
Вісник Львівської комерційної академії 3, 184-188, 1999
2*1999
ЇСТІВНІ КВІТИ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ
ІВ Донцова
Голова редколегії, 98, 2022
12022
Сучасні способи товароної обробки цитрусових фруктів та безпечність їх споживання
І Донцова
Вісник Львівського торговельно-економічного університету 22 (безпечність …, 2019
12019
Актуальные проблемы безопасности и качества молока и молочных продуктов
ІВ Донцова, ІВ Язловецька, ІВ Васечко
Актуальные научные исследования в современном мире, 86-92, 2019
12019
THE INFLUENCE OF VEGETABLE ADDITIVES ON THE FORMATION OF CONSUMER PROPERTIES OF SUGAR COOKIES
ID Vira T. Lebedynets, Lydia I. Reshetylo, Lylia I. Hirniak
NAUKI INŻYNIERSKIE I TECHNOLOGIE ENGINEERING SCIENCES AND TECHNOLOGIES 23 …, 2016
1*2016
Купажовані соки з підвищеною біологічною цінністю
ВЛ Інна Донцова, Лілія Гірняк
Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
1*2008
Купажовані соки з підвищеною біологічною цінністю
ВТ Лебединець, ЛІ Гірняк, ІВ Донцова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2008
12008
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЛІКАРСЬКИХ РОСЛИН У ВИРОБНИЦТВІ ПРЯНОЩІВ
ІВ Донцова, НР Олексів
Голова редколегії, 99, 2023
2023
РИНОК ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
ІВ Донцова, ВТ Лебединець, ВВ Гаврилишин
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 26-36, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20