Інтернет-маркетинг як сучасна платформа для розвитку бізнесу ІІ Присакар Бізнес інформ, 333-339, 2015 | 30 | 2015 |
Управління закладами ресторанного господарства: автоматизація бізнес-процесів ПІ Ігорівна Вісник КНТЕУ. 1 (№ 3 (101).), С.60- 78., 2015 | 17* | 2015 |
Ресторанний бізнес в Україні: перспектива чи втрачена вигода? СВ Мельниченко, ІІ Присакар Економічний простір, 101-116, 2015 | 9 | 2015 |
Гейміфікація: ефективна технологія впливу на лояльність споживачів ресторанних послуг ІІ Присакар Економіка та суспільство, 179, 2016 | 2 | 2016 |
Перспективи адаптації європейських регламентів щодо безпечності харчових продуктів в Україні ТЛ Шкабара, ІІ Присакар, ВО Федорова Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки, 65-72, 2013 | 2 | 2013 |
Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства СВ Мельниченко, ІІ Присакар Харків: ХДУХТ, 2017 | 1 | 2017 |
Практика використання можливостей аналітичної програми Project Expert у діяльності сучасних підприємств ВФ Кифяк, ІІ Присакар Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту.–Чернівці: ЧТЕІ …, 2013 | 1 | 2013 |
Автоматизація сучасного бізнесу як наслідок інформатизації суспільства ІІ Присакар Інтелект XXI, 169-173, 2018 | | 2018 |
Розвиток ринку електронної комерції в Україні ІІ Присакар Бізнес-навігатор, 28-33, 2017 | | 2017 |
Розвиток ринку електронної комерції в Україні ПІ І. Науково-виробничий журнал «Бізнес-навігатор», С. 22-28., 2017 | | 2017 |
Мобільний маркетинг підприємств ресторанного господарства: переваги, проблеми та перспективи НМС І.І. Присакар Вісник ЧТЕІ КНТЕУ., С.125- 136., 2017 | | 2017 |
ЕЛЕКТРОННЕ МЕНЮ–ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ ЯКІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ІІ Присакар Економічний механізм управління інноваціями: методологія, теорія та, 70, 2016 | | 2016 |
Аdaptive marketing mix of enterprises of restaurant industry . – P I. Central European Journal for Science and Research (Stradoevropsky Vestnik …, 2016 | | 2016 |
Ефективність розподілу праці на підприємстві: математичний аспект ШІІ Семчук Аркадій Романович Вісник ЧТЕІ КНТЕУ., с. 369-373., 2011 | | 2011 |
РОЗВИТОК І СТАНОВЛЕННЯ ІНТЕГРОВАНОГО ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ЕКОНОМІКИ НП Обловацька, ОЮ Красовська, КЮ Семененко, СМ Войнаренко, ... Збірник наукових праць затверджено Вченою радою Льотної академії …, 0 | | |
ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ СВ Мельниченко, ІІ Присакар ВЕКТОРИ СОЦІАЛЬНОЇ, ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ, 152, 0 | | |
ЕЛЕКТРОННА КОМЕРЦІЯ: ІННОВАЦІЙНИЙ ІНСТРУМЕНТ РОЗВИТКУ ТОРГІВЛІ В УМОВАХ КРИЗИ ВІТЧИЗНЯНОЇ ЕКОНОМІКИ ІІ Присакар Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі України на інноваційних …, 0 | | |