Подписаться
Nataliia Tkachenko (ORCID:0000-0002-2557-3927)
Nataliia Tkachenko (ORCID:0000-0002-2557-3927)
ONTU
Подтвержден адрес электронной почты в домене cloud.onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
НА Дідух, ОП Чагаровський, ТА Лисогор
Поліграф, 2008
1232008
Хімія молочної сировини
ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор
Сімекс-прінт, 2013
552013
Наукові основи виробництва напою кисломолочного для дитячого харчування «Біолакт» з подовженим терміном зберігання
НА Дідух, АС Авершина
Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології: матеріали …, 2013
232013
Наукові основи виробництва напою кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання
НА Дідух, СВ Романченко
Наукові праці ОНАХТ 42 (2), 251-259, 2012
232012
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application
N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk
192017
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems
N Tkachenko, P Nekrasov, Т Makovska, L Lanzhenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 20-27, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки
НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016
152016
“Lving” and “probiotic” cosmetics: modern view and defenitions
N Tkachenko, O Chagarovskyi, N Dets, E Sevastyanova, L Lanzhenko
132017
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage
NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016
132016
Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями
НА Ткаченко, ЮВ Назаренко, АС Авершина, ЮС Українцева
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 66-71, 2014
122014
Заквашувальні композиції бактерій для технологій кисломолочних продуктів дитячого харчування
НА Ткаченко
Мікробіологія і біотехнологія, 55-67, 2016
112016
Технологія низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків періодичним способом
НА Ткаченко, ТВ Маковська
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
112015
Обґрунтування параметрів ферментації білкової маси у технології білкових паст для дитячого харчування
НА Ткаченко
Харчова наука і технологія, 31, 2015
112015
ОБГРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ВМІСТУ МОЛОКОЗСІДАЛЬНОГО ФЕРМЕНТУ CHY-MAX У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ
ДМ Скрипніченко, НА Ткаченко
Харчова наука та технологія, 2014
112014
Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality
S Ibraimova, R Uazhanova, M Mardar, A Serikbaeva, N Tkachenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 6-16, 2020
102020
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення
ПО Некрасов, НА Ткаченко
Харчова наука та технологія 8 (5), 2014
102014
Zakvashuval› ni kompozytsiyi dlya dytyachih kyslomolochnih produktiv z pidvicenimi proteolitichnimi vlastivostyami
NA Tkachenko, YV Nazarenko, AS Avershina, S Ukraintseva Yu
Vostochno-Evropeyskiy gurnal peredovikh technologiy 2, 12-68, 2014
92014
Хімія молочної сировини: навч. пос. для студ. вищих навч. закладів
ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор
Одеса:«Сімекс–прінт, 2013
92013
Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи у біотехнології напою кисломолочного для дитячого харчування «Біолакт»
АС Авершина, НА Дідух
Харчова наука та технологія, 32-36, 2012
92012
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20