Підписатись
Гапріндашвілі Нона Арчилівна (Nona Gaprindashvili) / ORCID 0000-0002-0671-6574)
Гапріндашвілі Нона Арчилівна (Nona Gaprindashvili) / ORCID 0000-0002-0671-6574)
Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological University (Таврійський державний агротехнологічний
Підтверджена електронна адреса в tsatu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, S Baiberova, N Gaprindashvili, А Kulik
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 62-68, 2016
222016
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами
АС Кулик, ІІ Бандура, МЄ Сердюк, ОС Севастьянович, ІВ Булгаков, ...
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019
112019
The study of methods of preliminary cooling of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, S Baiberova, N Gaprindashvili, A Kulik
102016
Дослідницький практикум
МЄ Сердюк, ОП Прісс, НА Гапріндашвілі, ЛМ Здоровцева, ...
Частина, 2020
82020
Innovative technology of the scoured core of the sunflower seeds after oil expression for the bread quality increasing
V Evlash, L Tovma, I Tsykhanovska, N Gaprindashvili
Modern Development Paths of Agricultural Production: Trends and Innovations …, 2019
72019
Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник
КО Самойчук, КО Самойчук, ОГ Скляр, АГ Скляр, СВ Кюрчев, ...
Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2019
72019
Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixes
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
EUREKA: Life Sciences, 46-53, 2018
52018
Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів
ОП Прісс, ОП Присс, СВ Кюрчев, СВ Кюрчев, ВФ Жукова, ВФ Жукова, ...
52014
Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein composition
N Dzyuba, L Telezhenko, M Kashkano, S Vikul, O Priss, V Zhukova, ...
42018
Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruits
M Serdyuk, D Stepanenko, O Priss, T Kopylova, N Gaprindashvili, A Kulik, ...
EUREKA: Life Sciences, 24-29, 2017
42017
Zmina vmistu askorbinovoi kysloty v plodakh hrushi pry tryvalomu zberihanni z vykorystanniam antyoksydantiv
M Serdyuk, N Gaprindashvili
Pratsi Tavrijs’ koho derzhavnoho ahrotekhnolohichnoho universytetu 13 (7), 89-94, 2013
42013
Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання
МЄ Сердюк, СС Байбєрова, НА Гапріндашвілі, ОІ Сухаренко
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2017
32017
Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, НА Гапріндашвілі, НА Гаприндашвили, ...
32017
Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників
МЄ Сердюк, МЕ Сердюк, НА Гапріндашвілі, НА Гаприндашвили
32015
Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи
МЕ Сердюк, НА Гапріндашвілі, НА Гаприндашвили, ПВ Гогунська, ...
32013
Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів
МЄ Сердюк, НА Гапріндашвілі
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 89-94, 2013
32013
Зміни антиокислювального комплексу в плодах груші під час тривалого зберігання з використанням антиоксидантів
МЄ Сердюк, НА Гапріндашвілі, ОС Мироничева
Наукові доповіді НАУ 3 (4), 2006
32006
Effect of perforation size and substrate bag fruiting position on the morphology of fruiting bodies and clusters in Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm
I Bandyra, S Isikhuemhen, A Kulyk, M Serdyuk, O Sukharenko, V Zhukova, ...
22021
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достигання
ВФ Жукова, ВФ Жукова, НА Гаприндашвили, НА Гапріндашвілі, ...
Мелітополь: ТДАТУ, 2019
22019
Prognostication of sugar content of apple fruit depending on abiotic factors
ME Serdyuk, NA Gaprindashvili
First Independent Scientific Bulletin, 104-107, 2015
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20