Підписатись
Сергій Беседа / Sergiy Beseda / Sergey Beseda / Сергей Беседа
Сергій Беседа / Sergiy Beseda / Sergey Beseda / Сергей Беседа
Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Understanding process intensification in cyclic distillation systems
VN Maleta, AA Kiss, VM Taran, BV Maleta
Chemical Engineering and Processing-Process Intensification 50 (7), 655-664, 2011
892011
Обладнання підприємств переробної і харчової промисловості
ІС Гулий, ММ Пушанко, ЛО Орлов, ВГ Мирончук
Вінниця: Нова книга 575, 2001
702001
Процеси і апарати харчових виробництв
ІФ Малежик, ПС Циганков
К.: НУХТ, 400, 2003
442003
Computer modelling of movement of meat raw material on pipelines
I Litovchenko, V Taran, S Beseda, V Hadzhіyskі, S Stefanov
72011
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, O Gubenia, M Desyk
52010
Моделі та методи аналізу і прогнозування складних процесів
ВМ Таран
Математические машины и системы, 119-124, 2014
42014
Використання інтелектуальних систем при прогнозуванні зсувних процесів Південного берега Криму
ВМ Таран
Искусственный интеллект, 441-449, 2006
42006
Устройство для тепловой обработки колбасных изделий
ИГ Бабанов, СД Беседа
32014
Практичне впровадження розроблених методів прогнозування зсувних процесів Південного берега Криму
ВМ Таран
НТУ" ХПІ", 2010
22010
Термодинаміка і масообмін в процесах аерації рідинних середовищ
АА Палаш, СА Бут, ВМ Таран
22009
ОБОСНОВАНИЕ НЕОБХОДИМОСТИ, МЕТОДИКА ВЫПОЛНЕНИЯ И ЭФФЕКТИВНОСТЬ РАННЕГО ХИРУРГИЧЕСКОГО ЛЕЧЕНИЯ ОБОЖЖЕНННЫХ
ВМ Таран
Скорая медицинская помощь 7 (3), 157-158, 2006
22006
Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини
СД Беседа, ІМ Литовченко
12016
Аппаратурное оформление процесса обезвоживания бражного дистиллята морденитом для получения топливного этанола
ВВ Корниенко, ЛН Мельник, ВМ Таран
Техника и технология пищевых производств, 87-91, 2014
12014
Постадійне зневоднення водно-спиртових розчинів морденітом
ВВ Корнієнко, ЛМ Мельник, ВМ Таран
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 216-221, 2014
12014
Оцінювання прогнозів зсувних процесів Південного берега Криму за допомогою аналізу часових рядів (АРПКС)
ВМ Таран, АО Пашко
Штучний інтелект, 2010
12010
Determination of energy losses on switchgears of pneumatic transport of meat products
S Beseda, I Litovchenko
2018
Дослідження з метою вдосконалення камери для теплового оброблення ковбасних виробів
ІГ Бабанов, ОІ Бабанова, СД Беседа, АО Шевченко
2017
ENERGETIC PERFORMANCE OF RAW MEAT PNEUMATIC CONVEYING
S Beseda, I Litovchenko
Редакційна колегія, 120, 2016
2016
Дослідження випарного апарату при виробництві безалкогольного пива
ВМ Таран, ЛО Ліфанова
ScienceRise 3 (2 (20)), 43-46, 2016
2016
Вплив адіабатичного закипання на властивості води
АА Долінський, АВ Коник, НЛ Радченко, БЯ Целень
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 126-133, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20