Подписаться
Мирослава Шугай
Мирослава Шугай
старший науковий співробітник, Інститут продовольчих ресурсів НААН
Подтвержден адрес электронной почты в домене ipr.net.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Бактеріоцини молочнокислих бактерій як природні консерванти харчових продуктів
В Борцюх, М Шугай
Продовольчі ресурси 4 (06), 167-175, 2016
52016
Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини
МО Шугай, НФ Кігель
Продовольчі ресурси, 105-116, 2013
42013
Методи вимірювання показників якості м’ясних продуктів: ступінь відповідності міждержавних стандартів міжнародним вимогам
С Вербицький, М Шугай, Н Пацера
Стандартизація. Сертифікація. Якість, 60-65, 2013
32013
Антимікробні метаболіти молочнокислих бактерій: механізм дії та практичне використання
ВВ Борцюх, МО Шугай
Продовольчі ресурси, 136-143, 2017
22017
Антагоністична активність як критерій відбору молочнокислих бактерій у біотехнології молочних ферментованих продуктів
МО Шугай
Продовольчі ресурси. Серія: Технічні науки, 69-74, 2015
22015
Селекція штамів Lactobacillus spр. для захисних композицій при виробництві сирів
М Шугай, Н Чорна
Товари і ринки, 73–84, 2015
12015
Мікробіологічна якість вітчизняних сирів та відповідність вимогам нормативних документів
МО Шугай, НА Чорна, НФ Кігель
Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
12013
Проблема якості сиру, якщо молоко забруднене
М Шугай, Н КІГЕЛЬ
Продовольча індустрія АПК, 27-30, 2012
12012
Організаційно-наукові засади виробничого контролю на молокопереробних підприємствах
СБ Вербицький, ЛП Тесленко, МО Шугай
Вісник аграрної науки, 70-73, 2012
12012
ВИКОРИСТАННЯ ТЕРМОКИСЛОТНОЇ КОАГУЛЯЦІЇ БІЛКІВ МОЛОКА У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ
МО Шугай
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 11 (21), 178-186, 2023
2023
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ LАСTOBACILLUS CASEI У ВИРОБНИЦТВІ СИРУ ЗІ СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ ВИЗРІВАННЯ
М Шугай
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 10 (19), 169-175, 2022
2022
СУБЛІМАЦІЙНЕ СУШІННЯ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ НА ОСНОВІ LАCTOBACILLUS CASEI
М Шугай, Н Чорна
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (17), 174-181, 2021
2021
ВІДБІР ЛАКТОБАКТЕРІЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СИЧУЖНИХ СИРІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ МАСОВОЮ ЧАСТКОЮ ЖИРУ
М Шугай, Н Чорна
ПРОДОВОЛЬЧІ РЕСУРСИ 9 (16), 229-236, 2021
2021
Натуральний дієтичний сир: яким йому бути?
ОЮТ Шугай М. О., Чорна Н. А.
Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами VІІ …, 2019
2019
ПЛР-скринінг заквашувальних культур для підвищення вмісту ессенціальних нутрієнтів у органічному кисломолочному продукті
ЯФ Жукова, ПІ Петров, СГ Даниленко, МО Шугай, НА Чорна, ...
Продовольчі ресурси, 94-112, 2019
2019
Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій
МО Шугай, НА Чорна
Продовольчі ресурси, 98-104, 2017
2017
Використання Lactobacillus casei spp. casei 055 для захисту сиру від кишкової палички
М Шугай, Я Жукова, Н Чорна, Г Калмикова, Ю Охріменко
Продовольчі ресурси 4 (07), 63-72, 2016
2016
Безпечність і якість сиру: Bacillus cereus
М Шугай
Продовольчі ресурси 3 (05), 56-63, 2015
2015
Пошук і характеристика молочнокислих бактерій, перспективних для виробництва сиру
МО Шугай
Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету …, 2015
2015
Cелекція штамів Lactobacillus spp. для захисних композицій при виробництві сирів
М Шугай, Н ЧОРНА
Товари і ринки, 20, 2015
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20