Перспективи та критерії розвитку галузі конярства в Україні ЛІ Постернак Аграрна наука та харчові технології, 230-236, 2017 | 14 | 2017 |
Зелена маса багаторічних бобових: поживність та вірогідність забруднення важкими металами С Разанов, О Ткачук, Л Постернак Тваринництво України.-2018.-№ 1.-С. 28-31., 2018 | 6 | 2018 |
Продуктивність курчат-бройлерів за дії субаліну ЛІ Постернак Аграрна наука та харчові технології.-2019.-№ 2 (105).-С. 44-56., 2019 | 5 | 2019 |
Зміцнення кормової бази для бджіл шляхом посіву головатня круглоголового ВП Кучерявий, ОП Разанова, ОС Разанов Аграрна наука та харчові технології.-2018.-Вип. 2 (101)-С. 44-51., 2018 | 4 | 2018 |
ГЕМАТОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ У ПОРОСЯТПІД ВПЛИВОМ БАКПРЕПАРАТУ В Кучерявий, Л Постернак, В Добронецька, Н Суханевич Тваринництво України, 33-36, 2011 | 4 | 2011 |
Соціальна поведінка та види комунікацій великої рогатої худоби ТВ Шевчук, ГМ Огороднійчук, ЛІ Постернак 440 Вінниця, 0 | 3 | |
Білкові замінники у годівлі бджіл В Недашківський, Л Постернак Твариннництво України.-2020.-№ 2.-С. 30-33., 2020 | 1 | 2020 |
Вплив часткових замінників білкового корму бджіл на виробництво гомогенату трутневих личинок ВМ Недашківський, ЛІ Постернак BBK 91, 712, 2020 | 1 | 2020 |
PRODUCTIVITY OF BROILER CHICKENS FED BY BACILLUS LICHENIFORMIS Л Постернак International Independent Scientific Journal, 28-32, 2020 | | 2020 |
Тенологія виробництва молока і яловичини. Методичні вказівки з навчальної практики для студентів денної форми спеціальності 204 Технології виробництва і переробки продукції … ЛІ Постернак | | 2019 |
Хімічний склад твари люцерни різних сортів залежно від фази розвитку та укосу ЛІ Постернак Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 5 (99) Т. 2.-С. 40-53., 2019 | | 2019 |
Влияние скармливания кормовой добавки" Субалин" на органы пищеварения цыплят-бройлеров ЛИ Постернак Гродно: ГГАУ, 2019 | | 2019 |
Конярство. Програма навчальної дисципліни для підготовки фахівців галузі знань 20 аграрні науки та продовольство спеціальність 204 технологія виробництва і переробки продукції … ЛІ Постернак | | 2018 |
Пробіотик" Субалін"(Пат. на корисну модель№ 93905) ВП Неживенко, ВП Кучерявий, АМ Іщенко, ВО Добронецька, ... Пат. 93905 UA, МПК C12R 1/00.-№ u 2014 03419; заявл. 03.04. 2014; опубл. 27 …, 2014 | | 2014 |
Програма вступного фахового випробування для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» за напрямом … ОІ Скоромна, ЛВ Польовий, ВВ Власенко, РА Чудак, ЛІ Постернак, ... | | 2013 |
Вплив згодовування ЕНТЕРО-АКТИВУ на гематологічні показники відлученого молодняку свиней ЄГ Трачук, ВП Кучерявий, ЛІ Постернак, ВО Пустовіт Вінниця, 2013 | | 2013 |
Згодовування бактеріальних препаратів поросятам В КУЧЕРЯВИЙ, Л ПОСТЕРНАК, Н СУХАНЕВИЧ, М ІВАСИШИН Тваринництво України, 22-25, 2011 | | 2011 |
Респіраторні показники корів різної молочної продуктивності ТВ Шевчук, ГМ Огороднійчук, НА Бережнюк Вінниця, 2011 | | 2011 |
Технологія виробництва продукції тваринництва. Методичні вказівки до проведення та виконання практичних занять для студентів факультету менеджменту (спеціальність 6.030601 … ЛІ Постернак, ГМ Огороднічук, ТВ Шевчук, ВП Кучерявий Вінниця 2010, 2010 | | 2010 |
Продуктивність курчат-бройлерів при використанні у годівлі Bacilluslicheniformis ЛІ Постернак Slovak international scientific journal.-2020.-№ 15, Vоl. 2.-P. 28-32., 0 | | |