Research of technological properties of bread made with the addition of beet kvass H Karpyk, M Kukhtyn, V Selskyi, I Nazarko, O Pokotylo, M Haidamaka Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2021 | 35 | 2021 |
Evaluation of spontaneous fermentation with basil content in the technology of rye-wheat bread production M Kukhtyn, K Kravchenyuk, V Selskyi, O Pokotylo, O Vichko, N Kopchak, ... Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 29 | 2022 |
INVESTIGATION OF ZERANOL IN BEEF OF UKRAINIAN PRODUCTION AND ITS REDUCTION WITH VARIOUS TECHNOLOGICAL PROCESSING. M Kukhtyn, V Salata, R Pelenyo, V Selskyi, Y Horiuk, N Boltyk, L Ulko, ... Slovak Journal of Food Sciences 14, 95-100, 2020 | 19 | 2020 |
Use of «Amarant» cryoproush in the technology of dairy products of treatment and propofilactic degradation YR Gachak, BV Gutyj, A Benitska, T Dyakun, R Pristantsky, L Kinitska, ... Scientific Messenger LNUVMB 19 (80), 57-62, 2017 | 19 | 2017 |
Розробка рецептури овочевого соусу з використанням нетрадиційної сировини (перцю чілі) ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2015 | 2 | 2015 |
Мікробіологічні аспекти наукового обґрунтування режимів стерилізації консервів" Десерт із кавбуза" МД Кухтин, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 2 | 2013 |
Development of microbiological criteria for evaluating frozen fish based on the amount of psychrotrophic microflora M Kukhtyn, Z Malimon, V Salata, T Lisovska, V Selskyi Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 1 | 2022 |
Харчова цінність та якість хліба М Гарасимів, ВР Сельський Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції …, 2022 | 1 | 2022 |
Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів ВР Сельський, НМ Свента Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021 | 1 | 2021 |
Полуниця–джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків ВР Сельський, В Сеник Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2019 | 1 | 2019 |
Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу ВР Сельський, ОЄ Мельнічук, Г Карпик Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2018 | 1 | 2018 |
Дослідження хімічного складу сортів батату, які вирощують в Україні ВГ Юкало, ОЄ Мельнічук, ВР Сельський Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014 | 1 | 2014 |
Вплив параметрів попередньої підготовки шовковиці на вилучення соку ВР Сельський, ТР Шишка Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і …, 2022 | | 2022 |
Практика ІС Назарко, ЛА Бейко, ГВ Карпик, ТО Лісовська, ВР Сельський Тернопіль: ТНТУ, 2022 | | 2022 |
Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу ВР Сельський, ОВ Адамішин Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води …, 2021 | | 2021 |
Жирнокислотний склад молока при скисанні ОП Хава, ВР Сельський, ОС Покотило Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020 | | 2020 |
Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи ТЄ Мурин, ВР Сельський Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020 | | 2020 |
Використання аличі у виробництві соків ВВ Власов, ВР Сельський Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих …, 2020 | | 2020 |
Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків ВР Сельський, ТЄ Мурин Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та …, 2020 | | 2020 |
Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соків ВР Сельський, ПМ Павлусик Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих …, 2019 | | 2019 |