Follow
Бєлінська Анна Павлівна ORCID:0000-0001-5795-2799
Бєлінська Анна Павлівна ORCID:0000-0001-5795-2799
Other namesБєлінська А.П., Anna Belinska, A. Belinska
НТУ "ХПІ", кафедра біотехнології, біофізики та аналітичної хімії
Verified email at kpi.kharkov.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Research on oxidative stability of protein-fat mixture based on sesame and flax seeds for use in halva technology
KR A. Belinska, S. Bochkarev, O. Varankina, V. Rudniev, O. Zviahintseva, I ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11 ( 101)), 6-14, 2019
19*2019
Обогащение жировых продуктов витаминами
ЖЕТ Кричковская Л. В., Белинская А. П.
Научные ведомости Белгородского государственного университета. Серия …, 2010
152010
Рrocessing of ethanol-containing waste оf oil neutralization in the technology of hand cleaning paste
OP I. Petik, A. Belinska, E. Kunitsia, S. Bochkarev, T. Ovsiannikova, V ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 23–29, 2021
12*2021
Research of the oilseeds ratio on the oxidative stability of the protein-fat base for sportsmen
BA Bochkarev S., Matveeva T., Krichkovska L., Petrova I., Petrov S.
Technology audit and production reserves, 8-12, 2017
12*2017
Development of the protein-fatty base of the sugar confectionery for nutrition of the sportsmen
S Bochkarev, V Papchenko, T Matveeva, A Belinska, V Rudniev
Technology Audit And Production Reserves 5 (3), 31, 2016
112016
Дослідження технологічних властивостей порошку шкірки винограду як функціонального інгредієнту майонезного соусу
ВВ Анан'Єва, АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, СО Петров, ІА Петрова
Технологический аудит и резервы производства 6 (3 (32)), 36-41, 2016
82016
Research of dry plant concentrates – ingredient of a food health improvement
SP Valeriya Ananieva, Lidiya Krichkovska, Anna Belinska, Volodimir Dubonosov
EUREKA: Physics and Engineering, 17-25, 2016
82016
Технологія купажованої олії підвищеної біологічної цінності
АП Бєлінська
НТУ "ХПІ", 2011
7*2011
Вплив компонентного складу основи нейтралізуючого розчину на його характеристики
ЛМФ А.П. Бєлінська, І.П. Петік, Ф.Ф. Гладкий, З.П. Федякіна
Вісник Національного технічного університету «Харківського політехнічного …, 2011
6*2011
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів
ІП Петік, ЗП Федякіна, АП Белінська, ФФ Гладкий
Національний університет харчових технологій, 2012
52012
Функціональні компоненти в купажованих рослинних оліях із каротином
ЛВ Кричковська, АП Бєлінська, ОВ Жулінська
Київський національний торговельно-економічний університе, 2010
52010
Особливості технології харчових олієжирових емульсій оздоровчого призначення
V Ananieva, L Krichkovska, A Belinska, O Varankina
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016
42016
Розробка білковожирової основи цукристих кондитерських виробів для харчування спортсменів
СВ Бочкарев, ВЮ Папченко, ТВ Матвєєва, АП Бєлінська, ВА Руднєв
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 58-64, 2016
42016
Підвищення антиоксидантної стійкості олійної основи емульсійних продуктів харчування оздоровчого призначення
ВВ Анан'єва, ЛВ Кричковська, АП Бєлінська, СО Петров
НТУ" ХПІ", 2016
42016
Безпека харчових продуктів: антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки
ЛВ Кричковська, АП Бєлінська, ВВ Анан'єва, ВЛ Дубоносов, ...
Національний технічний університет" Харківський політехнічний інститут", 2017
32017
Розробка комплексного підкислювача для емульсійної продукції оздоровчого призначення
ВВ Анан'Єва, ЛВ Кричковська, ОО Варанкіна, АП Бєлінська, ВС Якушко
Технологический аудит и резервы производства 5 (3 (31)), 53-58, 2016
3*2016
Використання загусників некрохмальної природи в рецептурі емульсійного продукту функціонального призначення
ЛВ Кричковська, ВВ Анан'єва
НТУ" ХПІ", 2015
32015
Розробка скваленвмісної сумішевої олії зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот
АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, НІ Черевична
ВосточноWЕвропейский журнал передовых технологий, 68 — 70, 2010
32010
Розробка скваленвмісної сумішевої олії зі збалансованим складом поліненасичених жирних кислот
АП Бєлінська, ЛВ Кричковська, НІ Черевична
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 68 - 70, 2010
32010
РАЗРАБОТКА ФУНКЦИОНАЛЬНОГО ПРОДУКТА ПИТАНИЯ СО СБАЛАНСИРОВАННЫМ СОСТАВОМ ПОЛИНЕНАСЫЩЕННЫХ ЖИРНЫХ КИСЛОТ
АП Белинская, ЛВ Кричковская, ТИ Зекунова
Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний …, 2009
32009
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20