Подписаться
Оксана Кирпіченкова
Оксана Кирпіченкова
НУХТ
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения
В Оболкина, ОН Кирпиченкова, НВ Алексеенко
112012
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ
О Кирпіченкова, В Оболкіна, І Крапивницька
Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011
62011
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями
ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна
52016
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів
УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
52013
Технології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюре
ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна
32014
Использование овощного пюре для повышения качества пряников
ОН Кирпиченкова, В Оболкина, ИА Крапивницкая
Кондитерское производство, 27-28, 2014
32014
Страви української кухні в контексті сучасного харчування
ІМ Силка, ОМ Кирпіченкова, ВО Карпенко
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
22018
Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням
АО Ніколайчук, ОМ Кирпіченкова
22017
Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету
ОМ Кирпіченкова, ОВ Матиящук, О Божко
ХНТУСГ, 2016
22016
Wellness-туризм як сервісна інновація індустрії гостинності
ТА Сильчук, ОМ Кирпіченкова, ТП Друзь
12023
Сучасні напрямки використання плодів бузини чорної у виробництві ресторанної продукції
ОМ Кирпіченкова, ЛФ Литвинець
12022
Розробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусок
ОМ Кирпіченкова, ТВ Іванов, ВВ Ганущак
12021
Розробка кексів оздоровчого призначення
ОМ Кирпіченкова, ЛВ Стахурська, ЛБ Савчук
12020
Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування.
МВ Оперхальська, ОМ Кирпіченкова, ЛВ Стахурська
12019
Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства
ОІ Гейнак, ОМ Кирпіченкова, ТА Сильчук, ІВ Дочинець
12019
Розширення асортименту виробів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства
ОМ Кирпіченкова, ІВ Дочинець, ЛВ Стахурська
12019
Розробка печива функціонального призначення з використанням шроту насіння коноплі
АВ Голя, ОМ Кирпіченкова
12018
Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства
ОМ Кирпіченкова, ОВ Кузьмін, АО Сосюк, ВМ Михайленко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 41-45, 2018
12018
Оцінка ефективності технології пряників з використанням петиновмісних овочевих пюре
ВІ Оболкіна, ОМ Кирпіченкова
12016
Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюре
ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна
12015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20