Understanding process intensification in cyclic distillation systems VN Maleta, AA Kiss, VM Taran, BV Maleta Chemical Engineering and Processing-Process Intensification 50 (7), 655-664, 2011 | 89 | 2011 |
Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості ІС Гулий, ММ Пушанко, ЛО Орлов, ВГ Мирончук Вінниця: Нова книга 575, 2001 | 70 | 2001 |
Процеси і апарати харчових виробництв ІФ Малежик, ПС Циганков К.: НУХТ, 400, 2003 | 44 | 2003 |
Computer modelling of movement of meat raw material on pipelines I Litovchenko, V Taran, S Beseda, V Hadzhіyskі, S Stefanov | 7 | 2011 |
The research of the gas-filled dough rheological characteristics Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, O Gubenia, M Desyk | 5 | 2010 |
Моделі та методи аналізу і прогнозування складних процесів ВМ Таран Математические машины и системы, 119-124, 2014 | 4 | 2014 |
Використання інтелектуальних систем при прогнозуванні зсувних процесів Південного берега Криму ВМ Таран Искусственный интеллект, 441-449, 2006 | 4 | 2006 |
Устройство для тепловой обработки колбасных изделий ИГ Бабанов, СД Беседа | 3 | 2014 |
Практичне впровадження розроблених методів прогнозування зсувних процесів Південного берега Криму ВМ Таран НТУ" ХПІ", 2010 | 2 | 2010 |
Термодинаміка і масообмін в процесах аерації рідинних середовищ АА Палаш, СА Бут, ВМ Таран | 2 | 2009 |
ОБОСНОВАНИЕ НЕОБХОДИМОСТИ, МЕТОДИКА ВЫПОЛНЕНИЯ И ЭФФЕКТИВНОСТЬ РАННЕГО ХИРУРГИЧЕСКОГО ЛЕЧЕНИЯ ОБОЖЖЕНННЫХ ВМ Таран Скорая медицинская помощь 7 (3), 157-158, 2006 | 2 | 2006 |
Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини СД Беседа, ІМ Литовченко | 1 | 2016 |
Аппаратурное оформление процесса обезвоживания бражного дистиллята морденитом для получения топливного этанола ВВ Корниенко, ЛН Мельник, ВМ Таран Техника и технология пищевых производств, 87-91, 2014 | 1 | 2014 |
Постадійне зневоднення водно-спиртових розчинів морденітом ВВ Корнієнко, ЛМ Мельник, ВМ Таран Наукові праці Національного університету харчових технологій, 216-221, 2014 | 1 | 2014 |
Оцінювання прогнозів зсувних процесів Південного берега Криму за допомогою аналізу часових рядів (АРПКС) ВМ Таран, АО Пашко Штучний інтелект, 2010 | 1 | 2010 |
Determination of energy losses on switchgears of pneumatic transport of meat products S Beseda, I Litovchenko | | 2018 |
Дослідження з метою вдосконалення камери для теплового оброблення ковбасних виробів ІГ Бабанов, ОІ Бабанова, СД Беседа, АО Шевченко | | 2017 |
ENERGETIC PERFORMANCE OF RAW MEAT PNEUMATIC CONVEYING S Beseda, I Litovchenko Редакційна колегія, 120, 2016 | | 2016 |
Дослідження випарного апарату при виробництві безалкогольного пива ВМ Таран, ЛО Ліфанова ScienceRise 3 (2 (20)), 43-46, 2016 | | 2016 |
Вплив адіабатичного закипання на властивості води АА Долінський, АВ Коник, НЛ Радченко, БЯ Целень Наукові праці Національного університету харчових технологій, 126-133, 2016 | | 2016 |