Підписатись
Богдан Голуб, Bohdan Holub
Богдан Голуб, Bohdan Holub
Невідома організація
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Посібник для малих та середніх підприємств м’ясопереробної галузі з підготовки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР
Г Василенко, О Дорофеєва, Б Голуб, Г Миронюк
IIFSQ, АМР, 2011
112011
Посібник для малих та середніх підприємств молокопереробної галузі з підготовки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепцій НАССР
Г Василенко, О Дорофеєва, Б Голуб, Г Миронюк
К.: Міжнародний інститут безпеки та якості харчових продуктів (IIFSQ), 194, 2010
72010
Ozdorovchi produkty KhKhI storichchya
HB Rudavs’ka, BO Holub
Visnyk KDTEU 4, 42-45, 1999
61999
Аналізування мікробіологічних небезпечних чинників виробництва синбіотичних молочних напоїв при розробці системи НАССР
Б Голуб
Товари і ринки, 74-82, 2010
52010
Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні
B HOLUB, S DANYLENKO, A RUDAVSKA
Commodities· and· markets 11 (1), 121-127, 2011
42011
Формування реологічних властивостей синбіотичних молочних напоїв
B HOLUB, S DANYLENKO, H RUDAVSKA
Commodities· and· markets 10 (2), 55-60, 2010
42010
Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus)
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 40-48, 2008
42008
Асортимент продуктів спеціального призначення на світовому ринку
Б Голуб
Товари і ринки, 59-64, 2006
42006
Вплив біфідофлори на амінокислотний склад ферментованих синбіотичних молочних напоїв
БО Голуб, СГ Даниленко, ГБ Рудавська
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 203-207, 2010
32010
Пребіотична активність природних джерел полісахаридів
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 21-27, 2009
32009
Передумови формування асортименту функціональних молочних продуктів
Б Голуб
Товари і ринки, 17-23, 2014
22014
Формування лікувально-профілактичних властивостей синбіотичних молочних напоїв
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 67-75, 2014
22014
Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями
Б Голуб
Товари і ринки, 100-107, 2013
22013
Food Safety Management in Ukraine within Economic Globalization
N Prytulska, B Holub
Moving from the crisis to sustainability. Emerging issues in the …, 2011
22011
Вплив пропіоновокислих бактерій на динаміку біфідофлори під час ферментації молока
Б Голуб, С Даниленко, Г Рудавська
Товари і ринки, 121-128, 2009
22009
Стабілізація йоду в продуктах харчування для профілактики йоддефіцитних захворювань
ГБ Рудавська, НС Метельська, БО Голуб
УжНУ, 2004
22004
Дбаючи про відтворення родючості ґрунтів
БА Голуб
Сучасне птахівництво, 2-7, 2008
12008
Концепції управління безпечністю хачових продуктів
Б Голуб
Товари і ринки, 5-13, 2018
2018
Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі
B НOLUB
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 23 (1 …, 2017
2017
Застосування водоростей у синбіотичних ферментованих продуктах
Г Рудавська, Б Голуб
Biodiversity after the Chernobyl accident. Part II, 193-195, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20