Підписатись
Yuri Karlash
Yuri Karlash
Інші іменаКарлаш Юрій Васильович, Ю.В.Карлаш, Yu.Karlash
доцент кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи проєктування біотехнологічних виробництв
ЮВ Карлаш, ВО Красінько
92022
Исследование закономерностей интенсификации газожидкостных массообменных процессов в ферментаторах с виброперемешивающими устройствами
ЮВ Карлаш
Карлаш Юрий Васильевич, 0
3
Алгоритм визначення переможців конкурсу фундаментальних наукових проектів
БР Кияк, ЮВ Карлаш, ОМ Одарич, JIН Ткаченко
Науково-технічна інформація, 38-45, 2001
22001
Исследование гидродинамики и массопередачи в аппаратах с вибрирующей насадкой абсорбции кислорода
ЮВ Карлаш, ПП Лобода, ВН Стабников
Респ. межвед. Научно-техн. сб.: Пищевая пром-ть, К.: Техніка, 38-42, 1983
21983
Влияние гидродинамических условий на интерферонсинтезующую активность спленоцита свиней при получении α-интерферону
ВД Думанский, ВН Поводзинский, ЮВ Карлаш, ВК Иваненко, ...
12012
Проблеми і перспективи трансферу розробок українських вчених та формування ринку інтелектуальної власності в Україні
ЄК Вовнянко, ЗО Ткаченко, ЮВ Карлаш
12012
Методологічні аспекти оцінки діяльності наукових установ і вищих навчальних закладів
ЮВ Карлаш
12012
SIDEROPHORES AS A NEW ALTERNATIVE TO ANTIMICROBIAL AGENTS
T Pidgerskaya, Y Karlash
Редакційна колегія, 16, 2022
2022
Біосинтез діоксиацетону Gluconobacter oxydans
ОА Тимощук
2022
Досягнення біотехнології у виробництві лактулози
КС Піддубняк
2022
Мікробіологічний синтез аскорбінової кислоти
КЄ Берзіна
2022
Гібридні антибіотики як альтернатива антибіотикорезистентності
ЯІ Омельченко
2022
Одержання лакази культивуванням Coriolus versicolor
ТО Підгерська
2021
Біотехнологічні особливості отримання протипухлинного ферментного препарату L-аспарагінази
ІВ Хоменко
2021
Культивування Bacillus subtilis для одержання пробіотичного препарату Біоспорин
РО Ремінна
2021
Біотехнологічні особливості прямого синтезу аскорбінової кислоти (вітамін С) за використання мікроорганізмів
КЄ Берзіна, ЮВ Карлаш
2021
ПЕРВИННІ УПАКОВКИ ДЛЯ ОЧНИХ КРАПЕЛЬ, ЩО НЕ МІСТЯТЬ КОНСЕРВАНТІВ
ЮВ Карлаш, АБ Косів
BBK 91, 484, 2020
2020
Культивування Leuconostoc mesenteroides для одержання Реополіглюкіну
МЮ Савченко
2020
Одержання етанолу з сироватки культивуванням Kluyveromyces fragilis
МЯ Пугач
2020
Культивування Bacillus pulvifaciens для одержання Ендобактерину
КС Піддубняк
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20