Підписатись
Георгій Єресько
Георгій Єресько
академік НААН
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологічне обладнання молочних виробництв
ГО Єресько, ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук
Єресько ГО, Шинкарик ММ, Ворощук ВЯ-Киев: Фірма «ІНКОС», Центр навчальної …, 2007
642007
Наукові основи агропромислового виробництва в зоні Полісся і Західного регіону України
МВ Зубець, ВП Ситник, ВО Круть
К.: Урожай, 2004
292004
Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. посібник
ГО Єресько, ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук
Київ: Фірма «ІНКОС», ЦУЛ, 2007
242007
Науковi основи агропромислового виробництва в зонi Степу України
МВ Зубець
172004
Дослідження напрямків удосконалення пластинчастих теплообмінників
ІВ Гунько, ІВ Севостьянов, ЮТ Орлюк
Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2019.-№ 2 (105).-С. 59-65., 2019
142019
Якість молока і молочних продуктів
ГО Єресько, ІО Романчук
Вісник аграрної науки, 87-88, 2006
142006
Розроблення та впровадження державних стандартів–передумова високої якості молочних продуктів
ГО Єресько, МО Яцюта
Вісник аграрної науки, 70-73, 2002
92002
Кислоторезистентність промислових штамів молочнокислих бактерій
ГО Єресько, НФ Кігель, ГВ Жоган
Вісник аграрної науки, 66-68, 2003
42003
Дослідження структурно-механічних характеристик спредів
ОВ Боднарчук, ГО Єресько, НФ Кігель
Продовольчі ресурси, 73-78, 2016
32016
Деякі технологічні аспекти виробництва кисловершкового масла
ОВ Боднарчук, ЮВ Майборода, ГО Єресько, НФ Кігель
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 68-72, 2014
32014
Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт
НФ Кігель, ГО Єресько, ОВ Боднарчук
Продовольчі ресурси, 91-97, 2013
32013
Исследование теплофизических свойств заменителей молочного жира и молочно-жировых смесей
АВ Самойлов, ГА Ересько, ЯФ Жукова
Вісник аграрної науки, 55-58, 2013
22013
Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру
ЮТ Орлюк, ГФ Калмикова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 82-87, 2013
22013
ФОРМАЛИЗАЦИЯ БАРЬЕРНОГО ВЛИЯНИЯ СОЛИ В ТЕХНОЛОГИИ ДЕЛИКАТЕСНОВ ИЗ МЯСА ПТИЦЫ
ГА Ересько, НФ Усатенко, ТА Свириденко, АМ Скарбовийчук
Мясная индустрия, 68-70, 2010
22010
Эффективное оборудование для производства технологически стойких жировых эмульсий
ГА Ересько, ГО Єресько, СС Гуляев-Зайцев, СС Гуляєв-Зайцев, ...
22008
Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла
ОВ Боднарчук, НФ Кігель, ГО Єресько
Продовольчі ресурси, 59-63, 2014
12014
Изменение свойств смесей молочного жира и растительных масел в зависимости от их соотношения (Часть 2)
ГА Ересько, АВ Самойлов
Хранение и переработка сельхозсырья, 29-31, 2013
12013
Созревание термокислотного сыра с ферментацией сырной массы
ЮТ Орлюк, АФ Калмыкова
Пищевая промышленность: наука и технологии, 45-48, 2013
12013
Вплив умов ферментації сирної маси під час виробництва термокислотних сирів на якість готового продукту
ЮТ Орлюк, ГФ Калмикова
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
12013
Влияние технологических факторов на процесс посола мясного сырья из птицы
ГА Ересько, НФ Усатенко, ТА Свириденко, АМ Скарбовийчук
СПИРТОВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ: СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И …, 2011
12011
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20