Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення НА Дідух, ОП Чагаровський, ТА Лисогор Поліграф, 2008 | 123 | 2008 |
Хімія молочної сировини ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор Сімекс-прінт, 2013 | 55 | 2013 |
Наукові основи виробництва напою кисломолочного для дитячого харчування «Біолакт» з подовженим терміном зберігання НА Дідух, АС Авершина Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології: матеріали …, 2013 | 23 | 2013 |
Наукові основи виробництва напою кисломолочного для дитячого харчування з подовженим терміном зберігання НА Дідух, СВ Романченко Наукові праці ОНАХТ 42 (2), 251-259, 2012 | 23 | 2012 |
Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic application N Tkachenko, P Nekrasov, S Vikul, Y Honcharuk | 19 | 2017 |
Optimization of formulation composition of the low-calorie emulsion fat systems N Tkachenko, P Nekrasov, Т Makovska, L Lanzhenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 20-27, 2016 | 15 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
Оптимізація рецептурного складу напою оздоровчого призначення на основі сироватки НА Ткаченко, ПО Некрасов, СІ Вікуль Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (10 (79)), 49-57, 2016 | 15 | 2016 |
“Lving” and “probiotic” cosmetics: modern view and defenitions N Tkachenko, O Chagarovskyi, N Dets, E Sevastyanova, L Lanzhenko | 13 | 2017 |
Optimization of formulation composition of health whey-based beverage NA Tkachenko, PO Nekrasov, SI Vikul Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 79, 2016 | 13 | 2016 |
Заквашувальні композиції для дитячих кисломолочних продуктів з підвищеними протеолітичними властивостями НА Ткаченко, ЮВ Назаренко, АС Авершина, ЮС Українцева Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (12 (68)), 66-71, 2014 | 12 | 2014 |
Заквашувальні композиції бактерій для технологій кисломолочних продуктів дитячого харчування НА Ткаченко Мікробіологія і біотехнологія, 55-67, 2016 | 11 | 2016 |
Технологія низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків періодичним способом НА Ткаченко, ТВ Маковська Харчова наука та технологія 9 (4), 2015 | 11 | 2015 |
Обґрунтування параметрів ферментації білкової маси у технології білкових паст для дитячого харчування НА Ткаченко Харчова наука і технологія, 31, 2015 | 11 | 2015 |
ОБГРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ВМІСТУ МОЛОКОЗСІДАЛЬНОГО ФЕРМЕНТУ CHY-MAX У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ ДМ Скрипніченко, НА Ткаченко Харчова наука та технологія, 2014 | 11 | 2014 |
Development of recipe composition of bread with the inclusion of juniper using mathematical modeling and assessment of its quality S Ibraimova, R Uazhanova, M Mardar, A Serikbaeva, N Tkachenko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (11-108), 6-16, 2020 | 10 | 2020 |
Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення ПО Некрасов, НА Ткаченко Харчова наука та технологія 8 (5), 2014 | 10 | 2014 |
Zakvashuval› ni kompozytsiyi dlya dytyachih kyslomolochnih produktiv z pidvicenimi proteolitichnimi vlastivostyami NA Tkachenko, YV Nazarenko, AS Avershina, S Ukraintseva Yu Vostochno-Evropeyskiy gurnal peredovikh technologiy 2, 12-68, 2014 | 9 | 2014 |
Хімія молочної сировини: навч. пос. для студ. вищих навч. закладів ОП Чагаровський, НА Ткаченко, ТА Лисогор Одеса:«Сімекс–прінт, 2013 | 9 | 2013 |
Обґрунтування параметрів ферментації молочної основи у біотехнології напою кисломолочного для дитячого харчування «Біолакт» АС Авершина, НА Дідух Харчова наука та технологія, 32-36, 2012 | 9 | 2012 |