Назви страв у сучасному художньому мовленні: структурно-семантичний та функціонально-стилістичний аспекти ІВ Масляєва | 7 | 2018 |
Глютонічні найменування в текстах сучасної української жіночої прози ІВ Іщенко Криворізький державний педагогічний університет, 2023 | 1 | 2023 |
Особливості функціонування глютонічних найменувань у жіночому романі Лариси Денисенко Кавовий присмак кориці” І Масляєва Філологічні студії, 64-76, 2019 | 1 | 2019 |
СТРУКТУРНА ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ ГЛЮТОНЕМ-НАЇДКІВ STRUCTURAL DIFFERENTIATION OF GLUTONEMS THAT ARE CONNECTED WITH FOOD ІВ Іщенко ФІЛОЛОГІЧНІ СТУДІЇ, 56, 2022 | | 2022 |
Здоров’язберігаюча функція глютонімів на позначення пиття (на матеріалі текстів сучасної жіночої прози) ІВ Іщенко Видавничий дім" Гельветика", 2022 | | 2022 |
ГЛЮТОНІЙНІ ПАРЕМІЇ ЯК ЗГУСТКИ ЛІНГВОКУЛЬТУРНОЇ ІНФОРМАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ ЖВ Колоїз, ІВ Масляєва Publishing House “Baltija Publishing”, 2021 | | 2021 |
Sociolinguistic Dimension of the Glutonia Phenomenon I Masliaieva International Conference on New Trends in Languages, Literature and Social …, 2021 | | 2021 |
ЛІНГВОКУЛЬТУРНА МАРКОВАНІСТЬ ФРАЗЕМ ІЗ ГЛЮТОНІЙНИМ КОМПОНЕНТОМ САЛО В Жайворонок, О Левченко, Л Савченко, О Селіванова НАУКОВИЙ ВІСНИК МІЖНАРОДНОГО ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, 72, 2021 | | 2021 |
Торговельні знаки як виразники глютонічної культури (на матеріалі сучасної української жіночої прози) ІВ Масляєва | | 2020 |
Етапи становлення теорії глютонічного дискурсу ІВ Масляєва Могилевский государственный университет имени АА Кулешова, 2020 | | 2020 |
Лінгвокультурна специфіка найменувань їжі в текстах сучасної жіночої мандрівної прози І Масляєва Філологічні студії: Науковий вісник Криворізького державного педагогічного …, 2019 | | 2019 |
Структурно-семантичні особливості назв страв у творчому доробку Світлана Пиркало (на матеріалі есе «Кухня егоїста») І Масляєва Матеріали студентських наукових читань: зб. праць, 52–65, 2017 | | 2017 |
УКРАЇНСЬКА ЖІНОЧА ПРОЗА ЯК ВІДДЗЕРКАЛЕННЯ ГЛЮТОНІЧНОЇ КУЛЬТУРИ ЛІНГВОСПІЛЬНОТИ І Масляєва Матеріали студентських наукових читань: зб. наук. праць, 0 | | |
ПЕРИФЕРІЙНА ЗОНА ЛІНГВОКУЛЬТУРНОГО ПОЛЯ «ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ» ЯК НЕВІД’ЄМНИЙ СКЛАДНИК ГЛЮТОНІЧНОГО ДИСКУРСУ І Масляєва Матеріали студентських наукових читань: зб. наук. праць, 0 | | |