Технологічне обладнання молочних виробництв ГО Єресько, ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук Єресько ГО, Шинкарик ММ, Ворощук ВЯ-Киев: Фірма «ІНКОС», Центр навчальної …, 2007 | 64 | 2007 |
Наукові основи агропромислового виробництва в зоні Полісся і Західного регіону України МВ Зубець, ВП Ситник, ВО Круть К.: Урожай, 2004 | 29 | 2004 |
Технологічне обладнання молочних виробництв: навч. посібник ГО Єресько, ММ Шинкарик, ВЯ Ворощук Київ: Фірма «ІНКОС», ЦУЛ, 2007 | 24 | 2007 |
Науковi основи агропромислового виробництва в зонi Степу України МВ Зубець | 17 | 2004 |
Дослідження напрямків удосконалення пластинчастих теплообмінників ІВ Гунько, ІВ Севостьянов, ЮТ Орлюк Техніка, енергетика, транспорт АПК.-2019.-№ 2 (105).-С. 59-65., 2019 | 14 | 2019 |
Якість молока і молочних продуктів ГО Єресько, ІО Романчук Вісник аграрної науки, 87-88, 2006 | 14 | 2006 |
Розроблення та впровадження державних стандартів–передумова високої якості молочних продуктів ГО Єресько, МО Яцюта Вісник аграрної науки, 70-73, 2002 | 9 | 2002 |
Кислоторезистентність промислових штамів молочнокислих бактерій ГО Єресько, НФ Кігель, ГВ Жоган Вісник аграрної науки, 66-68, 2003 | 4 | 2003 |
Дослідження структурно-механічних характеристик спредів ОВ Боднарчук, ГО Єресько, НФ Кігель Продовольчі ресурси, 73-78, 2016 | 3 | 2016 |
Деякі технологічні аспекти виробництва кисловершкового масла ОВ Боднарчук, ЮВ Майборода, ГО Єресько, НФ Кігель Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 68-72, 2014 | 3 | 2014 |
Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт НФ Кігель, ГО Єресько, ОВ Боднарчук Продовольчі ресурси, 91-97, 2013 | 3 | 2013 |
Исследование теплофизических свойств заменителей молочного жира и молочно-жировых смесей АВ Самойлов, ГА Ересько, ЯФ Жукова Вісник аграрної науки, 55-58, 2013 | 2 | 2013 |
Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру ЮТ Орлюк, ГФ Калмикова Наукові праці Національного університету харчових технологій, 82-87, 2013 | 2 | 2013 |
ФОРМАЛИЗАЦИЯ БАРЬЕРНОГО ВЛИЯНИЯ СОЛИ В ТЕХНОЛОГИИ ДЕЛИКАТЕСНОВ ИЗ МЯСА ПТИЦЫ ГА Ересько, НФ Усатенко, ТА Свириденко, АМ Скарбовийчук Мясная индустрия, 68-70, 2010 | 2 | 2010 |
Эффективное оборудование для производства технологически стойких жировых эмульсий ГА Ересько, ГО Єресько, СС Гуляев-Зайцев, СС Гуляєв-Зайцев, ... | 2 | 2008 |
Дослідження впливу способу активізації бакпрепарату у виробництві кисловершкового масла ОВ Боднарчук, НФ Кігель, ГО Єресько Продовольчі ресурси, 59-63, 2014 | 1 | 2014 |
Изменение свойств смесей молочного жира и растительных масел в зависимости от их соотношения (Часть 2) ГА Ересько, АВ Самойлов Хранение и переработка сельхозсырья, 29-31, 2013 | 1 | 2013 |
Созревание термокислотного сыра с ферментацией сырной массы ЮТ Орлюк, АФ Калмыкова Пищевая промышленность: наука и технологии, 45-48, 2013 | 1 | 2013 |
Вплив умов ферментації сирної маси під час виробництва термокислотних сирів на якість готового продукту ЮТ Орлюк, ГФ Калмикова Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013 | 1 | 2013 |
Влияние технологических факторов на процесс посола мясного сырья из птицы ГА Ересько, НФ Усатенко, ТА Свириденко, АМ Скарбовийчук СПИРТОВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ: СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ И …, 2011 | 1 | 2011 |