Подписаться
Коваленко Олена Олександрівна; Kovalenko O.O.
Коваленко Олена Олександрівна; Kovalenko O.O.
Одеський національний технологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Intensification of the processes of low-temperature separation of food solutions
OG Burdo, EA Kovalenko, DA Kharenko
Applied Thermal Engineering 28 (4), 311-316, 2008
282008
New perception of Zn (II) and Mn (II) removal mechanism on sustainable sunflower biochar from alkaline batteries contaminated water
H Yankovych, V Novoseltseva, O Kovalenko, DM Behunova, ...
Journal of Environmental Management 292, 112757, 2021
252021
Структура та шляхи раціонального використання води на харчових підприємствах. Наук. пр./ОНАХТ.–О., 2009
ОБ Василів, ОО Коваленко
Вип, 54-58, 2009
22*2009
Production of high-performance lead (II) ions adsorbents from pea peels waste as a sustainable resource
V Novoseltseva, H Yankovych, O Kovalenko, M Václavíková, I Melnyk
Waste Management & Research, 2020
172020
Determination of surface groups of activated carbons from different sources and their application for heavy metals treatment
H Yankovych, V Novoseltseva, O Kovalenko, IV Melnyk, M Václavíková
Nanoscience and Nanotechnology in Security and Protection against CBRN …, 2020
112020
Biosorbents–prospective materials for heavy metal ions extraction from wastewater
О Kovalenko, V Novoseltseva, N Kovalenko
Харчова наука і технологія, 68-74, 2018
102018
Вплив технології водопідготовки на якість води та напоїв, виготовлених на її основі
ОО Коваленко, ДІ Вєтров, ЛП Ремінна, НА Постол
Наук-виробн. журнал «Харчова наука і технологія, 73-76, 2010
7*2010
The New Ways of organization Heat Transfer in Food Industry Apparatuses
OG Burdo, SG Terzsev, AI Knuish, EA Kovalenko
Proc. 5-th Int. Heat Pipes Symp., 7-14, 1997
71997
Quality of the water received from air by means of conditioners
O Kovalenko, K Kormosh
Харчова наука і технологія, 42-46, 2016
52016
Heat pipes in the processes and apparatuses of food production
OG Burdo, EA Kovalenko, OL Stanevsky
"Proc. 3rd Int. Seminar" Heat Pipes, Heat Pumps, Refrigerators, 15-18, 1997
51997
The kinetics of the processes of extracting the Cu(II) and Fe(III) ions from aqueous solutions by the biosorbents based on pea processing waste
О Kovalenko, V Novoseltseva, O Vasyliv, O Liapina, O Beregova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (10 (107)), 14-25, 2020
42020
Экспериментальные исследования влияния условий вымораживания на качество опресненной воды
ЕА Коваленко, ИВ Курчевич, ОБ Васылив
Опыт и молодость в решении водных проблем: сб. ст. IV Вост.-Европ. конф …, 2012
42012
Розробка технології водопідготовки для виробництва чайних напоїв
ОО Коваленко, АТ Безусов, ДІ Вєтров, НА Постол
Наук. пр. ОНАХТ.–Одеса 2 (40), 66-71, 2011
4*2011
Метод виморожування в технологіях водопідготовки
ОО Коваленко, ОБ Василів, ІВ Курчевич
Зб. доп. Міжнар. Конгресу «ЕТЕВК–2011»(Екологія, технологія, економіка …, 2011
42011
Научно-технические основы процессов низкотемпературного разделения жидких систем пищевых производств
ЕА Коваленко
дис.… д-р. техн. наук./ЕА Коваленко.–Одеса, 2007
42007
Кiнетика формування блоку льоду при крiоконцентруваннi харчових рiдин
ОГ Бурдо, ОО Коваленко
4*1996
Мінеральні води–перспективна сировина для виробництва напоїв для спортсменів.
ОО Коваленко
Aqua Ukraine: X Міжнар. форум: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.«Вода і …, 2012
32012
Оцінка ефективності використання води на підприємствах харчової галузі [Електронний ресурс]
ОО Коваленко, ОБ Василів, ТП Патік
Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/portal/natural/Otkhv/2010_25 …, 2010
32010
Вимоги до якості води на харчових виробництвах
ОО Коваленко, ОБ Василів
Наук –практ журнал “Харчова наука та технологія”, 38-40, 2009
3*2009
Обгрунтування режимних характеристик виморожуючих установок для опріснення та очищення природної та промислової вод
ОВ Євдокімова
–Одеса, .–18 с, 2007
32007
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20