Підписатись
Кохан Олена Олександрівна
Кохан Олена Олександрівна
НУХТ
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Пакувальне обладнання: підручник
ОМ Гавва, АП Беспалько, АІ Волчко, ОО Кохан
К.: ІАЦ «Упаковка 744, 2, 2010
482010
Сроки хранения кондитерских изделий, целесообразность и возможность их продления
АН Дорохович, ЕА Кохан, ВВ Дорохович
152010
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця
92005
Комплексна розробка військової символіки
О Кохан
Знак:[вісник Українського геральдичного товариства].–1995.–Ч 9, 1995
71995
Сахара и оценка их качества по комплексному показателю
АН Дорохович, ОО Кохан, ОС Божок
продукты &Ингридиенты, 113, 2014
62014
Інноваційні технології у створенні нового покоління пакувальних машин
ОМ Гавва, ВБ Захаревич, ОО Кохан
52013
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
ОО Кохан
52006
Продукти харчування функціонального призначення
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ВВ Дорохович, ОО Кохан
52004
Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок
ОО Кохан, АМ Дорохович
42009
Продлить хранение кондитерских изделий вполне возможно
АН Дорохович, ЕА Кохан, ВВ Дорохович
32012
Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірису
ОО Кохан, АМ Дорохович, НЗ Петришин
32008
Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ВМ Ковбаса, ОО Кохан
32006
Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
АМ Дорохович, ОО Кохан
32004
Smart-паковання для харчових продуктів
ОМ Гавва, СВ Токарчук, ОО Кохан
Упаковка, 36-40, 2013
22013
Шляхи подовження терміну зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок
ОО Кохан, АМ Дорохович
22008
Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції
АМ Дорохович, ВІ Оболкіна, ОО Кохан, СГ Кияниця
22004
Дослідження кінетики прогріву тістових заготовок для здобного печива з використанням різних моно-та дицукридів та борошна пшеничного, гречаного, рисового
АМ Дорохович, ІВ Любавіна, ОО Кохан, ОВ Третяк
22001
Використання полідекстрози в технології помадних цукерок
ОС Онофрійчук, ОО Кохан, ЮВ Камбулова, АО Грицайова
12020
Модулі дозування та фасування рідкої продукції пакувальних машин
ОМ Гавва, БВ Михайлик, ОО Кохан, ЛВ Марцинкевич
12018
Оцінка якості цукрозамінників за комплексним показником
АМ Дорохович, ВВ Дорохович, ОО Кохан, ЛС Мазур, ОС Божок
Харчова промисловість, 34-40, 2016
12016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20