Підписатись
Володимир Сельський Volodymyr Selskyi
Володимир Сельський Volodymyr Selskyi
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass
H Karpyk, M Kukhtyn, V Selskyi, I Nazarko, O Pokotylo, M Haidamaka
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021
262021
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production
M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ...
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
192022
INVESTIGATION OF ZERANOL IN BEEF OF UKRAINIAN PRODUCTION AND ITS REDUCTION WITH VARIOUS TECHNOLOGICAL PROCESSING.
M Kukhtyn, V Salata, R Pelenyo, V Selskyi, Y Horiuk, N Boltyk, L Ulko, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 95-100, 2020
182020
Use of «Amarant» cryoproush in the technology of dairy products of treatment and propofilactic degradation
YR Gachak, BV Gutyj, A Benitska, T Dyakun, R Pristantsky, L Kinitska, ...
Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 57-62, 2017
182017
Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів" Десерт із кавбуза"
МД Кухтин, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
22013
Development of microbiological criteria for evaluating frozen fish based on the amount of psychrotrophic microflora
M Kukhtyn, Z Malimon, V Salata, T Lisovska, V Selskyi
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
12022
Харчова цінність та якість хліба
М Гарасимів, ВР Сельський
Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022
12022
Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів
ВР Сельський, НМ Свента
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
12021
Полуниця–джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків
ВР Сельський, В Сеник
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
12019
Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі)
ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015
12015
Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні
ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014
12014
Вплив параметрів попередньої підготовки шовковиці на вилучення соку
ВР Сельський, ТР Шишка
Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022
2022
Практика
ІС Назарко, ЛА Бейко, ГВ Карпик, ТО Лісовська, ВР Сельський
Тернопіль: ТНТУ, 2022
2022
Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу
ВР Сельський, ОВ Адамішин
Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021
2021
Жирнокислотний склад молока при скисанні
ОП Хава, ВР Сельський, ОС Покотило
Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020
2020
Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи
ТЄ Мурин, ВР Сельський
Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020
2020
Використання аличі у виробництві соків
ВВ Власов, ВР Сельський
Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020
2020
Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків
ВР Сельський, ТЄ Мурин
Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2020
2020
Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соків
ВР Сельський, ПМ Павлусик
Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих …, 2019
2019
Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості
ВР Сельський, Б Стайоха
Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20