Сохранение качества пряничных изделий в процессе их хранения В Оболкина, ОН Кирпиченкова, НВ Алексеенко | 11 | 2012 |
Пектин з морквяного пюре ЯК ПОЗНАЧАЄТЬСЯ ЙОГО ВМІСТ НА ЯКОСТІ СИРЦЕВИХ ПРЯНИКІВ О Кирпіченкова, В Оболкіна, І Крапивницька Продовольча індустрія АПК, 33-35, 2011 | 6 | 2011 |
Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна | 5 | 2016 |
Застосування пектиновмісної овочевої сировини під час виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів УС Йовбак, ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна, ІО Крапивницька Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 5 | 2013 |
Технології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюре ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна | 3 | 2014 |
Использование овощного пюре для повышения качества пряников ОН Кирпиченкова, В Оболкина, ИА Крапивницкая Кондитерское производство, 27-28, 2014 | 3 | 2014 |
Страви української кухні в контексті сучасного харчування ІМ Силка, ОМ Кирпіченкова, ВО Карпенко Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018 | 2 | 2018 |
Формування якості гарбузово-морквяного напівфабрикату та страв з його використанням АО Ніколайчук, ОМ Кирпіченкова | 2 | 2017 |
Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету ОМ Кирпіченкова, ОВ Матиящук, О Божко ХНТУСГ, 2016 | 2 | 2016 |
Wellness-туризм як сервісна інновація індустрії гостинності ТА Сильчук, ОМ Кирпіченкова, ТП Друзь | 1 | 2023 |
Сучасні напрямки використання плодів бузини чорної у виробництві ресторанної продукції ОМ Кирпіченкова, ЛФ Литвинець | 1 | 2022 |
Розробка борошняного напівфабрикату оздоровчого призначення для закусок ОМ Кирпіченкова, ТВ Іванов, ВВ Ганущак | 1 | 2021 |
Розробка кексів оздоровчого призначення ОМ Кирпіченкова, ЛВ Стахурська, ЛБ Савчук | 1 | 2020 |
Інноваційний підхід до розроблення страв для спортивного харчування. МВ Оперхальська, ОМ Кирпіченкова, ЛВ Стахурська | 1 | 2019 |
Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства ОІ Гейнак, ОМ Кирпіченкова, ТА Сильчук, ІВ Дочинець | 1 | 2019 |
Розширення асортименту виробів функціонального призначення в закладах ресторанного господарства ОМ Кирпіченкова, ІВ Дочинець, ЛВ Стахурська | 1 | 2019 |
Розробка печива функціонального призначення з використанням шроту насіння коноплі АВ Голя, ОМ Кирпіченкова | 1 | 2018 |
Розширення асортименту страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства ОМ Кирпіченкова, ОВ Кузьмін, АО Сосюк, ВМ Михайленко Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 41-45, 2018 | 1 | 2018 |
Оцінка ефективності технології пряників з використанням петиновмісних овочевих пюре ВІ Оболкіна, ОМ Кирпіченкова | 1 | 2016 |
Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюре ОМ Кирпіченкова, ВІ Оболкіна | 1 | 2015 |